Hidžab, nikab, burka
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Hidžab, nikab, burka
Nije bitno, vratimo se temi !
Prije sam to pričao, hidžab mi ne smeta, burka i nikab su skroz nepotrebni a i nije estetki lijepo. To se koristi samo u radikalnim državama, nigdje drugo.
Prije sam to pričao, hidžab mi ne smeta, burka i nikab su skroz nepotrebni a i nije estetki lijepo. To se koristi samo u radikalnim državama, nigdje drugo.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Da mi je samo znati kako je moguce da se hiljadama godina prenosi i na ostale religije ne samo ono najbolje nego i ono najgore kod ljudi ,,zasto nismo u mogucnosti raspoznati i odvojiti dobro od losega..!!
primjera radi o pokrivanju krscanskih zena kako krenuse i zbog cega!!!
Biblija
U rimokatoličkoj Bibliji, na samome početku piše: «Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih.» (Post 1, 27)
Sv. Augustin, značajni i utjecajni crkveni učitelj, piše: «Žena je manje vrijedno biće koje nije bilo stvoreno od Boga na njegovu sliku. To da žene služe muškarcima, odgovaraprirodnom redu.»
Sv. Ambrozije,također crkveni učitelj piše: «Žena mora pokriti glavu, jer nije Božja slika».
primjera radi o pokrivanju krscanskih zena kako krenuse i zbog cega!!!
Biblija
U rimokatoličkoj Bibliji, na samome početku piše: «Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih.» (Post 1, 27)
Sv. Augustin, značajni i utjecajni crkveni učitelj, piše: «Žena je manje vrijedno biće koje nije bilo stvoreno od Boga na njegovu sliku. To da žene služe muškarcima, odgovaraprirodnom redu.»
Sv. Ambrozije,također crkveni učitelj piše: «Žena mora pokriti glavu, jer nije Božja slika».
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Calla
- Legenda foruma

Momci samo da vam nesto kazem iz pozicije jedne zene ,!
ako se zena pokriva u zemljama (muske discipline) da bi se spasila od (napasti)muskih pogleda,
onda ove krpice nebitno koje boje za pokrivanje cjelog tjela ..ne nose naglasak njene licne religioznosti ,
Ogrtak nosi simbol pokornosti prema onim muskarcíma nebitno koja zemlja i nebitno kako se ta osoba naziva koja tako nesto u zemlji zahtjeva !
u objektivnoj primjeni ,zenski ogrtaci pokrivaci marame pokazuju poslusnost ,
tim muskarcima koji su negdje napisali da se tako treba zena nositi !!
ako se zena pokriva u zemljama (muske discipline) da bi se spasila od (napasti)muskih pogleda,
onda ove krpice nebitno koje boje za pokrivanje cjelog tjela ..ne nose naglasak njene licne religioznosti ,
Ogrtak nosi simbol pokornosti prema onim muskarcíma nebitno koja zemlja i nebitno kako se ta osoba naziva koja tako nesto u zemlji zahtjeva !
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
hjoj sto ste vi dosadne stim 
neka zena nije pokrivena i ok nitko je ne gnjavi
al nemoze to tako mora ona i drugima rec da je beze bit pokriven
nije bitno ak to njima i odgovara,ma jok skidaj se vidjaj mene kak ja bez iceg hodam
stas nije ona kriva sto je pokupila svu pamet svijeta pa et zapala je teska zadaca da prosvjetli
ostale glupe muske robinje.
nije bitno ak to njima i odgovara,ma jok skidaj se vidjaj mene kak ja bez iceg hodam
stas nije ona kriva sto je pokupila svu pamet svijeta pa et zapala je teska zadaca da prosvjetli
E, to je suština, pogotovo za one žene čije pokrivalo mora biti striktno crne bojeCalla wrote: Ogrtak nosi simbol pokornosti prema onim muskarcíma nebitno koja zemlja i nebitno kako se ta osoba naziva koja tako nesto u zemlji zahtjeva !
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
- harlekin
- Aktivni forumaš

jbo me tito ak ste vi normalnimrki62 wrote:E, to je suština, pogotovo za one žene čije pokrivalo mora biti striktno crne bojeCalla wrote: Ogrtak nosi simbol pokornosti prema onim muskarcíma nebitno koja zemlja i nebitno kako se ta osoba naziva koja tako nesto u zemlji zahtjeva !
a sta pokazuje zena bez marame?
super zenu? neposlusnu zenu? zenu uzdignutu iznad zena s maramom?
ja budala majko mila
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 843 times
Meni je ružno vidjeti pokrivenu ženu. Onako, baš ružno. Kad žena pokrije samo kosu a ostatak garderobe nije crna ili plava plahta, to mi može biti i lijepo, ali ono kompletno pokrivalo - to mi je stvarno ružno, pogotovo kad ih vidim sve pokrivene identično, bez imalo individualnosti na njima. Ne kažem da je izgled jedini način da se pokaže individualnost, ali meni je recimo odjeća izraz moje kreativnosti i volim se igrati s modom, i da mi to netko oduzme bila bi jako nesretna. I ne mislim da se moram skrivati zato jer ovakva drska nepokrivena navodim jadne muškarce na blud. Muškarci nisu životinje bez mogućnosti kontrole nagone i ne diže im svaka nepokrivena žena onu stvar.
Zapravo mislim da pretjerana sotonizacija ženskog tijela može imati samo kontraefekt.
Postoje, s druge strane, žene cijepljene od dobrog ukusa koje žele pažnju pokazivanjem svog tijela, to mi je jednako ružno kao i plahta, međutim ne smatram da je itko "bolji" od nekog drugog. Dok god je to sve u domeni osobnog izbora, nemam problema s time.
Problem nastaje kad se žene sili na oblačenje na određeni način, muža, cjelokupnog društva i slično.
A sveti Augustin je baš specijalna vrsta mizoginista
Zapravo mislim da pretjerana sotonizacija ženskog tijela može imati samo kontraefekt.
Postoje, s druge strane, žene cijepljene od dobrog ukusa koje žele pažnju pokazivanjem svog tijela, to mi je jednako ružno kao i plahta, međutim ne smatram da je itko "bolji" od nekog drugog. Dok god je to sve u domeni osobnog izbora, nemam problema s time.
Problem nastaje kad se žene sili na oblačenje na određeni način, muža, cjelokupnog društva i slično.
A sveti Augustin je baš specijalna vrsta mizoginista
somehow I manage
Haj sad budi pametan.harlekin wrote: jbo me tito ak ste vi normalni
ja budala majko mila
Najnovija vijest, pročitaj sve pa se javi, klikni http://www.jutarnji.hr/nevidena-represi ... -/1238243/
- harlekin
- Aktivni forumaš

velis da sve procitammrki62 wrote:Haj sad budi pametan.harlekin wrote: jbo me tito ak ste vi normalni
ja budala majko mila
Najnovija vijest, pročitaj sve pa se javi, klikni http://www.jutarnji.hr/nevidena-represi ... -/1238243/
moze se desit da ljudi na marsu nadju civilizaciju
da netko dobije na lotu iako ga ne igra,al nema sanse da se desi da ti nest napises ili postavis pa ja sve procitam.
misleci da sam tako benest uvrijedio si me kao forumasa i coeka
Ondak ti nisi Krajišnik, ti si neki došlo.harlekin wrote:uvrijedio si me kao forumasa i coeka
Još ni jedan Krajišnik se do sad nije uvrijedio
- drugrankovic
- Inventar foruma

Ima li feministkinja tamo..
. cist promitivizam i ponizavanje zena... Ispasce leka mrzi islam pogotovo a samo ne moze da se slozi da cetiri zene imaju a da zene imaju manja prava i od psa... Kako to tumace bosnjakinje, i one nose marame...
. cist promitivizam i ponizavanje zena... Ispasce leka mrzi islam pogotovo a samo ne moze da se slozi da cetiri zene imaju a da zene imaju manja prava i od psa... Kako to tumace bosnjakinje, i one nose marame...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Dala sam svom zeleno da dovede jos jednu ako ce mi pomoci s obavezama 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27953 times
Ako on dovede jednu ti dovedi meneZagorka wrote:Dala sam svom zeleno da dovede jos jednu ako ce mi pomoci s obavezama
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Ako ćeš biti produktivanRum wrote:Ako on dovede jednu ti dovedi meneZagorka wrote:Dala sam svom zeleno da dovede jos jednu ako ce mi pomoci s obavezama
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Podrinjac wrote:This is hot !!!![]()
![]()
Selam gore - bujrum dole
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Dokaz da pokrivenost (iako ovdje nisu nešto pokriveni) ne znači poštenjemrki62 wrote:Podrinjac wrote:This is hot !!!![]()
![]()
Selam gore - bujrum dole
Ma ta pokrivenost se više svodi na prkos i inat i zatupljivanje žena, na taj način ih muškarci ubijaju u pojam i ubjene u pojam su živi roboti.
Moderne sluškinje.
Takve muškarce nabijem na nešto tvrdo - pa makar i kolac bio.
Moderne sluškinje.
Takve muškarce nabijem na nešto tvrdo - pa makar i kolac bio.
- Calla
- Legenda foruma

ma nismo dosadni pricamo sa vamaharlekin wrote:hjoj sto ste vi dosadne stim
meni je jako interesantno bilo dozivjeti po razlicitim zemljama kako ti pokriveni otkriveni zakoni vladaju !!
u konzervativnim predjelima ,recimo Rijad gdje ,konzerva-tivni vladaju zene se pod obavezno moraju pokriti ,
odes 150 km dalje u Bahrein ili Dubai,,moderniji princ kaze eto zene ovdje se ne morate pokriti (zene se ne pokrivaju)!!
pa ti vidi je li do zena ili je do muskih vladara??
i nemoj ti meni vako nako