znaci nisi ga mogao naci online...ElTriconi wrote: 01 Sep 2020, 21:22Ja te izvikane stvari izbjegavam. Nisam ni jedan izvikani film gledo nit slusam izvikanu muziku![]()
haj bolje ikad nego nikad
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
znaci nisi ga mogao naci online...ElTriconi wrote: 01 Sep 2020, 21:22Ja te izvikane stvari izbjegavam. Nisam ni jedan izvikani film gledo nit slusam izvikanu muziku![]()

Ono sta sam trazio onlajn nisam mogo nac a to tek nakon nekog komentara rekoh odoh da vidim.vrhbosnica wrote: 01 Sep 2020, 21:24znaci nisi ga mogao naci online...ElTriconi wrote: 01 Sep 2020, 21:22
Ja te izvikane stvari izbjegavam. Nisam ni jedan izvikani film gledo nit slusam izvikanu muziku![]()
haj bolje ikad nego nikad![]()
koja sad uciteljica?ElTriconi wrote: 01 Sep 2020, 21:27Ono sta sam trazio onlajn nisam mogo nac a to tek nakon nekog komentara rekoh odoh da vidim.
Trazio sam sliku one uciteljice tri dana i nista ne nadjoh
Jes da sam je nekad kasnije naso ali nije to to![]()

Ona jedna sto se o njezinim golim slikama pisalovrhbosnica wrote: 01 Sep 2020, 21:28koja sad uciteljica?ElTriconi wrote: 01 Sep 2020, 21:27
Ono sta sam trazio onlajn nisam mogo nac a to tek nakon nekog komentara rekoh odoh da vidim.
Trazio sam sliku one uciteljice tri dana i nista ne nadjoh
Jes da sam je nekad kasnije naso ali nije to to![]()
![]()

Joj nemojte opet o toj

Meni fizicko predavala Rikalovka. Mos mislit kakva je bila.

U sta sise zagledala mala u čičine velike brčine.Zana wrote: 02 Sep 2020, 23:02 Nije danas, neki dan, al mi naumpade, Nida i ja:
"Što si fina na ovoj slici"
"A počupala obrve, možda zato"
"A tako i ja kad obrijem brkove, sinem"
![]()

Pa to sam namjerno. Odnosno nisam, namjerno, joj tebe

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests