Ova tj. Ona

Jos mi kaze: ne pustaj me hocu s tobom, dosta mi vise animacije, da dahnem pola sata

Ihhhh kontam sto bi sa mnom odahnula

Ova tj. Ona
iih, pa tab bi sve zene, koje ne rade i nemaju posao, a domacice, bi moglbe biti u kategoriji sponzorusa, jer nisu nikad zaradjivale za porodicustorm wrote: 07 Apr 2019, 08:53To se u narodu kaže... Sponzorusa.statebriga wrote: 07 Apr 2019, 00:19
to samo toksicna voli , osobe sa unutrasnjom ljepotom![]()
ja volim bogate muskarce , ali da me vole![]()
![]()
A ja naprosto odbijam vjerovati, da si ti to
Ovo sujetno / ljubomorno ispadanje, oko ljepote, mrsko mi je i komentirati![]()
Zasto bi bogatas bas sa tobom biostatebriga wrote: 07 Apr 2019, 13:24iih, pa tab bi sve zene, koje ne rade i nemaju posao, a domacice, bi moglbe biti u kategoriji sponzorusa, jer nisu nikad zaradjivale za porodicustorm wrote: 07 Apr 2019, 08:53
To se u narodu kaže... Sponzorusa.
A ja naprosto odbijam vjerovati, da si ti to
Ovo sujetno / ljubomorno ispadanje, oko ljepote, mrsko mi je i komentirati![]()
![]()
ima i on anarodna : para na paru , fukara na fukaru![]()
narod ljubomoran kad zena ili muskarac imaju bogatog pratera ili partnrku, ato narod izmisli tkve termine, spoznorusa, sponzorac![]()
to bum pital' njegaVrag wrote: 07 Apr 2019, 13:31Zasto bi bogatas bas sa tobom biostatebriga wrote: 07 Apr 2019, 13:24
iih, pa tab bi sve zene, koje ne rade i nemaju posao, a domacice, bi moglbe biti u kategoriji sponzorusa, jer nisu nikad zaradjivale za porodicu![]()
ima i on anarodna : para na paru , fukara na fukaru![]()
narod ljubomoran kad zena ili muskarac imaju bogatog pratera ili partnrku, ato narod izmisli tkve termine, spoznorusa, sponzorac![]()
![]()
A sta ako ne budes nikad u prilici