Duminjo wrote: 07 Jul 2025, 01:08
Tu sam se vec jednom opeko prije nekih 5-6 godina. Sve ja kontam šefica me šmeka, hoce me..a ona koristila tu zenstvenost da rintam. Kada sam ja onda htio nešto više, onda ona nece..

Moderator: Krokodil Behko
Duminjo wrote: 07 Jul 2025, 01:08
Tu sam se vec jednom opeko prije nekih 5-6 godina. Sve ja kontam šefica me šmeka, hoce me..a ona koristila tu zenstvenost da rintam. Kada sam ja onda htio nešto više, onda ona nece..
To je neki znakDuminjo wrote: 07 Jul 2025, 08:19 Oka nisam sklopio, sve isplaniro.
Evo, nema je na poslu danas.
Pa...
Duminjo wrote: 07 Jul 2025, 08:19 Oka nisam sklopio, sve isplaniro.
Pa...
Idi joj na vrata.Kupi napolitanke i andol.Hasta garant.Duminjo wrote: 07 Jul 2025, 08:19 Oka nisam sklopio, sve isplaniro.
Pa...
i kada ona uzme hedije, a on je ufati za guz?
duminjo je zrtva kako god okrenes, ja jucer ha sam procitao o cemu rijec, ne bi mi mrsko, u corsicu, pa dijelio sadaku po seheru... da reko bude el-fatiha, sto reko fudo...
Znaci bolje da nie dosla ono na sta licis
arzuhal wrote: 07 Jul 2025, 12:29 al ne bi Havana fato, on bi pito imals sta iz igokee da se treba sastavit...
Zene drage jel da bolje da ga ne vidi danas sav u podocnjaka
Eeee na to zene padaju.arzuhal wrote: 07 Jul 2025, 12:29 al ne bi Havana fato, on bi pito imals sta iz igokee da se treba sastavit...
Ako kazem amin onda je gotovarzuhal wrote: 07 Jul 2025, 12:30duminjo je zrtva kako god okrenes, ja jucer ha sam procitao o cemu rijec, ne bi mi mrsko, u corsicu, pa dijelio sadaku po seheru... da reko bude el-fatiha, sto reko fudo...
Users browsing this forum: spacebound and 1 guest