Republikanci/Donald Trump

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14082 times
Been thanked: 23370 times
Status: Offline

Re: Republikanci/Donald Trump

Post by Fuddo »

rocko wrote: 08 Nov 2025, 23:44
Fuddo wrote: 08 Nov 2025, 23:31

Genijalno.
Sta ce vam zdravstveno.
Plan odlican.
Niko nije rekao nes imati zdravstveno nego dovoljni si pametan da kupis kuci , auto I osiguranje za iste pa onda znas I kupiti zdravstveno.osiguranje jedino demokrati misle da su ljudi glupi pa trebaju oni I njihovi donatori da im prodaju osiguranje.

Poenta je sad Demokrati brane zdravstvenog osiguranja lobby :haha
Oni vazda kao protiv zdravstvenog osiguranja borci za narod a sad pa nemoj tako Veliki Trump pa znas zdravstvenog osiguranja lobby racuna na te doplate :apl
A nisi bolan zdrav, jednostavno nisi.
Cemu se veselis?
Sa cime cirkuzis?
Sta ti je?
Dozvolite da se obratimo
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 243 times
Been thanked: 156 times

Post by rocko »

Fuddo wrote: 08 Nov 2025, 23:46
rocko wrote: 08 Nov 2025, 23:44
Niko nije rekao nes imati zdravstveno nego dovoljni si pametan da kupis kuci , auto I osiguranje za iste pa onda znas I kupiti zdravstveno.osiguranje jedino demokrati misle da su ljudi glupi pa trebaju oni I njihovi donatori da im prodaju osiguranje.

Poenta je sad Demokrati brane zdravstvenog osiguranja lobby :haha
Oni vazda kao protiv zdravstvenog osiguranja borci za narod a sad pa nemoj tako Veliki Trump pa znas zdravstvenog osiguranja lobby racuna na te doplate :apl
A nisi bolan zdrav, jednostavno nisi.
Cemu se veselis?
Sa cime cirkuzis?
Sta ti je?
Ad hominem

Zabavno je kako ih naguzi majstorski Veliki Trump,

Razoblici ih ko poslusnike zdravstvenog osiguranja lobby stavio ih u poziciju da javno brane pohlepu zdravstvenog osiguranja industrije
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4371 times
Been thanked: 3307 times

Post by Melek »

A kolko si bolji kad te Behko banuje, nemaš pojma. Treba malo lobirati da ti se to prolongira. Najviše za tvoje dobro :hm
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

Nego vidjaj šta im veliki ridjan učini :D.

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/nevi ... /251109014
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9755 times
Been thanked: 11490 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko »

Melek wrote: 09 Nov 2025, 09:06 Nego vidjaj šta im veliki ridjan učini :D.

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/nevi ... /251109014

Ama jok, to će ti biti isto kao i sa zdravstvom.
Neda on pare vojsci kao instituciji, da troše bezveze.. Podijeliće im lično djeda mraz
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22279 times
Been thanked: 20353 times

Post by Masamune »

tuzlak1212 wrote: 05 Nov 2025, 20:30
Fuddo wrote: 05 Nov 2025, 16:44

Jel to ti predlazes da se i mi prikacimo tom vozu, fasizma?
Ameri ne idu u fasizam, neki od njih bi da to uvedu, kako ce to ici pokazuju izbori sinoc.
Na svakom mjestu su pometeni, a ovo bi mogla biti najava gdje ce Ameri sutra. Tako da, polako, ako vec nisi siguran dje ces, neka te, odmori.
ne znam sta hoces reci, kako ce ista od nabrojanog promjeniti glasacke listice po Evropi koje je ironman spominjao...
evo geldam demokrati i dalje dolaze sa zastavama Izraela na kampanje
Image
okupirani ste bajo i zato narod ide ka fasizmu jer demokrati ne nude nikakvo intelektuano rijesenje, na vratima ste da vam zazivi Hitler pravi pravcati, gori od Adolfa vjerovatno jer vam je drzava na vecem scale-u
a plus pored toga, sudeci po javnom mnijenju kaok meni izgleda, ljudima u USA ne smetaju deportacije nego kako ih Trump izvrsava, dakle niej to daleko od fasizma cak i da sad skines Trumpa na istom ste vi
Orbani ce jos dugo biti izglasavani, mozes samo birat hoces li da ti vladaju Americki il Evropski redneci
To su Republikanci. Taj u kolicima je Greg Abbott. I ti oko njega su Republikanci.

Inače, Republikanci gube tlo pod nogama zbog toga na slici. To je republikanska verzija transrodne politike kod demokrata, a što je bio jedan od razloga njihovog poraza. Većina Republikanaca glasača su protiv onog što Izrael radi Palestini zadnje 2 godine isto kao što su oni drugi, prilikom izbora, odlučili da wokeizmu i ostalom ne daju glas i čime je Trump došao do vlasti. To isto se vrlo lako može ponoviti samo obrnuto.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25854 times
Been thanked: 26429 times

Post by ironman »

dream of spring...
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Kao što sam i pretpostavio Republikanci kreću u obračun sa AIPAC-om, a i sam Trump to pušta i ne reaguje.

Dižu se kršćanski nacionalisti protiv cionista u Americi ili, kako oni sami za sebe kažu, pravi konzervativci. Tucker Carlson, Nick Fuentes i mnogi drugi i sve više im raste popularnost među običnim svijetom. Cionistima više ne pomaže ni cenzura podcasta na kojima se isti pojavljuju.

Bar nešto dobro kod ovih trumpovaca. Demokrate nemaju muda za to izuzev Sandersa kojeg su oni sami cenzurisali jer su glupi.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Masamune wrote: 09 Nov 2025, 12:19 Kao što sam i pretpostavio Republikanci kreću u obračun sa AIPAC-om, a i sam Trump to pušta i ne reaguje.

Dižu se kršćanski nacionalisti protiv cionista u Americi ili, kako oni sami za sebe kažu, pravi konzervativci. Tucker Carlson, Nick Fuentes i mnogi drugi i sve više im raste popularnost među običnim svijetom. Cionistima više ne pomaže ni cenzura podcasta na kojima se isti pojavljuju.

Bar nešto dobro kod ovih trumpovaca. Demokrate nemaju muda za to izuzev Sandersa kojeg su oni sami cenzurisali jer su glupi.
Nisu bas krscanski nacionalisti, vise mu dodju kao neki americki nacionalisti protiv religioznih fanatika koji se vide kao nekakav judeokrscanski budibogsnama buckuris nidje veze s mozgom. Na drugoj strani demokrate su izgubljen slucaj u vremenu i prostoru. Oni bi da budu svasta pomalo, a na kraju dana niko nema pojma sta ustvari hoce. Cirkus.
Dozvolite da se obratimo
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Fuddo wrote: 09 Nov 2025, 14:53
Masamune wrote: 09 Nov 2025, 12:19 Kao što sam i pretpostavio Republikanci kreću u obračun sa AIPAC-om, a i sam Trump to pušta i ne reaguje.

Nisu bas krscanski nacionalisti, vise mu dodju kao neki americki nacionalisti protiv religioznih fanatika koji se vide kao nekakav judeokrscanski budibogsnama buckuris nidje veze s mozgom. Na drugoj strani demokrate su izgubljen slucaj u vremenu i prostoru. Oni bi da budu svasta pomalo, a na kraju dana niko nema pojma sta ustvari hoce. Cirkus.
A može biti i da je tako. Ove što sam ja upratio svi od prvog do zadnjeg gaje kršćanske vrijednosti i veoma su im važne u životu. To su sve ljudi koji imaju stotine hiljada ljudi koji ih prate, tako da definitivno postaju trn u oku cionistima i raznim establišmentima kako kod Republikanaca tako i Demokrata.

Da ne bude da ih samo hvalim. Mnogo toga što zagovaraju pored toga je katastrofalno, ali su se ozbiljno naložili protiv cionista. Neće to tek tako stati na tome.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Evo primjer... ovaj Fuentes je trumpista na kvadrat, ali gledaj šta govori za Izrael i cioniste od 15:50.

Moto ovog je America first. Mogao bi on završiti kao Kirk uskoro. Ovaj je oštriji i od Sandersa.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Masamune wrote: 09 Nov 2025, 15:29

Evo primjer... ovaj Fuentes je trumpista na kvadrat, ali gledaj šta govori za Izrael i cioniste od 15:50.

Moto ovog je America first. Mogao bi on završiti kao Kirk uskoro. Ovaj je oštriji i od Sandersa.
Kako god, sve su ludji i ludji.
Dozvolite da se obratimo
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25854 times
Been thanked: 26429 times

Post by ironman »

Al gledaj njuske.
Ybomajku kultisti svi imaju isti fol.
Vidis poremecenost kad ih pogledas.
dream of spring...
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Melek wrote: 09 Nov 2025, 06:25 A kolko si bolji kad te Behko banuje, nemaš pojma. Treba malo lobirati da ti se to prolongira. Najviše za tvoje dobro :hm
Jel ti socijalac to komentarises rad moderacije?

Koliko znam to je zabranjeno

Tesko ti je naviklo se u onom rezimu cenzurisati nestomisljenik

Veliki Trump kara. Demokrate ko sanske koze

Jesi vidjeo chuck shummer kako pobjeze kad ga upitase za doplatk zdravstvenog osiguranja r milionerima .I da se radi o 450 biliona doplataka kompanijama zdravstvenog osiguranja u narednih 10 godina. :ha
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

rocko wrote: 09 Nov 2025, 17:08
Melek wrote: 09 Nov 2025, 06:25 A kolko si bolji kad te Behko banuje, nemaš pojma. Treba malo lobirati da ti se to prolongira. Najviše za tvoje dobro :hm

Jesi vidjeo chuck shummer kako pobjeze kad ga upitase za doplatk zdravstvenog osiguranja r milionerima .I da se radi o 450 biliona doplataka kompanijama zdravstvenog osiguranja u narednih 10 godina. :ha
E, al socijalci su dobri u odnosu na slavnu ridjanovu armadu, koju inace smatraju najvecom vojnom silom (sto bas ne kontam, ali neka). Socijalac dobije svoje sljedovanje pa moze kupiti dosta toga, najesti se fino i tako to. Dok ridjanov vojnik, sa pet-sest onih zvjezdica mora na kazan. To ti je bitna razlika moj ti. Na kazanu ti danas-sutra kazu, sorry narode, ima samo kurac za glabat - i oni fino poglabaju sta ima, jbg. To sad ta vasa Armija radi. Nema se, obatalio ridjan :cudi
Weak people revenge.
Strong people forgive.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Melek wrote: 09 Nov 2025, 17:44
rocko wrote: 09 Nov 2025, 17:08

E, al socijalci du dobri u odnosu na slavnu ridjanovu armadu, koju inace smatraju najvecom vojnom silom (sto bas ne kontam, ali neka). Socijalac dobije svoje sljedovanje pa moze kupiti dosta toga, najesti se fino i tako to. Dok ridjanov vojnik, sa pet-sest onih zvjezdica mora na kazan. To ti je bitna razlika moj ti. Na kazanu ti danas-sutra kazu, sorry narode, ima samo kurac za glabat - i oni fino poglabaju sta ima, jbg. To sad ta vasa Armija radi. Nema se, obatalio ridjan :cudi
Vazda bilo jedan kazan za vojsku jedan za casnike.
Sreca moja pa u mirovini pa neznam sta ko glaba vidim ti.imas podosta iskustva u glabanju kuraca .

Pazi samo bez te armade razvalice tu swedsku Putin ko fap zabu.
Jel drzis cigare u frizderu da It kutija traje duze?
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

rocko wrote: 09 Nov 2025, 17:49
Melek wrote: 09 Nov 2025, 17:44

E, al socijalci du dobri u odnosu na slavnu ridjanovu armadu, koju inace smatraju najvecom vojnom silom (sto bas ne kontam, ali neka). Socijalac dobije svoje sljedovanje pa moze kupiti dosta toga, najesti se fino i tako to. Dok ridjanov vojnik, sa pet-sest onih zvjezdica mora na kazan. To ti je bitna razlika moj ti. Na kazanu ti danas-sutra kazu, sorry narode, ima samo kurac za glabat - i oni fino poglabaju sta ima, jbg. To sad ta vasa Armija radi. Nema se, obatalio ridjan :cudi
Sreca moja pa u mirovini pa neznam sta ko glaba vidim ti.imas podosta iskustva u glabanju kuraca .

Jel drzis cigare u frizderu da I kutija traje duze?
Ama ne kontas. Jesi cito onaj link sto sam postavio gore? Ide mu vojna elita na javnu kuhinju, ne da im pare. :D.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Melek wrote: 09 Nov 2025, 17:51
rocko wrote: 09 Nov 2025, 17:49

Jel drzis cigare u frizderu da I kutija traje duze?
Ama ne kontas. Jesi cito onaj link sto sam postavio gore? Ide mu vojna elita na javnu kuhinju, ne da im pare. :D.
Vjeruj mi ne idu. A to je sve posljedica Demokratski opstruiranja sad ih Veliki Trump naguzio pa demokrati moraju braniti kompanije zdravstvenog osiguranja

Ovaj shutdown ce biti gotovo za par dana

To citas klix koji prevodi clanke sa Google translate,
Realno sve do E-5 vojnik sa porodicom se kvalifikuje za socijalu I u normalna vremena.
Last edited by rocko on 09 Nov 2025, 17:59, edited 2 times in total.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

Ma jok. Ukinice on vama i te mirovine, dok se probudi sa tom idejom :D.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Melek wrote: 09 Nov 2025, 17:56 Ma jok. Ukinice on vama i te mirovine, dok se probudi sa tom idejom :D.
Nije za ovo. kriv Veliki Trump nego Demokrate.

A ja nije da se hvalim Jos uvijek radim na mom drugom radnom mjestu. Ja I supruga smo stvorili da nemozemo potrosit da zivimo 300 godina I pramunucad smo obezbjedili.
Post Reply

Return to “Svijet”