Evropska unija iznutra
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9849 times
- Been thanked: 11621 times
- Status: Offline
Re: Evropska unija iznutra
Ljevica tačno pola, bez pučana.
Koliko su halabuke digli ovi desničari i ništa.
Glasni ali nije narod toliko glup, da prevagajuKrokodil Behko wrote: 27 May 2019, 10:09 Ljevica tačno pola, bez pučana.
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

storm wrote: 27 May 2019, 10:13Glasni ali nije narod toliko glup, da prevagajuKrokodil Behko wrote: 27 May 2019, 10:09 Ljevica tačno pola, bez pučana.
Koliko su halabuke digli ovi desničari i ništa.![]()
Izgubijo adeze
Ima nade za HR, nisu beznadežni kao ovi u Srbiji.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Jel se ono Zlkoćko hvalio jučer, kako je glasao kao europljanin i čovjek intelektualac? 
Totalni poraz, izvukli ih ruralci da ne potonu na dno...Krokodil Behko wrote: 27 May 2019, 10:17
Izgubijo adeze
Ima nade za HR, nisu beznadežni kao ovi u Srbiji.
Gledam sinoć Plenkija kako guta knedle u gubitnickom govoru
Eh da... Jos kad se zna, da je SDP toliko u banani, da se nisu sposobni ni raspasti, toliko više ovo govori o svemu...
Čitam, prebrojavanjem glasova dijaspore, iz Irske je stigao čitav jedan glas za Hdz...
Da mi je i tu jednu budaletinu vidjeti
Čitam, prebrojavanjem glasova dijaspore, iz Irske je stigao čitav jedan glas za Hdz...
Da mi je i tu jednu budaletinu vidjeti
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
To im se netko s liste odselio u Irsku, pa glasao sam za sebe.storm wrote: 27 May 2019, 10:25 Eh da... Jos kad se zna, da je SDP toliko u banani, da se nisu sposobni ni raspasti, toliko više ovo govori o svemu...
Da mi je i tu jednu budaletinu vidjeti![]()
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1603 times
- Been thanked: 1456 times
ampak,ja sam mislio da si ti glasovao za Zmagu JelinčiČa na ovim volitvama...storm wrote: 27 May 2019, 10:03 Očekivao sam gore, mada pobjeda LePen struje u ponajbitnijoj članici pored Njemačke ne zvuči dobro....pogotovo, jer bi Macron trebao biti lider zaokreta na efikasniju EU...no vidjeti ćemo što to znači.
Ipak su ekstremno desni u globalu polučili nedovoljan rezultat za neke potrese na kursu EU...UK su ionako bivši i nebitni za priču.
Porasli su u istočnim plemenima, malo me iznenadila pobjeda SDS U Sloveniji (brača po muljaži sa HDZ) ima i tu zaostale raje...iako se stranka proklamira kao pro eu i desni centar, u srži su nacionalisti i demokršćani level pro....tko ih ne zna skupo bi ih platio.
SMC liberali za koje sam dao glas, totalni podbačaj, mlaka kampanja, glasački korpus se bavi drugim stvarima u životu, dok se ona žgadija mobilizira po vojničkom ustroju, no sve već viđeno...
seveda,Tudi tukaj je Slovenija i ta spika...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Kakav apsurd je glasati za ekstremne desničare da te predstavljaju u EU. 
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa ne znam, izgleda da si u pravu.
Kao da svi ti psihijatrijski slučajevi vjeruju da će bas njihov narod odnijeti odlučnu pobjedu protiv ovih ili onih mrskih protivnika ako se EU raspadne.
Kao da svi ti psihijatrijski slučajevi vjeruju da će bas njihov narod odnijeti odlučnu pobjedu protiv ovih ili onih mrskih protivnika ako se EU raspadne.
. . . . . . . . .
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Ta Le pen i onaj Orban su evropski Dodici.
EU je jedan sjajan projekat i kad bi bili vise okrenuti ljevici
mogli bi napraviti svoj vojni savez mimo nato-a i odjebati ove americke vlade koji ih reketiraju pola vijeka.
EU je jedan sjajan projekat i kad bi bili vise okrenuti ljevici
mogli bi napraviti svoj vojni savez mimo nato-a i odjebati ove americke vlade koji ih reketiraju pola vijeka.
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
... A kaže jedan tu moj... Glasao sam za najveće debile, samo da odu iz Slovenije, neka se eu bavi sa njimaSocrates wrote: 29 May 2019, 14:37 Kakav apsurd je glasati za ekstremne desničare da te predstavljaju u EU.![]()
Ampak Zmago je debilcekzloćko tokmak wrote: 29 May 2019, 14:34ampak,ja sam mislio da si ti glasovao za Zmagu JelinčiČa na ovim volitvama...storm wrote: 27 May 2019, 10:03 Očekivao sam gore, mada pobjeda LePen struje u ponajbitnijoj članici pored Njemačke ne zvuči dobro....pogotovo, jer bi Macron trebao biti lider zaokreta na efikasniju EU...no vidjeti ćemo što to znači.
Ipak su ekstremno desni u globalu polučili nedovoljan rezultat za neke potrese na kursu EU...UK su ionako bivši i nebitni za priču.
Porasli su u istočnim plemenima, malo me iznenadila pobjeda SDS U Sloveniji (brača po muljaži sa HDZ) ima i tu zaostale raje...iako se stranka proklamira kao pro eu i desni centar, u srži su nacionalisti i demokršćani level pro....tko ih ne zna skupo bi ih platio.
SMC liberali za koje sam dao glas, totalni podbačaj, mlaka kampanja, glasački korpus se bavi drugim stvarima u životu, dok se ona žgadija mobilizira po vojničkom ustroju, no sve već viđeno...
![]()
seveda,Tudi tukaj je Slovenija i ta spika...![]()
Lajalo, klaun, sa svojom bazom bolesnika...
A slogan Tudi tukaj je Slovenija, je od Hervardi bloka... Jos veći idioti, niskoristi i ljencuge.... Ali eto oke su za ismijavanje
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ursula von der Leyen - prva žena na čelu Evropske komisije

Evropska pučka stranka (EPP) uspjela je dobiti mjesto predsjednika Evropske komisije. Na tu poziciju, umjesto Jean-Claude Juncker , predložena je njemačka ministrica odbrane Ursula von der Leyen, koja će biti prva žena na čelu Evropske komisije. Za to rješnje snažno je lobirala njemačka kancelarka, Angela Merkel.
Belgijski premijer Charles Michel postao je predsjednik Evropskog vijeća umjesto Donalda Tuska, španskii šef diplomatije Josep Borrell postao je visoki predstavnik EU za vanjsku i sigurnosnu politiku umjesto Federice Mogherini, a francuska šefica MMF-a Christine Lagard predložena je da vodi Evropsku centralnu banku koju je do sada vodio Mario Draghi.
(SB)
Re: Ursula von der Leyen - prva žena na čelu Evropske komisije
Na prvu odlično to izgleda...
Ursula je majka sedmoro djece
Ursula je majka sedmoro djece
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
Kakav je ovaj spanac što dolazi umjesto sexy mogerini?
- Socrates
- Forum [Bot]
Kakva nevjerovatna koincidencija.
Uzdravlje
Uzdravlje
. . . . . . . . .
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14227 times
- Been thanked: 23697 times
Ursula bejbi, sretno, i prrriiiiimiiii naaasss.
Dozvolite da se obratimo