rocko wrote: 14 Oct 2025, 09:33
Quds wrote: 14 Oct 2025, 07:03
Tačno me bude stid. Ne zbog zemlje, nego kulta kome i ti pripadaš, a vAs nas dunjaluk gleda. Vi više niti ste racionalni (ustvari ste zaboravili šta to i znači), niti se sa vama može o bilo čemu pričati. Šta kaže Kash, hoćel' ti fajlovi? Čuj, ''self-deport''. I, po ko zna koji put ti kažem, ja sam ovoj zemlji doprinijeo više nego što ćete ti i tvoji unuci zajedno.
Ono kad si radio u secret service.

cim bolan siti to doprinjeo daj reci ne prdi vise gluposti
Pa Ako objavimo ode masa Demokrata ukljucujci neke visoko pozicionirane u tvorza onda ce biti mi njih hapsim iz osvete..
Nego Kamala izgubi ti rece sigurno pobjedjuje, kazes stid te gdje zivis pa bujrum. Vrati se pa da te ne bude stid.
Rekao Sam ti sf50 illi DD 214 prica je jeftina
Nikad ne rekoh da sam radio tu, to je tvoja ljenost da čitaš šta ljudi pišu, pa odmah kreneš da bulazniš bezze.
A, što se tiče fajlova, ja znam da su oboje Clintona tu, recimo .I mnogi drugi Demokrati, ljevica, progresivni, itd. Međutim, i Vožd je tu, i još mnogo onih sa desne strane. I Musk je tu, iako je rekao da je Trump u tim dokumentima. Bez sumnje, roćko. Ali, nije kvaka u tome što će svi oni biti provaljeni. Problem je u tome, što bi se pokazalo da se nekoliko zadnjih decenija radi u korist Izraela, čak i iznad američkih interesa, zato što je MOSSAD najuticajnije ljudi u ovoj državi držao za muda, pa bi američki narod na to,malo je reći, bijesno reagovao. Morali bi zbog ogromnog pritiska (vjerovatno i nasilja, bez obzira na stranačku pripadnost), jednostavno manje-više pustiti Izrael u WC školjku.
I jok, bolan, mani. Ja sam na socijali, kakve te forme spopale.