TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

srculence7
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3969 times
Been thanked: 3983 times
Status: Offline

Re: Eva Ras žestoko napala Nebojšu Glogovca

Post by srculence7 » 19 Aug 2017, 10:30

Glogovac je dobar glumac :cudi
A nije rekao ni neistinu, stvarno je čudo jedno kakve sve likove ljudi smatraju uzorima današnjice :rol
I neće nikad on okupiti toliko ljudi, nije kultura danas na ceni, nego kič i šund :grana
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac » 19 Aug 2017, 11:10

To da je Ceca Šekspir današnjice jasno govori da je Balkan jedan obični šund.

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7572 times
Been thanked: 17777 times

Post by Maja » 19 Aug 2017, 13:01

Jao Eve, koja luda zena :D.
Mozda da skine katanac ne bi bila ovako ljuta :D.
Ali nasmijava me.

Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 22 times

Post by Nice try » 19 Aug 2017, 16:30

I Evina koleginica Seka Sablić ne voli popularnu muziku.

- To je jedan užas, jedan trulež, jedan haos. Ne znam šta da kažem, samo da molimo boga da mladi ljudi izvuku glave iz toga i da postanu produhovljeni, oplemenjeni, koji traže nešto više u životu - rekla je za TV Vijesti glumica, koja je ranije sarađivala sa Sekom Aleksić u seriji „Ljubav, navika, panika“, kao i sa Severinom spotu za pjesmu „Silikoni“

:D.
Šta reći?
Para vrti gdje burgija neće.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."

Balada o Bohoreti

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9655 times
Been thanked: 16197 times

Post by spacebound » 19 Aug 2017, 16:31

jedva cekam socratesa na ovoj temi :apl :D.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nice try » 19 Aug 2017, 16:32

spacebound wrote: 19 Aug 2017, 16:31 jedva cekam socratesa na ovoj temi :apl :D.
Objasniće zašto se Ceca smatra Šekspirom današnjice :D.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."

Balada o Bohoreti

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Kad se žena ima pravo bogato udati bez da je kurva i sponzoruša?

Post by storm » 05 Sep 2017, 16:17

Što točno žena treba imati na svom CV-u da bi joj se oprostilo što joj budući muž ima duboke džepove?

Image
Foto: Karmen Poznić, Ilustracija Index

PROŠLOG tjedna u vijestima koje “nikog” ne zanimaju - udaje se Tia Jurčić. Za vas koji ste zakinuti za ovo ključno znanje iz opće kulture, Tia je kćer Ljube Jurčića, bivša žena jednog lika i buduća žena drugog lika koji za tatu ima Zdravka Mamića. I kurva i sponzoruša, sasvim jasno.

To ne kažem ja ali kažu Tvrtko, Željko i Anđelka u komentarima ispod članka pa je sigurno istina jer ako kaže Tvrtko, kojem na profilu piše da je self employed u Bolitekurac a to još i potvrdi Anđelka koja kaže da je završila srednju školu Hogwarts onda znaš da je.

Oni znaju.

Tia možda misli da je zaljubljena, ali Željko zna točniju verziju događaja: “Ljubav prema dubini džepova.”

“Boli me kurac za vijesti o sponzorušama” - kaže Tvrtko koji je kliknuo na članak da nam javi da ga boli kurac. Ja i dalje živim u uvjerenju da kad te nešto stvarno ne zanima, to jednostavno ignoriraš kao što Tvrtko sudeći prema profilnoj slici ignorira postojanje stomatologije, ali opet, ja sam živjela u uvjerenju da je Balaševićeva pjesma Čardaš pjesma o siru tako da moja uvjerenja nisu neko mjerilo.

Ne poznajem Tiu osobno, nikad nismo pričale, samo znam da uvijek izgleda kao, da se poslužim izrazom koji bi Željko i Tvrtko vjerojatno odobrili - vrhunska p.....

Nije baš moj đir što se tiče stila, ali kako je davno rekao Ivo Andrić - stil je kao šupak, svatko ima svoj i ne treba zadirat u tuđi (osim ako te netko lijepo ne zamoli).

Ne poznajem ju. Ne znam kakva je osoba. Ne znam kakva nije. Ne znam kakvu kavu pije ni što maže na palačinku.

Ali poznajem Nives Čanović. Možda vam ime ne zvuči poznato jer ju u zadnje vrijeme češće zovu “djevojka Gorana Ivaniševića”, ali jednom davno je (sigurno preko veze) uspjela sredit da ju na Domovnici registriraju kao Nives.

Ne znam kakve palačinke voli, ali znam kako jede ćevape. Često, s puno ljubavi i s puno luka. To znam jer ju često sretnem u Maksimiru i kad ju krenem zagrlit, češće nego rjeđe iz njenih usta nakon “bok” izlazi i rečenica “oprosti ako smrdim po luku, bila sam na ćevapima.”

Znam i da je nevjerojatno lijepa (meni), nevjerojatno draga (svima) i nevjerojatno normalna cura koja puno radi i ima (ne)sreću da radi to što jako voli (kod nas ti i to znaju zamjerat). U većini slučajeva je u trapericama ili trenirci, ne ode na frizuru čak ni kad bi možda i trebala, a od plastike na licu jedino ima sunčane naočale.

Bez umjetnog karaktera, bez umjetnih usta i ostalih popularnih situacija, samo prekrasna, dobra cura, onakva za kakve se kaže da su za oženit…

…. dok nije postala “djevojka Gorana Ivaniševića.”

Sad je kurva i sponzoruša.

Nisam ja, ali rekla je Anđelka iz Hogwartsa.

Potvrdio Tvrtko kojeg boli kurac.

Željko lupio pečat.

Službeno je.

Tia je kurva i sponzoruša.

Nives je kurva i sponzoruša.

Svaki članak u kojem se neka cura udaje za tipa koji ima više para nego što nema ima isti zaključak - on je bogata seljačina/tajkunčić/tatin sin, ona je kurva i sponzoruša.

To su uvijek jedine opcije.

I ja sam bila.

Prije par godina sam se usudila imat dečka koji je bio u kategoriji zbog koje cura odmah dobije tu prekrasnu naljepnicu. Prije toga sam imala dečka koji je vozio Corsu za koju bi i Dikanova cura rekla da je prestara, prije toga sam imala dečka koji nije vozio ništa (to su već tri pimpeka, Andrea, to je protuisusno!), ali čim sam u ruci držala ruku koja je mijenjala brzine na boljem autu, dobila sam naljepnicu koje sam se uvijek užasavala.

Naša prva svađa je bila oko para. Ja sam inzistirala da sama platim skijanje na koje smo išli, on je inzistirao da plati on. Njegov argument je bio da je meni to puno veći udarac na novčanik nego njemu, moj je bio da ne želim bit sponzoruša i nakon 3 dana prepucavanja, kompromisno smo se dogovorili da će ili bit po mom, ili ja ne idem na skijanje. Vratila sam se doma u minusu, ali ponosna jer nisam dopustila da me netko “sponzorira.”

Svejedno sam dobila Željkov pečat srama. Nije važno što sam napravila prije. Nije važno što će biti poslije. Pečat je tu, spreman da poništi sve moje i pripiše zaslugu nekom drugom.

Prije točno godinu dana, taman kad se kurvaisponzoruša Tia usudila prohodat s bogatim frajerom, u vrijeme kad je Nives još bila Nives jer ju još nisu preimenovali u Djevojkagoranaivaniševića, kupila sam stan. Sama sebi, bez pomoći bogatog tate, na kredit koji ću krvarit do 25. sezone Game of Thronesa. Radim od 8 ujutro do 8,9 navečer u 4 firme od kojih je jedna moja, nemam nedjelje ni praznike ali imam knjigu koja se rasprodala 4 puta i novu knjigu koja samo čeka komandu ctrl+p. Radim zbog sebe, za sebe i ne smatram to usputnim rješenjem dok ne pronađem nekog tko će me financirat.

I znam da će se, ako se slučajno udam za tipa koji ima para, apsolutno sve što sam napravila sama stavit u jednu lijepu, veliku zagradu, pomnožit s nulom i zbrojit s rečenicom “evo je, još jedna koja si je našla bogatog frajera.”

A ja JESAM bogati frajer.

Ok, možda nisam bogati frajer jer nemam za kuće na moru, jastoge i ovisim o stabilnosti eura, ali sam samostojeća žena. S frajerom ili bez. Kao i Nives. Kao i Tia. Kao i hrpa drugih mojih i tvojih frendica kojima se sve što su same stvorile može proglasit ništetnim ako Tvrtko, Željko i Anđelka tako odluče. A svijet je pun tih lupača pečata i donositelja odluka, ne samo po forumima i ispod članaka - onih koji te jedva čekaju bacit u sponzoruški koš ima i na kavi, u društvu u kojem sjediš.

Prepun je svijet i žena koje trče za parama i gledaju samo i isključivo to, to je suvišno naglašavat, ali nakon što sam dobila Željkov žig i nakon što ga je dobila Nives koja u životu trči jedino za ćevapima, počela sam se pitat kad je uopće prihvatljivo da se žena uda za nekog tko ima para?

Kad se to uopće smije?

I tko su žene kojima je to dopušteno bez da ih društvo automatski etiketira kao samo još jednu kurvetinu kojoj je bitan samo džep?

Jer koliko vidim, ne smije se nikad.

Kad je žena siromašna, ne valja jer se sigurno zalijepila za pare.

Kad ima svoje pare, opet ne valja jer ili samo želi još para, ili će sigurno prestat radit sad kad se “napokon spasila”.

Što točno žena treba imati na svom CV-u da bi joj se oprostilo ako joj budući muž ima duboke džepove?

I koga bi trebali ženiti ti “tajkuni”, “tatini sinovi” i ostali bogataši da bi bilo društveno prihvatljivo, bez popratnih govana?

Random žene iz jednog od rastućih redova pučkih kuhinja koje treba “spasiti” od neimaštine? Opet nije dobro za nju jer će dobit žig “kurva” i “sponzoruša.” Uvozne žene iz zemalja trećeg svijeta? Ivicu Todorića?

I kako treba izgledati ta žena? Jer vidim da se ljute kad bogati frajer ženi lijepu curu jer ju “sigurno ženi samo zbog ljepote”, a ljute se i kad ženi neku ružnu jer realno, “pa mogao je i bolje.”

Tko je točno ta dovoljno siromašna ali dovoljno samostalna, dovoljno lijepa ali i dovoljno brkata žena koja bi zadovoljila kriterije potrebne da Tvrtko i Anđelka kažu “e, ovo može, sretno mladencima!”

Da Željko lupi žig na kojem piše “ovo je ljubav”?

Nema je.

Prepun je svijet i sponzoruša i bogatih seljačina, ali ljudi koji dijele etikete i odlučuju što je, a što nije ljubav i pitaju se tko se zašto ženi rijetko to rade jer stvarno mrze sponzoruše i bogate seljačine.

Prihvatimo na trenutak teoriju da Tia stvarno JE sponzoruša i da Mamić stvarno JE bogata tajkunska seljačina - ako mrziš sponzoruše i bogate seljačine, činjenica da su se spojili bi te trebala veselit jer to znači jednu sponzorušu manje za sve “normalne” muškarce koji traže poštenu ženu i jednu bogatu seljačinu manje za sve “normalne” žene kojima nije važno koliko netko je ili nije bogat.

Ako misliš da Nives samo trči za parama, trebalo bi ti bit drago što je utrčala nekom drugom, a ne tebi.

Ako misliš da je Tia sponzoruša, činjenica da je “kupljena” bi trebala bit dobra za svakoga tko izbjegava takva žene.

Zašto su onda Tvrtko, Željko i Anđelka toliko ljuti na nešto što bi za njih trebala biti situacija “ni iz džepa, ni u džep”?

Zato što su upravo ti koji po forumima i kavama spremno “prokazuju” kurve, sponzoruše i sponzore najveće latentne kurve, sponzoruše i neuspjeli sponzori.

Da pitaš Anđelku tko je ta hipotetska žena koja se SMIJE bogato udat, prva bi ponudila samu sebe. Ili svoju kćer. Jer Anđelki ne smetaju sponzoruše, Anđelka JE sponzoruša koja se nije snašla.

Željku isto ne smetaju sponzoruše, smeta mu činjenica da bi sam ženu znao privuć jedino parama, ali ih nema.

Muškarci koji nisu zainteresirani za sponzoruše po brzom postupku odjebavaju žene koje trče za parama i ignoriraju ih.

Žene koje ne trče za parama se ne uzrujavaju kad se neka druga bogato uda.

Uzrujavaju se samo oni koji to doživljavaju kao osobni poraz.

Što znači da zapravo nisi ljut na igru, nego na boljeg igrača.

I da pretpostavljaš da baš svi igraju tvoju igru.

Igraju mnogi, to je činjenica, ali ovi koji se najviše bune i daju žigove zapravo uopće nisu protiv te igre.

Samo im smeta što oni sjede na klupi, a dali bi sve da dobiju bar malo minutaže u svijetu koji “preziru”. :DD
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Kad se žena ima pravo bogato udati bez da je kurva i sponzoruša?

Post by Nice try » 05 Sep 2017, 16:26

Imao ga ili ne imao,novac čudno utječe na ljude i njihovo razmišljanje.

Balada o Bohoreti

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 36 times
Been thanked: 798 times

Post by Sibila » 05 Sep 2017, 16:31

sta sad ...da i ovoj majku kurvanjsku :o :roll

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9655 times
Been thanked: 16197 times

Post by spacebound » 05 Sep 2017, 16:33

Ko ce ovo ovo ovoliko citat :roll :123 Je li to ono "Mahala te tuzi, mahala ti sudi" Ko ih za sta :zubi
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nice try » 05 Sep 2017, 16:35

spacebound wrote: 05 Sep 2017, 16:33 Ko ce ovo ovo ovoliko citat :roll :123 Je li to ono "Mahala te tuzi, mahala ti sudi" Ko ih za sta :zubi
Pročitaj,nije dosadno ;)

Balada o Bohoreti

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 05 Sep 2017, 16:37

Pa je....
doduše ovaj članak/ blog, koji me usput i nasmijao, govori da i ocjenjujemo ljude kroz novac. I inače a kroz stupanja u vezu da ne pričam. Ovdje, na ovim prostorima pogotovo.
Ako se spare bogat i bogat...ide ona- ah para ide na paru...ako je jedan bogatiji...jedno je lovina a drugo je lovac- pod obavezno :oo
Imamo danas još komponentu silnih komentatora na društvenim mrežama, koje mnogi čitaju, pa se vrlo lako i kreira neko javno mnijenje....barem u tom okružju.
Zato....baš je pitanje, kad se to može netko udati a da mi svi (i mi, da :oo ) ne ocijenimo, da je iz financijskih pobuda?
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nice try » 05 Sep 2017, 16:40

Vrlo rijetko,vrlo,vrlo rijetko.
A,opet,ima tu i dosta istine.Nisu ni predrasude s neba pale.
Samo,ne bih puno pisala,jer svako poznaje samo svoje srce.
Neka se niko ne usuđuje pogađati šta je u tuđem.

Balada o Bohoreti

navika
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by navika » 05 Sep 2017, 16:48

Odlicno napisano a Boga mi i na pravom mjestu postavljeno.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14217 times
Been thanked: 9805 times
Status: Online

Post by Julia-Klara » 05 Sep 2017, 18:04

Dobar tekst. Ipak bih podebljala ovo:

Muškarci koji nisu zainteresirani za sponzoruše po brzom postupku odjebavaju žene koje trče za parama i ignoriraju ih.
Žene koje ne trče za parama se ne uzrujavaju kad se neka druga bogato uda.
Uzrujavaju se samo oni koji to doživljavaju kao osobni poraz.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 05 Sep 2017, 18:10

Zar ima onih koji su ovo procitali :oo
Samo sabura

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14217 times
Been thanked: 9805 times
Status: Online

Post by Julia-Klara » 05 Sep 2017, 18:14

Ima, naravno da ima.
I meni licno idu na klinac razna etiketiranja po kojekakvim osnovama, sto je bas lijepo opisano u tekstu.
procitaj ;)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka » 05 Sep 2017, 22:14

Dosla do pola i prva misao sto mi prostruji jeste, ma sta se ova opterecuje i kome se objasnjava....jesam,misli sta god...
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Čarobni
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 13 times

Post by Čarobni » 05 Sep 2017, 22:39

Kad muškarac bira.

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3072 times

Post by Lavlje_srce » 10 Sep 2017, 10:52

Kakav naslov teme. :bua

Upoznala sam vise onih koji bi bili sponzorirani nego onih koje bi da se sponzoriraju. :zubi
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Post Reply

Return to “Pričaona”