Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nesvakidašnja situacija snimljena je u australskom Darwinu gdje je vozačica smetena krivim skretanjem nastavila voziti i u šoku izgleda zaboravila zakočiti.
Ono što se potom dogodilo je sreća ravna dobitku na lutriji.
Svojom Toyotom Hilux je presjekla ni više ni manje nego sedam prometnih traka.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Žene su inače opreznije što dovodi i do manje udesa.
Mnogi trube i da različita stopa udesa zavisi i o činjenici da muškarci voze punoooo kilometara više.. dok u stvarnosti, dosta okruženja, ta razlika je mala.
Tako da.. na postavljeno pitanje zaključak se nameće.
ina wrote: 01 Jul 2024, 19:19
Žene su inače opreznije što dovodi i do manje udesa.
Mnogi trube i da različita stopa udesa zavisi i o činjenici da muškarci voze punoooo kilometara više.. dok u stvarnosti, dosta okruženja, ta razlika je mala.
Tako da.. na postavljeno pitanje zaključak se nameće.
Kod vas u Italiji su najgori vozaci..
ne bi vas neko pustio na cestu, nema sanse..
Ma ima bezobrazluka po putu svukud. I ja se često najprije iznerviram u saobraćaju. Jutros kreten pretiče gdje ne bi trebao. Da li je bio italac ili šuvabac ne znam. Kreten ostaje svakako.
ina wrote: 01 Jul 2024, 19:43
Mene puste. Možda je do tebe.
Ma ima bezobrazluka po putu svukud. I ja se često najprije iznerviram u saobraćaju. Jutros kreten pretiče gdje ne bi trebao. Da li je bio italac ili šuvabac ne znam. Kreten ostaje svakako.
Masamune wrote: 01 Jul 2024, 19:40
Zene jesu oprezniji vozaci, ali istovremeno i sklonije da naprave neku ludost da ti usta padnu do poda u nevjerici pitajuci se je li ovo moguce.
I jos ako si ti ucestvovao u tome i nisi kriv okrivice te po defaultu
Eno osim što su gori vozači uz to su smotane i neobjektivne. Vozaju (vas) po vlastitim normama? a ne onim putničkim.. i rezonom realnog stanja incidenta.
U slučaju nedogovora postoji i neutralna strana koja odredi "krivca"
Matane otkud ti to da je to to.. osmijeh većinom prolazi kod svakoga.. neovisno o ljepoti.
Masamune wrote: 01 Jul 2024, 19:40
Zene jesu oprezniji vozaci, ali istovremeno i sklonije da naprave neku ludost da ti usta padnu do poda u nevjerici pitajuci se je li ovo moguce.
I jos ako si ti ucestvovao u tome i nisi kriv okrivice te po defaultu
Eno osim što su gori vozači uz to su smotane i neobjektivne. Vozaju (vas) po vlastitim normama? a ne onim putničkim.. i rezonom realnog stanja incidenta.
U slučaju nedogovora postoji i neutralna strana koja odredi "krivca"
Matane otkud ti to da je to to.. osmijeh većinom prolazi kod svakoga.. neovisno o ljepoti.
Stvarno ti kazem za muziku, pusti koja ti odgovara. Tako ces se opustit. Ako ti je mrsko ruku izbacit kroz prozor onda mores il ljevom drzat volan a desnu drzat na mjenjacu (il sjedistu suvozaca) il desnom drzat volan a ljevu na butinama
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
ElTriconi wrote: 06 Aug 2024, 18:50
Stvarno ti kazem za muziku, pusti koja ti odgovara. Tako ces se opustit. Ako ti je mrsko ruku izbacit kroz prozor onda mores il ljevom drzat volan a desnu drzat na mjenjacu (il sjedistu suvozaca) il desnom drzat volan a ljevu na butinama
Oj hljebe pa znam ja to sve radit
Meni je problem sirina auta.
Vozila sam punta mal, uzak, ured vidjela napolje tamo s desne strane.
A sad na vecem autu nemam orjentaciju tamo dosno kolko je siroko i sve kontam udarit cu u nesto
ElTriconi wrote: 06 Aug 2024, 18:50
Oj hljebe pa znam ja to sve radit
Meni je problem sirina auta.
Vozila sam punta mal, uzak, ured vidjela napolje tamo s desne strane.
A sad na vecem autu nemam orjentaciju tamo dosno kolko je siroko i sve kontam udarit cu u nesto
Samo ti ovo radi ko sto sam reko, ako nedje ides uskom cestom i trebas se mimoic stani nek drugi vozac prodje prvi, samo mu rukom kroz prozor mahnes
Moras neko vrijeme vozit pa ces skontat, nema ti tu neke filozofije
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio