Izvini ali ja sam se grohotm nasmijala na naslov LOLChloe wrote: 25 Apr 2025, 20:24 Žena je borac, jaka kao stijena .... Ono što je ona prošla, rijetke su žene koje bi iznijele i da je bio muž-svetac.
Na ovom linku je nešto više nego u ovom iz uvodnog posta,
A novinar koji mu je dao naslov nije dobar sam sa sobom.
https://mahalla.ba/2024/05/20/arifa-bri ... am-pelene/
Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma
- Has thanked: 4038 times
- Been thanked: 1988 times
- Status: Offline
Re: Prosječan bosanski bračni par -Arifa i Enes
Ja se uvijek puno smijem s tobom, to je čudo nevidjeno.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20861 times
- Been thanked: 18805 times
To je što je ostala uz njega je zapravo posljedica života u nekom drugom vremenu kad su se prevare muškarcima olako praštale i koji su se svaki put vraćali ženama kući koje su znale da ih varaju, a mnogi to nisu ni krili. Ima masa takvih primjera kod starijih bračnih parova i to je obično bio slučaj u manjim sredinama. Ima tu i onog šta će narod reći.Chloe wrote: 25 Apr 2025, 20:24 Žena je borac, jaka kao stijena .... Ono što je ona prošla, rijetke su žene koje bi iznijele i da je bio muž-svetac.
Nema tu prostora za neko posebno divljenje kad je u pitanju njen suprug.
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3479 times
Psihologija nije matematika.Masamune wrote: 26 Apr 2025, 09:03To je što je ostala uz njega je zapravo posljedica života u nekom drugom vremenu kad su se prevare muškarcima olako praštale i koji su se svaki put vraćali ženama kući koje su znale da ih varaju, a mnogi to nisu ni krili. Ima masa takvih primjera kod starijih bračnih parova i to je obično bio slučaj u manjim sredinama. Ima tu i onog šta će narod reći.Chloe wrote: 25 Apr 2025, 20:24 Žena je borac, jaka kao stijena .... Ono što je ona prošla, rijetke su žene koje bi iznijele i da je bio muž-svetac.
Nema tu prostora za neko posebno divljenje kad je u pitanju njen suprug.

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20861 times
- Been thanked: 18805 times
Nisam psiholog. U članku, dodatnom linku i videu što si postavila lako je zaključiti ovo gore. To je žena iz jednog drugog doba, a što su joj i sama djeca rekla. To što su joj upravo djeca rekla više ima značaj nego cijeli ovaj video u kojem ona govori. U takvim brakovima djeca najviše pate. Greška je ostajati u takvom braku zbog djece.Chloe wrote: 27 Apr 2025, 10:27Psihologija nije matematika.Masamune wrote: 26 Apr 2025, 09:03
To je što je ostala uz njega je zapravo posljedica života u nekom drugom vremenu kad su se prevare muškarcima olako praštale i koji su se svaki put vraćali ženama kući koje su znale da ih varaju, a mnogi to nisu ni krili. Ima masa takvih primjera kod starijih bračnih parova i to je obično bio slučaj u manjim sredinama. Ima tu i onog šta će narod reći.
Nema tu prostora za neko posebno divljenje kad je u pitanju njen suprug.nijedan psiholog ovaku dijagnozu ne bi dao na osnovu članka, i površne priče o njima.
Da je bilo obrnuto vjerovatno bi bila prebijena više puta. Ok sad ga izdržava i liječi i Allah će je nagraditi za to, ali ispravnije je bilo da se razvela od njega na vrijeme.
- numka
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 53 times
U međuvremenu, u americi su žene koje obole od tipa raka doktori počeli upozoravati da se pripreme na razvod, tolika je stopa razvoda kad se žensko razboli.
Za muškarce koji se razbole to ne važi.
Za muškarce koji se razbole to ne važi.
Error 404 - Signature not found
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13293 times
- Been thanked: 21743 times
A cuj to, oboli od raka, gluho bilo, i prvo sto joj doktor rekne je, razvesces se?
Dozvolite da se obratimo