pa neću vas prozivat

Moderator: spacebound
pa neću vas prozivat
SvakiNora Ibsenova wrote: 04 Jul 2025, 15:45 Znate li, STATISTIČKI, ko je najopasniji čovjek kojeg će žena upoznat?
ovi bombasticni klipovi su mi tako bezveze (ono, iskacu kao reklame po yt), puno nekih rijeci, malo nijansi. pojednostavljuju jako neke teske, tihe borbe u zivotu. ali stoji poenta o nesimetricnim ulogama zene i muskarca. u ovom modernom drustvu, ta zrtva bi trebala biti reciprocna i dobrovoljna. ni orden, ni medalja, ni idealizacija, ni posramljivanje (ni jednog ni drugog spola). zivot treba kreirati zajedno, da je fer i da su oboje ispunjeni.
Kako u je ovako a u mene važno i samo link stvari u nje i sliku i videjo
Pa, koliko ih je pitao, pa probrao?Mutevelija wrote: 05 Jul 2025, 14:27 Sve kažu nek Azrail uzme njega a kad dođe red na njih oni kažu da bi dali živote za njih
Eto.
Quds wrote: 05 Jul 2025, 18:22Pa, koliko ih je pitao, pa probrao?Mutevelija wrote: 05 Jul 2025, 14:27 Sve kažu nek Azrail uzme njega a kad dođe red na njih oni kažu da bi dali živote za njih
Eto.Sve je isto. Nema to veze sa spolom, nego nesebičnosti, pa i do smrti.
You two must be fun at parties
Very.Mutevelija wrote: 05 Jul 2025, 18:50Quds wrote: 05 Jul 2025, 18:22
Pa, koliko ih je pitao, pa probrao?Sve je isto. Nema to veze sa spolom, nego nesebičnosti, pa i do smrti.
You two must be fun at parties![]()
Sad su novo skontale ove neke.Uda se za sebe.Al ih opet nesta jebe.Fuddo wrote: 04 Jul 2025, 13:32 Bas me briga, udo se ko, neudo
Al sto ga ova zada podacima iz samo njoj znanih izvora, to je cudo jedno.
Cuj, ako se ne udas imas manje sanse da se ubijes ili da te neko umlati?
To je istrazivao, ko?
Hodali okolo i na osnovu dva spesimena iz Luizijane dosli do zajebanog zakljucka. Sasvim dovoljno da se pravilo primjeni na osam milijardi spesimena koji bauljaju okolo.
Pajel
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests