ovo sto sam ja navela je vec nesto......i kontam....obzirom da se razumijem u muziku......koju bih pjesmu pustila..kad planeta krene da explodira

sorry na off

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ma jok bolan,sta ce biti...Oblak wrote:Mislim da neće biti ništa, da će proći sve bez problema.
http://www.avaz.ba/clanak/235763/puhalo ... -zastavamaOblak wrote:Mislim da neće biti ništa, da će proći sve bez problema.
Ne pišem o pojedinačnim slučajevima već globalno. I ja poznajem puno njih i sa mnogima sam jako dobar. Sa Metošom iz Subotice , nikada ništa nisam poslovao sa njim, imam odlične odnose. Kad god svratim kod njega on vadi Skenderbeg konjak i obavezno popijemo po jednu. Obećao mi da će me voditi u Đakovicu, odakle su moji proterani ali nikako da smo u isto vreme slobodni obojica.Tigris wrote:Molim te okanoNole wrote:Vi se ne volite...evo ćutaću...ni mi i Šiptari se ne volimo...Kosovo je realnost svidelo se to meni ili ne...moj deda je sa porodicom proteran 1941. sa Kosova...šta sad? Prihvatite svi realnost dosta je ubijanja za tuđ račun!!!Julia-Klara wrote:Tebi je najpametnije da sutis, ako cemo iskreno....ne zovi ih Siptari...
.........oni su Orlovi sinovi....baj d vej znaju biti izuzetno zgodni...izmedju ostalog ..
![]()
doduse onaj film Parada........i nabraja na pocetku ko je ko ........siptari, balije, ustase, cetnici....pocetak filma je prejak![]()
i nisi bas toliko u pravu da se toliko mrzimo.....i poslije svega u rajvosa.....i dalje jedni s drugimma se druzimo....radimo...cure i momci se zabavljaju itd itd......![]()
ja inace vrlo povrsno pratim politiku....kao i teme na forumu.....i podrzavam Behka......zamajavanje svim i svacim........a ni rijeci o ekonomiji.....pitam se jesmo li dotakli dno pa da se probamo odgurnut....ili cemo skroz propasti![]()
a u principu ...............moje skromno misljenje je da se polako ulazi u treci svjetski rat .....![]()
balkan je manje vise pregazen .....negdje bolje...negdje gore........batrgamo se nekako.........
mene zanima kina rusija amerikada prava tarapana krene..........planeta explodira.....svi skupa preprojimo sve zvjezdice.....pa onda sto se kaze
Allahu na amanet ................Rhozi Mahser itd
![]()
Ma kakav crni treći svetski rat. Veliki se igraju sa malim i to je sve. Neće Ameri na Ruse ili obrnuto.Tigris wrote:a sta mislis o ovome zadnje napisanom...................u principu po mom skormon misljenju....da se ulazi u treci ......
Mozda Amere treba rastaviti. Oni su ti koji prave sranja po celom svetu. Od smene demokratske vlasti u Iranu i vrćanje Šaha pa do Sirije. Pa Libija je bila idealno mesto za život. Al Gadafi je nekome smetao. Nek se za početak otcepi Teksas ....pa redom...Melek wrote:Ruse treba pod hitno rastaviti na proste faktore i to ce biti. Tuke jedu graha..
Neće, možda ograničen u nekoj trećoj državi. Danas svaka velika sila može uništiti planetu.Tigris wrote:bice ga........na ovom ja stajem........ono da se ne peglamo hoce /nece ......
Krokodil Behko wrote:Zanimljivo, Dodik truje o odbrani RS, a opozicija mu lijepi neke afere.
Ni jedna ni druga strana, ne pominju ekonomiju, ni pod tačkom razno.
Eventualno onako uopšteno obećavaju prosperitet, jer ne znaju čak ni da smisle neki iole pametan ekonomski program. Ono što je još gore, narod ih slijedi. Situacija im je krajnje nadrealna.
Možda nije daleko dan, kad ćemo mi njih tjerati iz BiH, sve skupa sa teritorijom i još ćemo im davati milijardu-dvije, da odu i da se nikad ne vrate
Halo, mitinzi završeni, jesi li čuo?Oblak wrote:Nemoguće je da protesti opozicije i miting vlasti prođe bez incidenta, s obzirom koliki je animozitet između njih. Mislim da će prisustvo onolike policije samo pogoršati stanje i da će eskalirati čarke. A kako kažu, stižu i grupe iz Srbije, maksuz da izazovu probleme na protestu.
Ono sta mi se nikad ne moze prigovoriti je nacionalizam. Ali takvim hrabrim ratnicima,iz daljine, kao sta si ti ne dopustam da ljude u banjaluci generalizira i naziva jazavcima. Jer medju tim ljudima je i moja obitelj na koju sam jako ponosna.A o tome price mogu pricati samo katolici i muslimani iz banjaluke.Ti..nikako ne!Melek wrote:Sto malo nisu zasli i po podrumima da vide i "prave banjalucane" i njihov doprinos, pitam se..
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests