Muškarci pitaju žene odgovaraju ...
Moderator: Krokodil Behko
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4867 times
- Been thanked: 6427 times
- Status: Offline
Re: Muškarci pitaju žene odgovaraju ...
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 24122 times
- Been thanked: 26146 times
- Status: Online
Kuku, opet os u ista govna 
Mozes joj pokazat da ti je stalo. A ne preci liniju. Ostavit joj prostora. Dat joj doznanja da znas sve ovo sto ti je receno.
Nema tjesenja, nego povlacenje.
Ona treba vrijeme, ti si dostupan tek kad se oporavi.
Ne bit lak. Tako ces nju natjerat da razmislja o tebi.
Mozes joj pokazat da ti je stalo. A ne preci liniju. Ostavit joj prostora. Dat joj doznanja da znas sve ovo sto ti je receno.
Acta non Verba
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13394 times
- Been thanked: 21934 times
Ovo se njih ne pita jer one ne znaju sta hoce, ti si tu jedini subjekt koji donosi odluke i dejstvuje.
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2547 times
- Been thanked: 7848 times
Jesi vidio da sam bio u pravu kad sam samo muske pito.
Ovo su se ujedinile.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ono sto ti one predlazu mozes da vidis u nekoj od epizoda svake meksicke sapunice, budi njezni Pedro kojeg gazda hacijende svaki dan salje da bere kukuruz, a draga ce ti pasti u zagrljaj kad se najmanje nadas. Bizi, goni
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma
Lak sam.. taki sam i gotovo.Shadow wrote: 07 Jul 2025, 00:50 Kuku, opet os u ista govna
Inace, ne volim ja to "nemoj biti lak, nemoj pustiti da te zajebava, pokazi odmah u startu ko je muško i slicno".
Ja sam otvoren, uvijek isti i uvijek 100% iskren. Izvalim kako jeste i ako to tako kako jeste uspije, dobro je. Ako ne uspije, nikome nista.
E sad ovo da ja ne budem lak, znaci da se ja kao malo pretvaram, pogresno predstavljam i prodajem na neki nacin. Ako ja za nekoga to moram raditi, onda to nije to.
Tako ja to gledam

- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1310 times
- Been thanked: 4461 times
Pa jesi li primjetio, osim sto je dopustila da je zagrlis, poljubis, da te nekad gleda onako ispod oka, da vidis da je zanimas i to?
Jel nekad ona bacila ikakvu udicu?

- Duminjo
- Urednik foruma
Jest. I bilo je nekih gledanja i situacija i smješkanja i komentara koje nisu samo za kolege i jarane, nekih lafo flertovanja ili kako se to kaze vec.Ledena wrote: 07 Jul 2025, 01:01 Pa jesi li primjetio, osim sto je dopustila da je zagrlis, poljubis, da te nekad gleda onako ispod oka, da vidis da je zanimas i to?
Ali to je mac sa dvije oštrice jer je mozda to koristila kao alat prema radniku od kojeg treba da tu radi, da dobro radi, da ne ide na bolovanje i slicno..
Tu sam se vec jednom opeko prije nekih 5-6 godina. Sve ja kontam šefica me šmeka, hoce me..a ona koristila tu zenstvenost da rintam. Kada sam ja onda htio nešto više, onda ona nece..
Znaci, ozbiljan situacija
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 24122 times
- Been thanked: 26146 times
- Status: Online
Duminjo wrote: 07 Jul 2025, 00:59Lak sam.. taki sam i gotovo.Shadow wrote: 07 Jul 2025, 00:50 Kuku, opet os u ista govna
Inace, ne volim ja to "nemoj biti lak, nemoj pustiti da te zajebava, pokazi odmah u startu ko je muško i slicno".
Ja sam otvoren, uvijek isti i uvijek 100% iskren. Izvalim kako jeste i ako to tako kako jeste uspije, dobro je. Ako ne uspije, nikome nista.
E sad ovo da ja ne budem lak, znaci da se ja kao malo pretvaram, pogresno predstavljam i prodajem na neki nacin. Ako ja za nekoga to moram raditi, onda to nije to.
Tako ja to gledam![]()
Ma zaboli me ova tastatura kakav si ti.
Bit musko znaci bit karakter.
Prodajes se svaki put kad nagoni vladaju tobom.
A i nisi mi jasan. Ozbiljno bi sa njom ti neozbiljan. Ne ide.
Nego, nisi se ti jos zaljubio. Dokle god se zaljubis u svaku sljedecu vise.
Aj zdravo.
Acta non Verba
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4867 times
- Been thanked: 6427 times
A ne predlazem ja nista, samo odgovorih koliko treba vremena i zasto je to tako. Osobe koje nisu emotivno ciste mogu nesvjesno da nanesu stetu drugoj osobi, preranim ulaskom u romanticno-ljubavni odnos. Jednoj strani utjeha - ponasa se nonsalantno prema toj vezi a bas takvo ponasanje moze drugoj strani da bude okidac za jos vece zaljubljivanje. To se desava
Pa kad to konacno prestane, onda ovoj drugoj osobi treba vremena i vremena da preboli. Nedobar krug, misa mu
Ali...tesko se tome oduprijeti, razumijem. Hajde ti 'nako 'nako

Pa kad to konacno prestane, onda ovoj drugoj osobi treba vremena i vremena da preboli. Nedobar krug, misa mu

Ali...tesko se tome oduprijeti, razumijem. Hajde ti 'nako 'nako

U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Duminjo
- Urednik foruma
ZdravoShadow wrote: 07 Jul 2025, 01:12Duminjo wrote: 07 Jul 2025, 00:59
Lak sam.. taki sam i gotovo.
Tako ja to gledam![]()
Ma zaboli me ova tastatura kakav si ti.
Bit musko znaci bit karakter.
Prodajes se svaki put kad nagoni vladaju tobom.
A i nisi mi jasan. Ozbiljno bi sa njom ti neozbiljan. Ne ide.
Nego, nisi se ti jos zaljubio. Dokle god se zaljubis u svaku sljedecu vise.
Aj zdravo.
- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1310 times
- Been thanked: 4461 times
Ma najpametnije je da odu nasamo na kafu i jedino ce tako znati na cemu je, kad ona kaze kako stvari stoje.

- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3196 times
- Been thanked: 1245 times
Pa, i rekoh mu da je pozove da izađu. Tu će biti mnogošta jasnije.Ledena wrote: 07 Jul 2025, 01:16 Ma najpametnije je da odu nasamo na kafu i jedino ce tako znati na cemu je, kad ona kaze kako stvari stoje.
- Quds
- Aktivni forumaš
Ma možda on nas farba o svojim pravim razlozima.Vanilla wrote: 07 Jul 2025, 01:13 A ne predlazem ja nista, samo odgovorih koliko treba vremena i zasto je to tako. Osobe koje nisu emotivno ciste mogu nesvjesno da nanesu stetu drugoj osobi, preranim ulaskom u romanticno-ljubavni odnos. Jednoj strani utjeha - ponasa se nonsalantno prema toj vezi a bas takvo ponasanje moze drugoj strani da bude okidac za jos vece zaljubljivanje. To se desava![]()
Pa kad to konacno prestane, onda ovoj drugoj osobi treba vremena i vremena da preboli. Nedobar krug, misa mu![]()
Ali...tesko se tome oduprijeti, razumijem. Hajde ti 'nako 'nako![]()

- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma
- Has thanked: 4068 times
- Been thanked: 2002 times
Behkovo pitanje je solidno ali ipak malo pretjeruje. On sada nesto to kalkulise i planira, a ustvari nema plana. Zena kao ode ona ode zauvijek, znaci sa tim je ona rascistila prije tebe.
E sad, mozete vi i poceti brzo nakon njene duge veze i sve da bude super, ali nikada ne postoje garancije da cete ostati zauvijek.
Jednostavno nema takve garancije ni za sta. Tako da sve tvoje kalkulacije i tolika planiranja mozda i nemaju toliko smisla
Uzivaj dok mozes.
E sad, mozete vi i poceti brzo nakon njene duge veze i sve da bude super, ali nikada ne postoje garancije da cete ostati zauvijek.
Jednostavno nema takve garancije ni za sta. Tako da sve tvoje kalkulacije i tolika planiranja mozda i nemaju toliko smisla
Uzivaj dok mozes.
Ja se uvijek puno smijem s tobom, to je čudo nevidjeno.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Quds
- Aktivni forumaš
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma
- Has thanked: 4068 times
- Been thanked: 2002 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Quds
- Aktivni forumaš
E, neka si ga makar ti osokolila. Žene mu govore da čeka, samo Ledena kaže kako valja, muškarci ga nagovaraju da je hvata za intimne dijelove... Potop.