Evo primjer - ne mozes reci da Lavlje nije obrazovana, a slusa ovakvu muziku.
Ja nisam obrazovana (samo srednja skola), i ne slusam je
Nema to veze sa obrazovanjem. Ili ti "lezi" ili ne "lezi".
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa kako da objasnim..Julia-Klara wrote: 02 Jan 2024, 11:48 Ukus![]()
Ja nisam obrazovana (samo srednja skola), i ne slusam je![]()

Ja bi je rasturila

To i hocemoMatan wrote: 02 Jan 2024, 12:50 Uopce nema veze ko je doticna i odakle je..
vec je poenta da nema pojma o pevanju i da je ta muzika, ako je uopce mozemo nazvati muzikom,
uporediva sa plesom u nekom baru sa stangom..
Pa Shakira zvuči kao koza, pa ti je to što pišeš isto kao kada bi rekao da je Shakira kriva što je Trump vodio Ameriku.Matan wrote: 02 Jan 2024, 12:02Pa kako da objasnim..Julia-Klara wrote: 02 Jan 2024, 11:48 Ukus![]()
Ja nisam obrazovana (samo srednja skola), i ne slusam je![]()
ako je ovo muzika, koju slusa omladina onda nije ni cudo, sto nam je drzava u rukama
onih kojih i jeste..
nisam protiv neke vrste narodne muzike, ali ovo nije muzika, ovo je sund najgore vrste..

Ne slusam Shakiru, niti znam ijednu njenu pjesmu..Naseef Mushroom wrote: 02 Jan 2024, 12:56Pa Shakira zvuči kao koza, pa ti je to što pišeš isto kao kada bi rekao da je Shakira kriva što je Trump vodio Ameriku.Matan wrote: 02 Jan 2024, 12:02
Pa kako da objasnim..
ako je ovo muzika, koju slusa omladina onda nije ni cudo, sto nam je drzava u rukama
onih kojih i jeste..
nisam protiv neke vrste narodne muzike, ali ovo nije muzika, ovo je sund najgore vrste..

Mozda sam nekad i cuo na radiju, ali nisam ljubitelj te muzike..

Pa isto bi zvučalo da Šemsa Suljaković pjeva pjesme Doris Dragović ili Hanka Paldum pjesme od Tine Turner.HAVANA wrote: 02 Jan 2024, 12:15 Ali kako,odakle im muda da pocnu to nesta pjevat,pa cuje li sebe? To je ono o cemu ja pricam a neko to okrene na skroz desetu stvar.Jednostavno taraba od muzike i izvodjaca.Neuporedivo sa nekim sa kim ih pokusavaju porediti.Nikakvo muzicko umijece,nista.Sisa i guz,hop hop trla baba lan…

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests