..hmmm...trljas ruke...vila wrote:Znaci mogu mu se nagovoritiJulia-Klara wrote:ne mogu baniratslobodno mu reci
....i ja...kad vidim kakvo fino zensko.....
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

..hmmm...trljas ruke...vila wrote:Znaci mogu mu se nagovoritiJulia-Klara wrote:ne mogu baniratslobodno mu reci

Dobro je ako ostane kod rukuPasaga wrote:..hmmm...trljas ruke...vila wrote:Znaci mogu mu se nagovoritiJulia-Klara wrote:ne mogu baniratslobodno mu reci
....i ja...kad vidim kakvo fino zensko.....

I meni se to dešava. I preko računara kad idem ...zloćko_tokmak wrote:primjetio sam da kad se odlogiram sa moba,sa tapatalka svaki put mi ostane da sam online jos sat vremena...

De i malo počisti inbox da ne moram ja ....Rum wrote:To vam ja cittam poruke

Dobije narandžasti nick, po tri-četiri foruma za moderiranje, onak, iz tehničkog ugla, što znači da se očekuje neka aktivnost, na tom području... nema ban opciju, eto.vila wrote:A sta znaci vip?
To jest kako se postaje vip?
Moze li vip banirati?
Oblacni i srculence
Ovo sam objašnjavao, već par puta.zloćko_tokmak wrote:primjetio sam da kad se odlogiram sa moba,sa tapatalka svaki put mi ostane da sam online jos sat vremena...

To je toKrokodil Behko wrote: Ovo sam objašnjavao, već par puta.
Bar meni, to se desi kad mi na trenutak, pukne konekcija. naravno, automatski me izloguje i ja se ulogujem, ali džaba, nakon što se izlogujem, nick ostaje na popisu još podugo.

Glede ulaska s moba, najbolje kontroliram aktivnost tako da imam direkt poveznicu (ikonu bosanski forum na početnom screenu moba ....ništa google i ukucavanje....tamo tapnem i baci me na index page- log in i to je toMutevelija wrote:A vidi šta se meni dešava j npr sad ukucam neku temu.
Eto recimo "Samo da kažem" i odem tamo i kad preko googla uđem onda opet se trebam logovati nema veze što sam već logovan na ovoj kartici i kad se logujem vrati me na početnu stranicu foruma.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

E, ovo i mene interesujeJulia-Klara wrote:Pa zasto to radis?
Velahavle
Mutevelija wrote:To je sa kompa. Probaj eto idi sad na google i ukucaj različite obavijesti vezane za forum i tražit će ti da se loguješ.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest