Vanilla wrote: 28 Sep 2023, 08:49Nema potrebe, ističem se bez da išta uradimChan wrote: 28 Sep 2023, 07:24 Hajd sve mogu shvatiti, ali da ljudi odbijaju da gledaju GoT zato što to većina mlađe raje gleda ili je gledalo i samo iz tog razloga je smiješno.
Ne mislim na Vanillu i Havanu... baš sam skoro imao diskusiju na kafi sa drugom koji je nikad nije gledao samo iz tog razloga, a ne zato što ne voli tu tematiku i slično. Razumijem potrebu ljudi da se ističu u odnosu na ostale, ali kad su to ove trivijalnosti i gluposti i kad je to bazirano na nekom revoltu onda to baš bude smiješno.![]()
Šalim se.
Ma ne.... pisala sam nekad da kada su serije, filmovi, knjige u pitanju imam neku vrstu manije - ne mogu prestati da gledam dok sve ne završim. Znala sam gledati seriju do 4,5 ujutro pa na posao u 8h(tako sam Breaking Bad, Mad men, ...). A Game of Thrones ima 7, 8 sezona, je li? Po koliko epizoda? Ne smijem da se usudim ni da počnem.
Pa onu sam The Queen's Gambit pregledala za dan i po, čini mi se
Uglavno, ja ne znam normalno da gledam serije![]()

aww
Ma to je ok. Nisam ni ja trenutno ljubitelj serija sa tolikim brojem sezona i epizoda i nemam više volje da gledam te serije, a nemam ni vremena.
Referisao sam se čisto na jarana kojem je isključivo ono gore razlog... baš bezveze al et. Pošteno je sve drugo - ne sviđa ti se, ne voliš fantaziju i sličnu tematiku, ne voliš previše nasilja... al neću jer većina to gleda

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)