a tek mu je 35 godina, nek s rastavi, i trazi djevicu

Moderator: spacebound
a tek mu je 35 godina, nek s rastavi, i trazi djevicu
od kad tako razmisjas? od jucer ili jutros? ti zelis iskljucivo djevicu
Pa nisam rekao da ne tražim više.
nisi ni negirao
ali bit ces neretan ako ne bude djevica
vazno je da prebolis na vrijeme
lejlamo wrote: 23 Jun 2020, 11:12 što onaj reko, ljudi se uznemiravaju ovakvim trivijalnostima, a što protraćiše život to nikom ništa...to nije uznemiravajuće.
Neka je u stopu prati i čuvaKrokodil Behko wrote: 23 Jun 2020, 09:32
Ima vijest, lik našo sebi ženu u vrtiću.
Što je sigurno - sigurno je, ona mora biti nevina![]()
Tebi je to jednostavno.almir90 wrote: 23 Jun 2020, 09:18Ja sebi ne komplikujem puno, ako je istina da je jedna strana slagala drugoj nešto što je važno, ja ne vidim razloga zašto bih morao to gledati nešto dublje.Nice try wrote: 23 Jun 2020, 09:14
Eno sad.
Malo ja to gledam drugačije nego ti.
Ne znači da ikog pravdam. Uostalom, šta neko sa strane može znati o nečijem odnosu?
Zato se ne treba postavljati ni na jednu stranu.
jel to rum rekolejlamo wrote: 23 Jun 2020, 11:12 što onaj reko, ljudi se uznemiravaju ovakvim trivijalnostima, a što protraćiše život to nikom ništa...to nije uznemiravajuće.
Pa nabrojani su normalni likoviVenera wrote: 23 Jun 2020, 10:25a mozda je bila u lijepoj vezi sa poptuno normlanim likom, a ne nardkomanom , travarom , kurvaromalmir90 wrote: 23 Jun 2020, 10:23 Zamisli oženiš je a ona spavala sa oženjenim, spavala sa nekim koga je upoznala isti dan, nekakvim narkomanom i travarom i ko zna kakvim ne![]()
![]()
A morda je i sve su njemu rodice i prije samo jedna iz pozetve nijeMarlboroGold wrote: 23 Jun 2020, 17:02 Možda je Almir aseksualan, ali toga još nije svjestan. I to je normalno.
![]()
Naravno da osudjujes i ismijavas.Venera wrote: 23 Jun 2020, 09:33za prvi dio:MunDzi wrote: 22 Jun 2020, 22:24
Zasto ti nije normalno?
U slucaju uvodnog clanka (o kojem znamo samo ono sto je napisano) covjek djevac je htio djevicu.
Ti ne znas njegove razloge.
Niti treba da znas.
Cinjenice su:
Ona je lagala,
on nije lagao.
On je usao u brak iskreno, ona nije.
To su cinjenice.
Sve ostalo su nagadjanja i navodjenje vode na svoj mlin.
Ne mozes covjeku suditi sta mu treba biti nebitno u zivotu na osnovu onaga sta je i tebi nebitno.
Pa s tim se pomiri.
Primitivizma je puno.
Kad vidis, sretnes nekog takvog, ili procitas takva skrabetanja, bude ti jasno o kakvoj se vrsti radi.
Napravis sebi mentalnu zabiljesku ko je i sta je i furas svoje ne osvrcuci se na te gluposti.
ne osudjujem ga, oboje su bili 20 godina tokom stupanja u brak, h, o kakvoj ozbiljnosti njene i njegov o dluke se ziasta moze raspravljatinjgova odluka je bila bazirana ne nesigurnosti i neznanju, jer on nije zelio zenu djevicu iz drugih razloga
![]()
osobe ulaze u brakove sa znatno ozbiljnijim tajanama , a iz clanka n znamo razlog njenog sakrivanja proslosti, jer mozda postoji opravdano obrazlozenje![]()
za drugi dio, ma znam, hvala , ali me iritira![]()
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 13 guests