od treće iz prvi putspacebound wrote: 23 Jan 2020, 15:36 Zivota mi, ja bih se bolje isparkirala.Danas sam iz dvorista u jednom potezu izasla![]()

Moderator: Krokodil Behko
od treće iz prvi putspacebound wrote: 23 Jan 2020, 15:36 Zivota mi, ja bih se bolje isparkirala.Danas sam iz dvorista u jednom potezu izasla![]()
Ja se trudim.Sad kazem cojku trebamo sutra otic ovdje na jedno slabo prometno mjesto u brdu, da vjezbam kretanje u brdu, rikverc i jos neke radnje.Snowie wrote: 23 Jan 2020, 15:39Ti ces biti a i vec si odlican vozacspacebound wrote: 23 Jan 2020, 15:36 Zivota mi, ja bih se bolje isparkirala.Danas sam iz dvorista u jednom potezu izasla![]()
![]()
Ja sam onako srednja zalost![]()
Salko_dvominutaš wrote: 23 Jan 2020, 15:40od treće iz prvi putspacebound wrote: 23 Jan 2020, 15:36 Zivota mi, ja bih se bolje isparkirala.Danas sam iz dvorista u jednom potezu izasla![]()
![]()
jel dizel onaj tvojspacebound wrote: 23 Jan 2020, 15:42Ja se trudim.Sad kazem cojku trebamo sutra otic ovdje na jedno slabo prometno mjesto u brdu, da vjezbam kretanje u brdu, rikverc i jos neke radnje.
Neki dan nije htio uci u àuto dok se ne isparkiram, ispred binga jer smo se posvadjali zadnji put u toj situaciji.Uhvatio mi za volan, da on umjesto meneMa bjezi tamo, hocu ja da naucim
![]()
Meni je instruktor bio katastrofa, traume od njega imam, koliko sam se samo puta rasplakala zbog njega. Zato sam i mrzila voziti jedno vrijeme nakon vozackog. A to ti je dobro sto hoces sama da probas, vjezbas, naucis. Ja to nista nisam htjelaspacebound wrote: 23 Jan 2020, 15:42Ja se trudim.Sad kazem cojku trebamo sutra otic ovdje na jedno slabo prometno mjesto u brdu, da vjezbam kretanje u brdu, rikverc i jos neke radnje.
Neki dan nije htio uci u àuto dok se ne isparkiram, ispred binga jer smo se posvadjali zadnji put u toj situaciji.Uhvatio mi za volan, da on umjesto meneMa bjezi tamo, hocu ja da naucim
![]()
Benzinac.Beni wrote: 23 Jan 2020, 15:43jel dizel onaj tvojspacebound wrote: 23 Jan 2020, 15:42
Ja se trudim.Sad kazem cojku trebamo sutra otic ovdje na jedno slabo prometno mjesto u brdu, da vjezbam kretanje u brdu, rikverc i jos neke radnje.
![]()
polahko dok steknes osjecaj, ici ce to i bez rucne u brdu, moj savjet ti je samo nemoj srkletiti ono opusteno i nemoj da te bude iceg strah, na kraju sta se moze desiti jednio ti se auto moze ugasiti.....
moze udarit kola pozadi i napravit materijalnu stetuBeni wrote: 23 Jan 2020, 15:53polahko dok steknes osjecaj, ici ce to i bez rucne u brdu, moj savjet ti je samo nemoj srkletiti ono opusteno i nemoj da te bude iceg strah, na kraju sta se moze desiti jednio ti se auto moze ugasiti.....
ima novi pored autobuskeHannibal wrote: 23 Jan 2020, 15:49 ja sam sinoc sanjo svog instruktora, sigurno sam ovdje nesta cito pa zatosanjo da mi je brat napiso na viberu dje su stavili nove radare haha
Zato i hocu da vjezbam na pustom mjestu u brdu kretanje bez rucne.Sad je obavezno koristim.Straha nemam, volim voznju, a djeca su uvijek u autu pa sam oprezna.Samo volim gas vise nego muz, pa rondaBeni wrote: 23 Jan 2020, 15:53polahko dok steknes osjecaj, ici ce to i bez rucne u brdu, moj savjet ti je samo nemoj srkletiti ono opusteno i nemoj da te bude iceg strah, na kraju sta se moze desiti jednio ti se auto moze ugasiti.....
nek pobjegneHannibal wrote: 23 Jan 2020, 15:54moze udarit kola pozadi i napravit materijalnu stetuBeni wrote: 23 Jan 2020, 15:53
polahko dok steknes osjecaj, ici ce to i bez rucne u brdu, moj savjet ti je samo nemoj srkletiti ono opusteno i nemoj da te bude iceg strah, na kraju sta se moze desiti jednio ti se auto moze ugasiti.....
jel ono 1.4 motor, eh nema tu gasa vjeruj mispacebound wrote: 23 Jan 2020, 15:57Zato i hocu da vjezbam na pustom mjestu u brdu kretanje bez rucne.Sad je obavezno koristim.Straha nemam, volim voznju, a djeca su uvijek u autu pa sam oprezna.Samo volim gas vise nego muz, pa rondaBeni wrote: 23 Jan 2020, 15:53
polahko dok steknes osjecaj, ici ce to i bez rucne u brdu, moj savjet ti je samo nemoj srkletiti ono opusteno i nemoj da te bude iceg strah, na kraju sta se moze desiti jednio ti se auto moze ugasiti.....![]()
Ulica Butmirska cesta na skretanju prema naselju Butmir - smjer od Ilidže prema Sokolović Koloniji
ide drugom 80 laganoBeni wrote: 23 Jan 2020, 15:59jel ono 1.4 motor, eh nema tu gasa vjeruj mispacebound wrote: 23 Jan 2020, 15:57
Zato i hocu da vjezbam na pustom mjestu u brdu kretanje bez rucne.Sad je obavezno koristim.Straha nemam, volim voznju, a djeca su uvijek u autu pa sam oprezna.Samo volim gas vise nego muz, pa ronda![]()
![]()
Zasto?Sta je radio?I meni je instruktorka dusu izvadila, na magistralu me izvela samo 5, 6 puta po 5 minuta.Inace sve po gradu, u guzvi, prva, druga, treca, lezeci policajci, pjesaci.Preznojavala se.Snowie wrote: 23 Jan 2020, 15:46Meni je instruktor bio katastrofa, traume od njega imam, koliko sam se samo puta rasplakala zbog njega. Zato sam i mrzila voziti jedno vrijeme nakon vozackog. A to ti je dobro sto hoces sama da probas, vjezbas, naucis. Ja to nista nisam htjelaspacebound wrote: 23 Jan 2020, 15:42
Ja se trudim.Sad kazem cojku trebamo sutra otic ovdje na jedno slabo prometno mjesto u brdu, da vjezbam kretanje u brdu, rikverc i jos neke radnje.
![]()
Jeste, 130 na autoputuBeni wrote: 23 Jan 2020, 15:59jel ono 1.4 motor, eh nema tu gasa vjeruj mispacebound wrote: 23 Jan 2020, 15:57
Zato i hocu da vjezbam na pustom mjestu u brdu kretanje bez rucne.Sad je obavezno koristim.Straha nemam, volim voznju, a djeca su uvijek u autu pa sam oprezna.Samo volim gas vise nego muz, pa ronda![]()
![]()
i to ako ima nizbrdice
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests