Prva predsjednica Hrvatske

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9829 times
Been thanked: 11575 times
Status: Online

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Krokodil Behko » 20 Jan 2015, 18:43

Zbog statusa na Facebooku hrvatskoj voditeljici prijete smrću: 'Zaklat ćemo te, ku*vo četnička'

Voditeljica je na društvenoj mreži dobila oko 700 prijetećih poruka. Uz to je, piše Nacional, nazivaju pogrdnim imenima. Sve to samo zato što je rekla što misli
Nakon što je na svom profilu na društvenoj mreži objavila status u kojem komentira pobjedu Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima, Tatjana Jurić (32) dobila je prijetnje smrću. Kako donosi Nacional, radijska i televizijska voditeljica dobila je više ozbiljnih prijetnji od različitih osoba.

Prijetnje smrću obuhvaćale su i najave da bi joj se mogla postaviti bomba pod automobil. Uz to, nazvali su je kur..., kuč... i raznim drugim pogrdnim imenima.

Image

'Zaklat ćemo te, kurvo četnička' samo je jedna od čak 700 poruka koje je voditeljica dobila zbog izjava o ulozi dijaspore u izboru Kolinde za predsjednicu. Nazivaju je i komunističkom pi**om, smrdljivim đubretom i koješta drugo.

(24sata.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Status: Offline

Post by radeta62 » 20 Jan 2015, 18:47

Krokodil Behko wrote:Zbog statusa na Facebooku hrvatskoj voditeljici prijete smrću: 'Zaklat ćemo te, ku*vo četnička'

Voditeljica je na društvenoj mreži dobila oko 700 prijetećih poruka. Uz to je, piše Nacional, nazivaju pogrdnim imenima. Sve to samo zato što je rekla što misli
Nakon što je na svom profilu na društvenoj mreži objavila status u kojem komentira pobjedu Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima, Tatjana Jurić (32) dobila je prijetnje smrću. Kako donosi Nacional, radijska i televizijska voditeljica dobila je više ozbiljnih prijetnji od različitih osoba.

Prijetnje smrću obuhvaćale su i najave da bi joj se mogla postaviti bomba pod automobil. Uz to, nazvali su je kur..., kuč... i raznim drugim pogrdnim imenima.

Image

'Zaklat ćemo te, kurvo četnička' samo je jedna od čak 700 poruka koje je voditeljica dobila zbog izjava o ulozi dijaspore u izboru Kolinde za predsjednicu. Nazivaju je i komunističkom pi**om, smrdljivim đubretom i koješta drugo.

(24sata.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)
Rvati, Laganini rece da imaju nemacke gene.... :plavi

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 20 Jan 2015, 18:49

Ova Jurićka je teška tuka ....ali ovi koji joj prijete su tukci na kvadrat :bua
još jedan dokaz, da nemamo blage veze što je to demokracija i....eto ga opet, sloboda govora :D.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

JCR
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by JCR » 20 Jan 2015, 18:50

Storm joj prijetio :plavi

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 20 Jan 2015, 18:54

JCR wrote:Storm joj prijetio :plavi
Ja se po tom pitanju, čak i u večinii slažem s dotičnom .... što ne umanjuje činjenicu, da je tuka inače :D.

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 20 Jan 2015, 18:58

storm wrote:Ova Jurićka je teška tuka ....ali ovi koji joj prijete su tukci na kvadrat :bua
još jedan dokaz, da nemamo blage veze što je to demokracija i....eto ga opet, sloboda govora :D.
Fina dama ja je obozavam... :ok

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 20 Jan 2015, 19:03

a kakvog prezimena... :valja
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 20 Jan 2015, 19:08

drugrankovic wrote:a kakvog prezimena... :valja
:hm gdje leži problem prezimena Jurić :misli

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 20 Jan 2015, 19:11

ma ja o ovoj dickrovic
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 20 Jan 2015, 19:20

..mala se preracunala pa izletila tako da nista od uhljebljenja..srecom ima sponzora a ona se jos moze trosit :sex
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41148 times
Been thanked: 27782 times

KOLINDOMANIJA RASPALILA MILFOMANIJU:

Post by Rum » 20 Jan 2015, 23:21

Image
KOLINDOMANIJA RASPALILA MILFOMANIJU: Zašto se Balkanci toliko lože na starije cice?

Nova hrvatska predsednica nas je sve uhvatila nespremne, pa smo odmah potrčali da saznamo sve o njoj. Naravno, najviše nas je interesovala njena politička karijera i zato smo, brže bolje, krenuli na RedTjubu da kucamo – Kolinda…

Svašta smo saznali o njoj za kratko vreme, na primer, da je od 2011. bila pomoćnica generalnog sekretara NATO-a za javnu diplomatiju, tako da je sigurno naučila mnogo o “upravljanju raketama” i naša ljubav prema njoj porasla je do veličine grudi sa jedne očaravajuće fotografije na plaži.

Pored toga što je internet prepun pougolih i golih fotografija raznih rasnih devojaka, MILF-ice ipak bude u nama posebneemocije. Da li to ima veze s nama ili starije cice prosto tako zrače? Biće da ima i jednog i drugog, a sada i trećeg – Kolinda!

Image

ZRELOST I ISKUSTVO

Zrelost i iskustvo koje starije dame unose u vezu, muškarcima stvara osećaj komfora, i oslobađa ih obaveze da u svim situacijama prednjače i preuzimaju inicijativu. Mlađe žene sklone su tome da menjaju mišljenje, što muškarci često ne vole, dok one starije upravljaju vezom kao nekim dobrim poslovnim projektom. S obzirom na veliko životno iskustvo, neguju slobodu i omogućuju mlađem partneru da se razvija u vezi. Kolinda svakako ima i jedno i drugo i time nas je, između ostalog, razoružala.

FAKTOR ZABRANJENOG VOĆA

Naše društvo još uvek nije spremno da odobri veze mlađih muškaraca i starijih žena, obrnuta situacija je mnogo prihvatljivija. Ali, upravo taj momenat zabranjenog voća kod muškaraca stvara dodatnu potrebu za eksperimentisanjem. Naime, tendencija ljudi je da više žele ono što ne mogu lako imati. Radi lakšeg snalaženja i definisanja privlačnosti MILF-ica, imajući u vidu da bi veza s hrvatskom predsednicom bila diplomatski skandal, potrebno je uvesti izvesni KGK indeks, gde bi maksimalna količina faktora zabranjenog voća bila 1 Kolinda. U skladu s tim mernim sistemom, MILF-ica koja ima visok indeks zabranjenog voća, odnosno visok KGK indeks, imala bi 0,9 Kolinde.

Image

Image

IMAJU SAMOPOUZDANJE

Ljubavnici sa samopouzdanjem su već pola posla odradili time što veruju u sebe. Većina pripadnica nežnijeg pola u starijim godinama deluje samopouzdanije, bez obzira na izgled, pa se to održava dobro i na seks. Koliki nivo samopouzdanja ima šefica jedne države?

UMEJU DA PREUZMU KONTROLU

Kada je razlika u godinama očigledna, uloge se nekako same podele, stariji partner postaje “učitelj”, a mlađi “učenik”. Ovo može da smeta ako postane praksa, ali u početku, i ponekad, je zanimljivo. Muškarci i dalje žele da žena veći deo vremena bude nežna i da očekuje od njega da joj priđe. Ali starije žene umeju da namirišu i to, i znaju suptilno da nagoveste da žele seks.

Ako već treba žena da preuzme kontrolu, onda hoćemo da budemo sigurni da je to žena koja zna šta radi, a ako ume da preuzme kontrolu nad državnim aparatima, verovatno ume dobro da kontroliše i neke naše, muške, aparate.

Sami zaključite zašto Balkanci najviše od svih vole MILF-ice. Razloga ima na pretek, ali izdvojićemo jedan. Kolinda!
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: KOLINDOMANIJA RASPALILA MILFOMANIJU:

Post by storm » 20 Jan 2015, 23:23

Evo Radeta, Mrki, Laganini i Paša se satraše ovih dana :D.

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 21 Jan 2015, 08:27

Joj ja, ja sam samo sa laganinijem borbu vodio da dokažem laganiniju neke stvari jer on putem automatizma vjeruje u HDZ.
Jel neko iz HDZ po njegovom je automatski dobar.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 21 Jan 2015, 08:35

zato jer je opsednut anti srpstvom, prezirom jugoslavije, jedina retorika kod njih, ostale mjenjaju po potrebi...

to i o njemu govori, svako normalan vidi da su lopovi, i da vazdan prodju na buku oko srba... malo cirilica, malo seselj, i opla eto kolinde...

u gdanom su oni problemu, nijesu ni svjesni... nacija koju vecinski zadovoljish time sto im decenijama hranish ego lecenjem kompleksa...

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14581 times
Been thanked: 10063 times

Post by Julia-Klara » 21 Jan 2015, 09:56

brisite ova dva posljednja politicara s teme, pricamo o Kolindi,starijim gospodjama i milficama

ni tamo ne mogu bez politickog zaseravanja :grana
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4398 times
Been thanked: 3339 times

Post by Melek » 21 Jan 2015, 11:04

Ime Kolinda je u stvari skracenica od Kondom-Linda.
To da se docara kako je konzervativna ;)
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times

Post by fruit » 21 Jan 2015, 11:20

Ma Kolinda je NATO i nije ni čudo da je tamo testirala rakete.Možda čak i one što su gađale četničke položaje.Sad mi je nešto još draža nakon što sam i ovo pročitao.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41148 times
Been thanked: 27782 times

Post by Rum » 21 Jan 2015, 11:55

Dobra je kolinda :sex
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 21 Jan 2015, 12:57

Image

SRBI KOLINDI 'NE PRAŠTAJU NACIONALIZAM'! Zaboravili su da im je predsjednik četnik?

Nije sasvim jasno zašto Udruženje Banijaca Beograd uopće poteže ovo pitanje i vuče paralelu između Nikolića i Grabar – Kitarović tražeći da se "samo pokuša" zamisliti Nikolića kako hipotetički izgovara nešto na štetu Hrvata, kad svi znaju kakvu je zakletvu i kome položio.
Povodom izjave novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar Kitarović da su "svi u Hrvatskoj Hrvati", predsjednik HDZ Tomislav Karamarko je rekao kako je predsjednica ustvari rekla da su Srbi politički Hrvati, a to znači da su Srbi nacionalna manjina koju Hrvatska izuzetno respektira i koji imaju sva prava kao i nacionalne manjine u Europi. Također, kazao je da Srbi u Hrvatskoj imaju domovinu koja se zove Republika Hrvatska, i u tom smislu su Srbi politički Hrvati - objasnio je Karamarko.

Susjedna Srbija, međutim, nije zadovoljna objašnjenjem, pa tako Udruženje Banijaca Beograd podsjeća i na izjavu Kolinde Grabar Kitarović kada je tijekom jednog od sučeljavanja obećala da će se “boriti za prava Hrvata u Srbiji,Vojvodini i ostalim susjednim državama”:

- Udruženje Banijaca Beograd smatra da gospodin Karamarko nije baš uspio uvjeriti Srbe u Hrvatskoj i protjerane Srbe iz Hrvatske u dobronamjernost izjave nove predsjednice Hrvatske, a mislimo da nije uspio uvjeriti ni političke faktore u Srbiji i Europi da ta izjava nije nacionalistička i diskriminatorska, iako se maksimalno trudio. Udruženje Banijaca Beograd postavlja pitanje gospodinu Karamarku i gospođi Kolindi bi li hipotetički ista izjava predsjednika Srbije Tomislava Nikolića da je "Srbin i onaj tko je katoličke vjeroispovijesti i Hrvat po nacionalnosti" izazvala odobravanje službenog Zagreba, i kako bi na tu eventualnu izjavu reagirali Hrvati koji žive u Srbiji? Ili da hipotetički izjavi da će se "boriti za prava Srba u Hrvatskoj i Krajini" kao što je predsjednica Hrvatske izjavila da će se "boriti za prava Hrvata u Srbiji,Vojvodini i ostalim susjednim državama" – pitaju se iz beogradskog Udruženja.

Nije sasvim jasno zašto Udruženje Banijaca Beograd uopće poteže ovo pitanje i vuče paralelu između Nikolića i Grabar Kitarović tražeći da se "samo pokuša" zamisliti Nikolića kako hipotetički izgovara nešto na štetu Hrvata. Je li u pitanju opća kratkovidnost ili kolektivna amnezija jedne nacije, ali je očigledno da su predvidjeli situacije na koje ćemo rado podsjetiti...

Nije uopće teško zamisliti da predsjednik Srbije izjavi išta štetno po Hrvate, jer su čini se uljuljani građani Srbije posve zaboravili da im je predsjednik četnički vojvoda koji se titule nije odrekao do danas, a kako kaže, nikada niti neće. Ne samo to, Tomislav Nikolić je svoje pravo na četničku titulu zaslužio sudjelovanjem u ratu u Hrvatskoj, i to u Zapadnoj Baranji, točnije, selu Atin u kojem je počinjen ratni zločin. Na cijelu priču, Toma je ponosan i kaže:

- Zvanje vojvode mi je dodijeljeno ukazom koji je potpisao jedini srpski četnički vojvoda koji se aktivno angažirao u ovoj posljednjoj borbi srpskog naroda za slobodu - dr Šešelj. Pretpostavljam da sam to zvanje zaslužio time što sam sa svojim suborcima Kragujevčanima proveo četiri mjeseca na ratištu u Slavoniji. Četiri mjeseca bez kojih ne bih mogao zamisliti život, koja će pamtiti i moja obitelj. Ali ja sam ponosan na svoje sudjelovanje u ratu. Ratovao sam svim srcem. Ja sam se u tom ratu borio i vratio sam se živ. Postoji mogućnost da sam nekog ubio, kao što postoji mogućnost i kao što je točno, da su srpski neprijatelji ubili nekog mog u ovom ratu – ispovijeda se Nikolić dok njegovi sugrađani hrvatskoj predsjednici važu posve bezazlene riječi.

Jednako tako, Srbi su bili anestezirani u vrijeme pravoslavnog Božića 2014., kada je patrijarh Irinej uputio "prijateljsku" poslanicu sunarodnjacima u Hrvatskoj riječima:

"Sretan i blagoslovljen Božić i sunarodnjacima u Dalmaciji, Hrvatskoj, Slavoniji, Lici, na Kordunu i Baniji", poručio je poglavar SPC-e, isti onaj koji sada zamjera Kolindi jer je u predsjedničkoj kampanji malo "prekrojila" kartu Srbije. O Šešelju koji s radikalima planira ratom vratiti i oživiti RSK, pri čemu ga nitko u Srbiji nije smatrao za shodno ušutkati, da i ne govorimo... Sve u svemu, nova je hrvatska predsjednica tako prvi fantastičan potez povukla i prije nego li je preuzela vodstvo države. Natjerala nervozne susjede da u budućnosti prije nego kažu kakvu budalaštinu, malo pregrizu jezik.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 21 Jan 2015, 13:05

jel se to pravdas?

ubio je on djoku moga...

i to je bio tamo radi slikanja... ko i komandant mu tadasnji...

Post Reply

Return to “EX YU”