Izvini, malo dremnuo, godine i tako to.
Seksi jeans.. aaaaa, sjećaš li se Vilo, kad smo bili mladi, kad smo jedno drugom, ljubav obećali

Slabo ti se iceg sjecam ali vjerovat cu ti i to bez linkaKrokodil Behko wrote: 30 Jul 2020, 00:16
Seksi jeans.. aaaaa, sjećaš li se Vilo, kad smo bili mladi, kad smo jedno drugom, ljubav obećali![]()
vila wrote: 30 Jul 2020, 00:17 Vid ove yenne
De me bona pusti minut dva da mislim da sam mlada i bezcelulitna
Inace slike..stas...odjeca...kosa...sve ti je za desetke![]()
Ti si poznat po tome da znas sta valja. Iskustvo progovara.
vila wrote: 30 Jul 2020, 00:18Slabo ti se iceg sjecam ali vjerovat cu ti i to bez linkaKrokodil Behko wrote: 30 Jul 2020, 00:16
Seksi jeans.. aaaaa, sjećaš li se Vilo, kad smo bili mladi, kad smo jedno drugom, ljubav obećali![]()
![]()
Nema predaje !MunDzi wrote: 30 Jul 2020, 00:20vila wrote: 30 Jul 2020, 00:17 Vid ove yenne
De me bona pusti minut dva da mislim da sam mlada i bezcelulitna
Inace slike..stas...odjeca...kosa...sve ti je za desetke![]()
![]()
![]()
Zato ja vise nista ne mecem.
Jer ona izleti samo na minutu i pokosi sve.
Ja pokupim svoje krpice i u behut.![]()
Volim ba i ja tebe, ne moraš mi na taj način to pokazivati
Ti si moja uvijek bila, a ti kako hoces. Jedina si mi na friend listi, oduvijek, pa ti vidi.
Sta bona neces vise?Yenna wrote: 30 Jul 2020, 00:23 Pa tako i ja kad Once i ova zgodna mladjarija dodje...
Odredite mi onda kakav termin
Dobro de neću vise...![]()
Klimaks pa hormoni luduju...proci ce...sta cu sadLavlje_srce wrote: 30 Jul 2020, 00:26Ti si moja uvijek bila, a ti kako hoces. Jedina si mi na friend listi, oduvijek, pa ti vidi.Druga je stvar sto si sad otisla u blud.
![]()
Ma stavila bih ja kad bi se moglo sprijeciti screenshotovanje. Ali to ode Bog zna gdje...Mutevelija wrote: 30 Jul 2020, 00:24 Ja sam se bio metnohaman sam trebao juče, celik se kuje kad je vruc ..
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests