Da vidimo

Ne kaki.Fuddo wrote: 30 Jul 2020, 13:33
Lezi, podbaci jastuk pod ledja, a noge malo podigni, i onda ga uslikaj.
A ti opet otkrivas toplu vodu. On se fura na fitness (citaj gym) zbog izgleda pod broj 1 i fizicke snage, kao i mnogi hairlije po teretanama koji dizu po 150-200 kg na bencu, pa onda trk u kafanu gdje se olese od alkohola. Voli popit pa ima visceral fat i skuplja mu se masno tkivo na stomaku. Sasvim drugi oblik kardiovaskularnog fitnessa ganjaju ljudi koji trce maratone, njima je cilj da probiju vlastite limite, a pritom ih zivo zaboli u kakvom su im stanju bicepsi i tricepsi. Moj friend trci maraton i nikad ne bi rekao da se bavi bilo cime, jer mu fizicki izgled nije osnovna preokupacija. Valjda smo se sad razumjeli.Vrag wrote: 30 Jul 2020, 12:17 Pa ovaj je istrco mozda 10 maratona prije ovog, a ako bude zdrav garant ce jos tih 5. Eto ne mora on, imas pored njega, nisu neke baje. Pa ljudi trce i opet ne odgovaraju tvom standardu fita, ali su fit.![]()
Nidje veze ti prica
Igram se lipo.
Ha? Da ti pravo kazem, zaboli me stikla sta o mom pupku ili bilo kom drugom dijetu tijela nagadja neko s foruma. Kakav je tvoj (pupak mislim)?Mister No wrote: 30 Jul 2020, 13:44 Kod Lavlje sigurno pupak ko da je pod tresnjom vezan, zato ga i ne mece na atribute.
Sto se odmah ljutis,Lavlje_srce wrote: 30 Jul 2020, 13:49Ha? Da ti pravo kazem, zaboli me stikla sta o mom pupku ili bilo kom drugom dijetu tijela nagadja neko s foruma. Kakav je tvoj (pupak mislim)?Mister No wrote: 30 Jul 2020, 13:44 Kod Lavlje sigurno pupak ko da je pod tresnjom vezan, zato ga i ne mece na atribute.
Ma zezam se mundzi
To je misterija.Lavlje_srce wrote: 30 Jul 2020, 13:49Ha? Da ti pravo kazem, zaboli me stikla sta o mom pupku ili bilo kom drugom dijetu tijela nagadja neko s foruma. Kakav je tvoj (pupak mislim)?Mister No wrote: 30 Jul 2020, 13:44 Kod Lavlje sigurno pupak ko da je pod tresnjom vezan, zato ga i ne mece na atribute.
Joj, i ti bi se samo svađala.Lavlje_srce wrote: 30 Jul 2020, 13:49Ha? Da ti pravo kazem, zaboli me stikla sta o mom pupku ili bilo kom drugom dijetu tijela nagadja neko s foruma. Kakav je tvoj (pupak mislim)?Mister No wrote: 30 Jul 2020, 13:44 Kod Lavlje sigurno pupak ko da je pod tresnjom vezan, zato ga i ne mece na atribute.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests