Na HBO u 20h
Treca epizoda.
Moderator: Krokodil Behko
Ali ništa vala posebno koliko su pisali o tome. Odličan PR u svakom slučaju…..
Rum wrote: 03 Jul 2024, 09:43 Treća epizoda druge sezone HBO-ove "House of the Dragon" premijerno je prikazana, a jedan detalj je privukao pažnju gledatelja iz Srbije.
Naime, mnogi smatraju da se u pozadini čuje "Gospodi, pomiluj" dok junakinja pali svijeće u crkvi.
"Jesam luda ili se čuje Gospodi, pomiluj? Molim vas!", napisala je korisnica Twittera koja je objavila spomenutu scenu.
Neki gledatelji su se našalili u komentarima na Twitteru i Redditu.
"Nisi, čuje se. Baš me je jučer toliko iznenadilo da sam morao da pauziram, premotam i provjerim", "To je sve povezano. Zmajevi su bili u našoj zemlji", "Aegon II Prvovenčani", "Odmah peticija da se naziv serije mijenja u House of Dragan", "Ne može ti ništa niko, Vesterose Republiko", neki su od komentara.
"House of the Dragon" je nastala prema knjizi Georgea R. R. Martina "Fire & Blood" u kojoj se opisuje historija kraljeva Targaryena.
Riječ je o prequelu "Game of Thronesa". Radnja serije se odvija 300 godina prije događaja iz originalne serije.
Hoce li se ikada u ovoj otuznoj seriji
Šteta Momoa već bio u GoT….Ispucali su tog jokera
Možda je uvertira u nešto veliko u trećoj sezoniMasamune wrote: 09 Jul 2024, 12:47 Dobro je da bar prikazuju malo bitke konačno... mada realno predvidljiva je radnja poprilično.
Druga sezona mi je za sad tanka... bolja je bila prva. Jedina dilema nakon četvrte je da li je kralj preživio onaj pad i vatru.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests