ma jesu ,ima njih više čini mi se ,ne znam zadnji put sam bio prije pola godineKrokodil Behko wrote:Tempy, čestitam. Dobar si
Zar tamo admin nije onaj Ninja/Nindja ili kako već?carobnjak Nurudin wrote:Core admin sa BiH forumaOdložio je cigaretu iz koje je malo prije toga povukao dim udahnuvši ga otvorenih usta da su se vidjeli žuti zubi u krezubim ustima - najokrutniji pojedinac u tajnoj policiji agresora, imenom Maxneandertal zvani Crveni Corel iz sela Bihforjes fakat neki poltron forum je pretvorio u politički forum Lagumdžije ,ja sam jednom bio tamo i banovao me
Mislim da sam napisao dvadesetak postova tamo i nije mi bilo ćejf.
Forum jedne istomišljeničke raje. Baš je dosadno bilo.
Lovačke priče (glavne uloge-forumaši)
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 929 times
- Status: Offline
Re: Lovačke priče (glavne uloge-forumaši)
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
ququuu
niska grana
tempy
(dize me u zrak ccc
)
odlicno momci! ako ikad unovcite price bicu vasa najveca obozavateljka
poklonit cu vam posebnu policu u mom domu 
niska grana
odlicno momci! ako ikad unovcite price bicu vasa najveca obozavateljka
Last edited by Heidi on 03 Dec 2012, 20:24, edited 1 time in total.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Priznaj pa ćemo te pustiti – odaj nam današnji plan i učesnike akcije i slobodan si.
- Igla nije prozborio ni riječ, pa su pristupili elektroškovima. Opet ništa ni slova nisu izvukli od Igle
gle Tempy-a, ode u pisce
super
(cuj super, a zivot nam u opasnosti
nego, ja bih da se pretplatim
E sad necu ni kako ja hocu
-
Trepavica
Tempy wrote:Trepavica je za to vrijeme dijelila palačinke koje je napravila za sve, misleći kako će i sutra, a i narednih dana spremati ukusna jela za njih, a zajedno sa Julija Klarom i Imex plesti čarape za borce i po potrebi njegovati ranjenike.
Rum je povikao – Trepavice ove palačinke su kopija , znam sigurno. Dobio je takve prijekorne poglede ostalih članova ilegalne grupe da je odmah požalio zbog toga što je rekao. Čak su neki htjeli da ga gađaju stolicama zbog te izjave i Burek je već bio zamahnuo, ali je odustao sjetivši se u kakvoj važnoj misiji sudjeluje i činjenice da im nisu trebali međusobni sukobi. Dacina curica, inače oduševljena Trepavicinim kuhanjem, ga je zbog te izjave munula je Ruma laktom u stomak da se zakašljao.
-
dacina_curica
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9384 times
- Been thanked: 6063 times
-
Trepavica
Vidis kakve dojmove ostavljas kod muskog roda !?dacina_curica wrote:Ja ha pametujemha udaram. Koji typecasting misha li vam.
![]()
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Uh, zavadio si nas s pola bh. virtuelnih zajednica
Nadam se da cemo se nekako izvuci, jer smo se namjerili na visestruko nadmocnijeg neprijatelja u ljudstvu i tehnici (moramo naci saveznika, predlazem ringeraja forum)
Nisam bas toliko hrabar da bih bio organizator otpora, ali istina je da bih se ibretio kad bi mi inace pronicljivi Behko postavio takvo pitanje
Primjetan je i za svaku pohvalu uticaj Sibe Krvavca i s tim u vezi istancan osjecaj da se dirne u krhku zicu gledaoca: mlada, lijepa i vesela partizanka Heidi, vjerovatno lik kojeg je publika u toku projekcije najvise zavoljela ranjena krvari na rukama nekog jednako simpaticnog suborca koji zgrcenih ocnih kapaka s bolnom grimasom na licu podize glavu ka nebu i izbezumljeno urla "Neeee! Bambinaaaa!", dok cijela kino-dvorana u suzama grca

(nedajdaumrepliz
)
Iglo ne daj se :bjesomucnirespekt
; u prvi mah sam pomislio da mu je namijenjena sudbina Kennyja, ali spasit ce ga
& imas jos jednog pretplatnika
aferim 
Nadam se da cemo se nekako izvuci, jer smo se namjerili na visestruko nadmocnijeg neprijatelja u ljudstvu i tehnici (moramo naci saveznika, predlazem ringeraja forum)
Nisam bas toliko hrabar da bih bio organizator otpora, ali istina je da bih se ibretio kad bi mi inace pronicljivi Behko postavio takvo pitanje
Primjetan je i za svaku pohvalu uticaj Sibe Krvavca i s tim u vezi istancan osjecaj da se dirne u krhku zicu gledaoca: mlada, lijepa i vesela partizanka Heidi, vjerovatno lik kojeg je publika u toku projekcije najvise zavoljela ranjena krvari na rukama nekog jednako simpaticnog suborca koji zgrcenih ocnih kapaka s bolnom grimasom na licu podize glavu ka nebu i izbezumljeno urla "Neeee! Bambinaaaa!", dok cijela kino-dvorana u suzama grca
(nedajdaumrepliz
Iglo ne daj se :bjesomucnirespekt
; u prvi mah sam pomislio da mu je namijenjena sudbina Kennyja, ali spasit ce ga
& imas jos jednog pretplatnika
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14838 times
- Been thanked: 10352 times
ma joj
MisterNo je preletio preko sela svojim avionom...to je neka njegova diverzija, zelio nam je pomoci,i sigurno je slucano zaplatila Heidi... bice to sve u redu, ne sekirajte se
u iscekivanju nastavka ...
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Heidi
- Forum [Bot]
niska grana wrote:vesela partizanka Heidi, vjerovatno lik kojeg je publika u toku projekcije najvise zavoljela ranjena krvari na rukama nekog jednako simpaticnog suborca koji zgrcenih ocnih kapaka s bolnom grimasom na licu podize glavu ka nebu i izbezumljeno urla "Neeee! Bambinaaaa!",dok cijela kino-dvorana u suzama grca![]()
(nedajdaumrepliz![]()
)
ahhhh
ovako i nikako drugacije
Hvala svima za pozitivne komentare. Nastavka će biti ali tek nakon Granine sljedeće priče.
Btw Heidi će preživjeti ali razmišljam o amneziji
Btw Heidi će preživjeti ali razmišljam o amneziji
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
cekaj ovako onda... grana pise nastavak svoje price, a ti svoje...jel tako?
- Heidi
- Forum [Bot]
Tempy wrote: Btw Heidi će preživjeti ali razmišljam o amneziji
krv nista ne zaboravlja!
Tempy wrote: Kada su Tigris javili da je Igla uhapšen i odveden u zloglasni podrum , uzviknula je „Džuki moj ja ću te spasiti.
bravo Tempy
merak vas je citati.
-
dacina_curica
Ovako, ovakoHeidi wrote:niska grana wrote:vesela partizanka Heidi, vjerovatno lik kojeg je publika u toku projekcije najvise zavoljela ranjena krvari na rukama nekog jednako simpaticnog suborca koji zgrcenih ocnih kapaka s bolnom grimasom na licu podize glavu ka nebu i izbezumljeno urla "Neeee! Bambinaaaa!",dok cijela kino-dvorana u suzama grca![]()
(nedajdaumrepliz![]()
)
ahhhh
ovako i nikako drugacije![]()
UzasTrepavica wrote: Vidis kakve dojmove ostavljas kod muskog roda !?
Heidi se nakašljala i otvorila oči .
- Šta se desilo, upitala je
- Ne govori ništa, štedi snagu Heidi upozorila je Dacina curica
- Sve će biti u redu...nemaš nikakvu ranu. Možeš li ustati?- upitala je.
- Ne, ne mogu – ne osjećam noge sa strahom u očima prozbori Heidi.
- To je od šoka, od straha koji si pretrpjela - reče Dacina curica i sama ne vjerujući u istinitost svojih riječi. Hajde da ti malo masiram noge- reče i stavi ruku na Heidinu potkoljenicu tek toliko da nije pasivna u ovim mučnim minutama.
- Ne osjećam ništa – sada panično uzviknu Heidi i briznu u plač.
- Dacina curica joj stavi ruku na rame privuče je i zagrli pri tom krijući oči pune suza.
Pored prevrnutog voza iz kojeg se još uvijek dizao dim kao posljedica eksplozije, našao se Niska grana i vidio njih dvije te čuo posljednji dio razgovora. Snažnim pokretom je podigao Heidi u naručje i prošaputao – „ sve će biti u redu kada se odmoriš i oporaviš od šoka, dešava se to osobama kada pretrpe šok „ - lagao je neuvjerljivo.
Stigli su kod doktora koji je i bez potrebnih snimaka izrekao dijagnozu uz popratne riječi – Heidi, žao mi je ali od poljedica napuknuća Th 12 nećeš moći nikada više hodati.
Heidi se sjeti svakog trenutka kada je trčala, pokri lice rukama ridajući , bolje da ne živim više ako je tako.
-Ne smiješ tako govoriti!- ukori je Dacina curica, ništa još nije gotovo , bori se ti to možeš , za tebe nikad ništa nije bilo nemoguće. Još ćeš ti se najesti Šuhrine kropmpiruše, čak ti i ja mogu ispeći jaje na oko, pokušala je nasmijati Dacina, mada je i ona Heidi zamišljala kao broja 1 iz stripa Alan Ford. Heidi samo prevrnu očima tonući u nešto između nesvestice i sna , prokleti Bosfor bolje da sam ostala u Alpama još je samo stigla pomisliti na pjesmicu koju je čitala baki prije nego joj se tama navuče na oči.
Radosti puna
zvijezda nebeska
rodnoj nam grudi
zrakama bljeska
dariva okrepni, umilni sjaj
Cijelo mi tijelo
bolno je bilo,
al' sad ustajem
radosno, čilo
i gledam nebo, sunčani kraj...
Tigris je zadigla grudi uvježbanim pokretom ruku i navukla novu kožnu jaknu u kojoj se osjećala onako, baš moćno, zadovoljna što ju je ipak kupila iako joj nije trebala. Pod jaknu je gurnula Kalašnjikov AK 47 i zakopčala je. Evo me k'o Mevlid - nasmijala se uvrnuvši usne.
Idemo u akciju , hrabrila je samu sebe, moram onog svog džukelu izvući iz dušmanskog zatvora, rekla je i izašla na ulicu Bosfora koji se budio iz jutarnjeg sivila. Bez bilo kakvog plana odlučila je upasti u zgradu i upucati bilo koga ko joj se suprostavi u nakani da izvuče iglu iz ovog kazamata zla. Ušla je a da je niko nije zapazio i spustila se u prizemlje mračnim stepenicama. U hodniku je iz džepa izvadila pun okvir i ubacila ga u ležište uz metalni zvuk , zatim otkočila „Kalaš“ povukla zatvarač snažno i ubacila metak u cijev rutinskim pokretima.
Pretpostavila je da se njen voljeni nalazi iza zadnjih vrata desno jer je čula glas Stuhapump, kako kreštavim glasom govori „ Iglo, ovo ti je zadnja prilika da progovoriš“.
Lupila je vrata nogom i kao furija uletjela u prostoriju. Odmah je nogom pogodila Crvenog Corela pravo u sljepoočnicu, tako snažnim udarcem da se više nije pomjerio. Stuhapump se okrenula vadeći pištolj iz futrole, ali je Tigris bila brža i istresla joj kraći rafal u grudi od kojeg joj se tijelo pomjeri nazad i pade uz krik i hroptaj. Okrenu cijev prema Chubmanu , a gey je plačljivim sitnim glasom zapomagao „ne, nemoj, poštedi me, molim te.“ Lupila ga je kundakom po glavi pa se on samo bez glasa stropšta na pod.
Igla je bez glasa posmatrao šta se dešava a zahvalnost mu se ogledala u očima. Prišla mu je lagano gledajući ga u oči zaljubljeno –tu si džukelo moja – prozborila je napućivši usne koje je pružala prema njemu blago ih rastvorivši. Igla je zagrlio Tigris snažno, strastveno, a usne im se spojiše u dug strastven cjelov.
Za to vrijeme akcija je krenula dobro prema planovima, čak previše dobro mislio je Grana. Imao je osjećaj da će se desiti nešto nepredviđeno, a taj osjećaj ga je rijetko varao.
Provjerite oružje prije nego što krenemo rekao je Behko i držite ga zakočeno dok ne zatreba.
Maja je iznosila posljednje upute i upozorila da njena grupa kreće u akciju odmah po završetku reprize Sulejmana Veličanstvenog. Osjećala se kao Hurrem u ovoj ulozi vođe grupe. Stignemo još šta pregristi prije nego što krenemo – reče Maja. Trepavice šta imaš danas u ponudi? Imam suhe kolače punjene medom i orasima – reče Trepka suzdržanim glasom . Čuvaj ti to za svog dragog, svi znaju o kome govorim, prozbori Julija – Klara i zahihoće zagonetno. Ne treba to njemu stidljivo reče Trepka, i sama svjesna da otkriva više nego što želi.
E jeste babe povika Rum dosta više šuplje, hajde da dogovrimo detalje akcije.
Baba ti je u gaćama uzvrati Julija-Klara.
Dok su tako išli prema mostu odjeknu snažna detonacija koja ih sve odbaci unazad.
Bodljikava žica kao da oživi i prosu se rafal iz teškog mitraljeza. Padali su redom , jedni preko drugih uz krike nevjerice i užasa. Neko nas je izdao, bila je kolektivna misao.
Šta će se desiti dalje ... pogledajte u trećoj epizodi prve sezone srijala Hunter's stories of Bosfor.
Hoće li Heidi ponovo hodati? Kako će i hoće li se izvući Igla i Tigris? I ono najvažnije , ko nije preživio akciju?
- To je od šoka, od straha koji si pretrpjela - reče Dacina curica i sama ne vjerujući u istinitost svojih riječi. Hajde da ti malo masiram noge- reče i stavi ruku na Heidinu potkoljenicu tek toliko da nije pasivna u ovim mučnim minutama.
- Dacina curica joj stavi ruku na rame privuče je i zagrli pri tom krijući oči pune suza.
Pored prevrnutog voza iz kojeg se još uvijek dizao dim kao posljedica eksplozije, našao se Niska grana i vidio njih dvije te čuo posljednji dio razgovora. Snažnim pokretom je podigao Heidi u naručje i prošaputao – „ sve će biti u redu kada se odmoriš i oporaviš od šoka, dešava se to osobama kada pretrpe šok „ - lagao je neuvjerljivo.
Stigli su kod doktora koji je i bez potrebnih snimaka izrekao dijagnozu uz popratne riječi – Heidi, žao mi je ali od poljedica napuknuća Th 12 nećeš moći nikada više hodati.
Heidi se sjeti svakog trenutka kada je trčala, pokri lice rukama ridajući , bolje da ne živim više ako je tako.
-Ne smiješ tako govoriti!- ukori je Dacina curica, ništa još nije gotovo , bori se ti to možeš , za tebe nikad ništa nije bilo nemoguće. Još ćeš ti se najesti Šuhrine kropmpiruše, čak ti i ja mogu ispeći jaje na oko, pokušala je nasmijati Dacina, mada je i ona Heidi zamišljala kao broja 1 iz stripa Alan Ford. Heidi samo prevrnu očima tonući u nešto između nesvestice i sna , prokleti Bosfor bolje da sam ostala u Alpama još je samo stigla pomisliti na pjesmicu koju je čitala baki prije nego joj se tama navuče na oči.
Radosti puna
zvijezda nebeska
rodnoj nam grudi
zrakama bljeska
Cijelo mi tijelo
bolno je bilo,
al' sad ustajem
radosno, čilo
Tigris je zadigla grudi uvježbanim pokretom ruku i navukla novu kožnu jaknu u kojoj se osjećala onako, baš moćno, zadovoljna što ju je ipak kupila iako joj nije trebala. Pod jaknu je gurnula Kalašnjikov AK 47 i zakopčala je. Evo me k'o Mevlid - nasmijala se uvrnuvši usne.
Idemo u akciju , hrabrila je samu sebe, moram onog svog džukelu izvući iz dušmanskog zatvora, rekla je i izašla na ulicu Bosfora koji se budio iz jutarnjeg sivila. Bez bilo kakvog plana odlučila je upasti u zgradu i upucati bilo koga ko joj se suprostavi u nakani da izvuče iglu iz ovog kazamata zla. Ušla je a da je niko nije zapazio i spustila se u prizemlje mračnim stepenicama. U hodniku je iz džepa izvadila pun okvir i ubacila ga u ležište uz metalni zvuk , zatim otkočila „Kalaš“ povukla zatvarač snažno i ubacila metak u cijev rutinskim pokretima.
Pretpostavila je da se njen voljeni nalazi iza zadnjih vrata desno jer je čula glas Stuhapump, kako kreštavim glasom govori „ Iglo, ovo ti je zadnja prilika da progovoriš“.
Lupila je vrata nogom i kao furija uletjela u prostoriju. Odmah je nogom pogodila Crvenog Corela pravo u sljepoočnicu, tako snažnim udarcem da se više nije pomjerio. Stuhapump se okrenula vadeći pištolj iz futrole, ali je Tigris bila brža i istresla joj kraći rafal u grudi od kojeg joj se tijelo pomjeri nazad i pade uz krik i hroptaj. Okrenu cijev prema Chubmanu , a gey je plačljivim sitnim glasom zapomagao „ne, nemoj, poštedi me, molim te.“ Lupila ga je kundakom po glavi pa se on samo bez glasa stropšta na pod.
Igla je bez glasa posmatrao šta se dešava a zahvalnost mu se ogledala u očima. Prišla mu je lagano gledajući ga u oči zaljubljeno –tu si džukelo moja – prozborila je napućivši usne koje je pružala prema njemu blago ih rastvorivši. Igla je zagrlio Tigris snažno, strastveno, a usne im se spojiše u dug strastven cjelov.
Za to vrijeme akcija je krenula dobro prema planovima, čak previše dobro mislio je Grana. Imao je osjećaj da će se desiti nešto nepredviđeno, a taj osjećaj ga je rijetko varao.
Provjerite oružje prije nego što krenemo rekao je Behko i držite ga zakočeno dok ne zatreba.
Maja je iznosila posljednje upute i upozorila da njena grupa kreće u akciju odmah po završetku reprize Sulejmana Veličanstvenog. Osjećala se kao Hurrem u ovoj ulozi vođe grupe. Stignemo još šta pregristi prije nego što krenemo – reče Maja. Trepavice šta imaš danas u ponudi? Imam suhe kolače punjene medom i orasima – reče Trepka suzdržanim glasom . Čuvaj ti to za svog dragog, svi znaju o kome govorim, prozbori Julija – Klara i zahihoće zagonetno. Ne treba to njemu stidljivo reče Trepka, i sama svjesna da otkriva više nego što želi.
Baba ti je u gaćama uzvrati Julija-Klara.
Dok su tako išli prema mostu odjeknu snažna detonacija koja ih sve odbaci unazad.
Bodljikava žica kao da oživi i prosu se rafal iz teškog mitraljeza. Padali su redom , jedni preko drugih uz krike nevjerice i užasa. Neko nas je izdao, bila je kolektivna misao.
Šta će se desiti dalje ... pogledajte u trećoj epizodi prve sezone srijala Hunter's stories of Bosfor.
Hoće li Heidi ponovo hodati? Kako će i hoće li se izvući Igla i Tigris? I ono najvažnije , ko nije preživio akciju?
Last edited by Tempy on 08 Dec 2012, 13:20, edited 2 times in total.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Pa joj Tempy, kratko ti ovo,ba! Daj jos!
-
Trepavica
Nista pp..De ovako daj javno nastavak...nista pp !
Ne zaboravi ima nas radoznalih a stidnih..
Ne zaboravi ima nas radoznalih a stidnih..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Nakon ovog podebljanog pisac je zaboravio da opise moju reakciju na sve sto Rum rece,a glasilo bi nekako ovako:Tempy wrote:***
Radosti puna
zvijezda nebeska
rodnoj nam grudi
zrakama bljeska
Cijelo mi tijelo
bolno je bilo,
al' sad ustajem
radosno, čilo
Hoće li Heidi ponovo hodati? Kako će i hoće li se izvući Igla i Tigris? I ono najvažnije , ko nije preživio akciju? Nestrpljivi uvijek mogu pitati na pp.
"Babe ti u gacama!!!"