Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Kako mislis rade drugo?
I tebi lici na zensko?
Mozda je u pitanju feminizirani golub ili bolje receno golub koji se ne srami pokazati svoju zensku stranu
" Naime, u Tuzli samo devet od ukupno 406 ulica, nosi nazive po ženama, ističe Mira Vilušić, projektna menadžerica organizacije "Horizonti", koja dodaje da među tim imenima nema žena iz novije historije."
Mogu zamisltiit ulice Kraljice Katarine
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Mutevelija wrote:" Naime, u Tuzli samo devet od ukupno 406 ulica, nosi nazive po ženama, ističe Mira Vilušić, projektna menadžerica organizacije "Horizonti", koja dodaje da među tim imenima nema žena iz novije historije."
Mogu zamisltiit ulice Kraljice Katarine
...zamisli...ulica Lepe Bene ......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Nego gdje je tema sa bogomoljama i unutrasnjosti njih?
Vidjo sam neke crkve i enterijer.
Skoro sam upoznala Senada Nanića, arhitektu iz Zagreba, koji me kroz priču zainteresitrao za islamsku arhitekturu, geometrijsku harmoniju unutar nje ... ... kroz tu oblast se ima puno za naučiti o Islamu.
Šta ja znam za mene je klasika i toga se držim otprilike svaka unutrašnjost džamije ima: mihrab, mimber i prostor za klanjanje, i možda gore još jedan sprat.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Mutevelija wrote:Šta ja znam za mene je klasika i toga se držim otprilike svaka unutrašnjost džamije ima: mihrab, mimber i prostor za klanjanje, i možda gore još jedan sprat.
Mogla bi i tema ići al' kad me Briga bombarduje pitanjima, pa potpitanjima ..... poželjet ću na Mars otići ... ... ioanko sam sa svojom curicom non - stop na ispitivanju ...