Stvarno misliš da cu ovoliko tektsta procitati od nekoga ko nikad nista pametno nije napiso?Lavlje_srce wrote: 06 Mar 2025, 22:48Govorim isto sto i Miletic. Covjek je sve rekao; od toga da je osnovni problem na kom lezi BiH, Srbija, CG, Hrvatska organizovani kriminal i korupcija, do toga da ti je izlistao niz kriminalnih djela ucinjenih kod nas:Duminjo wrote: 06 Mar 2025, 10:35
Uopste ne govorite isto. Govorite slicno ali ne isto. I te razlike u vašim govorima su u ovom momentu kljucne. Tako ne postoji nikakva poveznica izmedju vas i doticnog gospodina i ljudine.
Ti i još neki, koji se predstavljate tu da nama ostalima otvarate oci i direktno nam govorite da smo glupi a vi pametni, nemate sta ocekivati od rasprave osim da vam se uzvrati na uvrede.
-250 mil.$ humanitarne pomoci koji su nestali jos tokom rata, a nikad nisu procesuirani (sto je ispravno okarakterizirao kao ratni zlocin)
- 18 mil.$ poslatih Bin Ladenu
- privatni fakulteti, pumpe, zgrade koje su nastale od kradje
- do danasnje situacije u kom covjek kaze da su visokopozicionirani funkcioneri upleteni u kriminalne radnje, ovisni o kokainu itd.
Dovoljno je pogledati nedavne slucajeve Ibrahima Hadzibajrica I Ibre Berila da znamo da ne laze.
Covjek se osvrnuo i na nepostojecu diplomaciju I izlistao ljude koji bi se istom mogli baviti, tipa Zlatka Dizdarevica, Pasica, Acimovica i Topcagica. O propustenim decenijama za razvoj diplomacije i lobiranja sam i ja pisala.
Ovo sto zna Zlatko, Dodik zna jos bolje i upravo to mu daje alat da divlja kao sto divlja.
U medjuvremenu u BiH zive bogati lopovi I postena sirotinja. Ta sirotinja je potpuno ista u Federaciji I u RS-u. @ironman je na susjednoj temi postavio intervju s gradjanima BL o trenutnoj situaciji. Da na videu ne pise da govore ljudi iz BL, moglo bi se pomisliti da intervjuisu gradjane Sarajeva. I sad bi lopovi da sirotinja jos jednom gine za njih. Pa ko je lud neka gine. Stojim iza toga da je jedino rjesenje da se BiH postavi na zdrave noge - da narod pobaca lopovcine na sve 3 strane i formira prelaznu vladu do onoga sto bi zbilja prvi put bili demokratski izbori. Dosta je da se za pocetak dignu studenti na cijeloj teritoriji, kao sto su se digli u Srbiji.
Sve ostalo je produzavanje agonije, jer ako ne dodje do jos jednog rata, prije ili kasnije ce sa ovakvim postavkama doci do bankrota drzave. Trazili ste, ignorirali ste sve sto "vasi" (koji nisu vasi, jer 30 g. servisiraju iskljucivo sebe po sistemu spojenih posuda) rade, pa gledajte.
Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2592 times
- Been thanked: 7987 times
- Status: Offline
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
- Koraci_u_noci
- Penzioner
- Has thanked: 9000 times
- Been thanked: 9671 times
- Status: Online
Ovaj je za promjenu dobar, sadrzi dosta finih promisljanja, mada tesko ostvarivih sa nasim ljudima i trenutnim stanjem duha i svijesti
Pobjeci sad od svega zelim
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2473 times
- Been thanked: 4301 times
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- baton
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 436 times
- Been thanked: 973 times
Hrvatska,Srbija i BiH su učesnice rata..i napravljen je
Dejtonskog mirovni sporazum.Možda radi toga je u HR.
Dejtonskog mirovni sporazum.Možda radi toga je u HR.
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Ipak opisujes sebe.Duminjo wrote: 07 Mar 2025, 13:06Stvarno misliš da cu ovoliko tektsta procitati od nekoga ko nikad nista pametno nije napiso?Lavlje_srce wrote: 06 Mar 2025, 22:48 Govorim isto sto i Miletic. Covjek je sve rekao; od toga da je osnovni problem na kom lezi BiH, Srbija, CG, Hrvatska organizovani kriminal i korupcija, do toga da ti je izlistao niz kriminalnih djela ucinjenih kod nas:
-250 mil.$ humanitarne pomoci koji su nestali jos tokom rata, a nikad nisu procesuirani (sto je ispravno okarakterizirao kao ratni zlocin)
- 18 mil.$ poslatih Bin Ladenu
- privatni fakulteti, pumpe, zgrade koje su nastale od kradje
- do danasnje situacije u kom covjek kaze da su visokopozicionirani funkcioneri upleteni u kriminalne radnje, ovisni o kokainu itd.
Dovoljno je pogledati nedavne slucajeve Ibrahima Hadzibajrica I Ibre Berila da znamo da ne laze.
Covjek se osvrnuo i na nepostojecu diplomaciju I izlistao ljude koji bi se istom mogli baviti, tipa Zlatka Dizdarevica, Pasica, Acimovica i Topcagica. O propustenim decenijama za razvoj diplomacije i lobiranja sam i ja pisala.
Ovo sto zna Zlatko, Dodik zna jos bolje i upravo to mu daje alat da divlja kao sto divlja.
U medjuvremenu u BiH zive bogati lopovi I postena sirotinja. Ta sirotinja je potpuno ista u Federaciji I u RS-u. @ironman je na susjednoj temi postavio intervju s gradjanima BL o trenutnoj situaciji. Da na videu ne pise da govore ljudi iz BL, moglo bi se pomisliti da intervjuisu gradjane Sarajeva. I sad bi lopovi da sirotinja jos jednom gine za njih. Pa ko je lud neka gine. Stojim iza toga da je jedino rjesenje da se BiH postavi na zdrave noge - da narod pobaca lopovcine na sve 3 strane i formira prelaznu vladu do onoga sto bi zbilja prvi put bili demokratski izbori. Dosta je da se za pocetak dignu studenti na cijeloj teritoriji, kao sto su se digli u Srbiji.
Sve ostalo je produzavanje agonije, jer ako ne dodje do jos jednog rata, prije ili kasnije ce sa ovakvim postavkama doci do bankrota drzave. Trazili ste, ignorirali ste sve sto "vasi" (koji nisu vasi, jer 30 g. servisiraju iskljucivo sebe po sistemu spojenih posuda) rade, pa gledajte.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 22748 times
- Been thanked: 9771 times
Ima Lavlje dobrih postova, ne može se reći da ne piše pametno, što se tiče političke scene rado je čitam
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
U nedostatku kontraargumenata, ad hominem je spas. 

Memento Mori
- Duminjo
- Urednik foruma
Ne postoji ozbiljna tema, u kojoj si ucestvovala, a da je nisi okrenula na neke obracune ili svela na licni nivo.
Evo upravo ovo sada sto se radi. Ja ovo, ja ono, onaj ovo, onaj ono..
Ti nisi tema. Otvoriš sebi temu i hvališ se.
Eto razjasnili smo.
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 16 times
Lavlje dobro piše, napadaš ju je sa onelajnerima.Duminjo wrote: 07 Mar 2025, 19:54Ne postoji ozbiljna tema, u kojoj si ucestvovala, a da je nisi okrenula na neke obracune ili svela na licni nivo.
Eto razjasnili smo.
Aćimović: „Ovo vrijeme više nije za politikantstvo! Nemamo vremena da pokazujemo da nešto funkcioniše kad ne funkcioniše!:
- Duminjo
- Urednik foruma
HeftaTratinčica wrote: 07 Mar 2025, 19:56Lavlje dobro piše, napadaš ju je sa onelajnerima.Duminjo wrote: 07 Mar 2025, 19:54
Ne postoji ozbiljna tema, u kojoj si ucestvovala, a da je nisi okrenula na neke obracune ili svela na licni nivo.
Eto razjasnili smo.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
E jebiga 

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Duminjo
- Urednik foruma
Zao mi je..
Tema je "hoce li biti rata". Nismo u kokošinjcu
Tema je "hoce li biti rata". Nismo u kokošinjcu
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Nije bas da je pozeljno ovakve govore imat trenutno, ali haman se sve slazem s cojkom
- Duminjo
- Urednik foruma
- Duminjo
- Urednik foruma
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Bacis li oko na komentare
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Duminjo
- Urednik foruma
Ma jok.. nacitam se svega i samo se iznerviram
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Ne znam koliko je realno ovo sto Zlatko prica, Meduza i 900 vozila, al hajd. Koliko li ce bit Madjara 

- Duminjo
- Urednik foruma
Ja šta prica coek. Isto ko da se halalio sa porodicom i reko "odoh ja, pa ako se vratim"Nora Ibsenova wrote: 07 Mar 2025, 21:59 Ne znam koliko je realno ovo sto Zlatko prica, Meduza i 900 vozila, al hajd. Koliko li ce bit Madjara![]()
A ovo što kaze za neki moguci teroristicki napad ili neki iscenirani dogadjaj od strane nekih Vucicevih igraca prije 15og marta, nije ništa neocekivano.
Dodik se cijelo vrijeme ponaša i povlaci poteze kao da mu se mnogo zuri, isto ko da ga neko tjera da što prije napravi belaj. I narednih dana ce te provokacije biti sve vece i zesce.
I od pocetka ovoga belaja, pišem da je Vucic nalogodavac. Sve se poklapa