https://www.neko-bitan.com/vodolija-ona ... -ona-zeli/
Sve o vašem horoskopskom znaku
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9691 times
- Been thanked: 9890 times
- Status: Offline
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25195 times
- Been thanked: 27949 times
- Status: Online
Re: Sve o vašem horoskopskom znaku
Rak
Rakovi gotovo da i ne poznaju ljubomoru. Oni su, naime, slijepi od ljubavi. U svojoj predanosti partneru ne mogu ni da zamisle kako bi mogli biti prevareni. A kad ipak pronađu razlog za ljubomoru, duboko su potreseni. Od te spoznaje mogu i da se razbole. Kada bi naučili da zaboravljaju, Rakovi bi bili mnogo srećniji.
Tuga koji me zap'o
Rakovi gotovo da i ne poznaju ljubomoru. Oni su, naime, slijepi od ljubavi. U svojoj predanosti partneru ne mogu ni da zamisle kako bi mogli biti prevareni. A kad ipak pronađu razlog za ljubomoru, duboko su potreseni. Od te spoznaje mogu i da se razbole. Kada bi naučili da zaboravljaju, Rakovi bi bili mnogo srećniji.
Tuga koji me zap'o
Acta non Verba
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Hvala
11/11/22
Jesi to ti Skorpija?Shadow wrote: 22 Apr 2020, 23:01 Rak
Tuga koji me zap'o![]()
- MrH
- 22 bez glave

Jedini!
Nije bitno 7 ili 77, samo ljubav
Nije bitno 7 ili 77, samo ljubav
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
11/11/22
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
Ribe
Pripadnici ovog znaka vole igre dominacije i podređenosti u krevetu, kao i fantazije u kojima su oni bespomoćni te moraju uživati "protiv svoje volje". Što je dulji staž odnosa, to se oni više prepuštaju u krevetu i postaju divlji. Seksualno su najkompatibilniji s Rakom, Škorpionom, Bikom, Djevicom i Jarcem.
2

Dje ce Ribe biti perverzne
Pripadnici ovog znaka vole igre dominacije i podređenosti u krevetu, kao i fantazije u kojima su oni bespomoćni te moraju uživati "protiv svoje volje". Što je dulji staž odnosa, to se oni više prepuštaju u krevetu i postaju divlji. Seksualno su najkompatibilniji s Rakom, Škorpionom, Bikom, Djevicom i Jarcem.
2
Dje ce Ribe biti perverzne
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25195 times
- Been thanked: 27949 times
Da sam BogdoMerlin246 wrote: 22 Apr 2020, 23:04Jesi to ti Skorpija?Shadow wrote: 22 Apr 2020, 23:01 Rak
Tuga koji me zap'o![]()
![]()
Ovaj gore, sto me zap'o..a sto nisam poranila koji dan, mogla sam i sa normalnijim da zavrsim
Acta non Verba
- Zana
- Gospođetina

Žene Škorpije, bjež'te od Jarčeva 
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- MrH
- 22 bez glave

- Zana
- Gospođetina

Sa blizanicom
- MrH
- 22 bez glave

- Zana
- Gospođetina

Slažete se. U svemu
Blizanci i Vodolija imaju mogućnosti da razviju vrlo perspektivnu ljubavnu vezu jer oba horoskopska znaka pripadaju elementu Vazduha koji doprinosi intenziviranju njihovog druženja i njihove međusobne privrženosti. Ovaj ljubavni par može prevashodno razviti ljubavni odnos koji se bazira na čvrstim temeljima prijateljstva što može uticati vrlo pozitivno na održanje dobrog sklada i na kvalitet ljubavne veze.
Vodolija i Blizanci u ljubavi često imaju puno zajedničkih interesovanja i zajedničkih tema za razgovor tako da dobra komunikacija u njihovoj ljubavnoj vezi može predstavljati jednu od ključnih stvari za ostvarenje razumevanja i na dubljem nivou. Dobro slaganje horoskopskih znakova Vodolija i Blizanci u ljubavi se često može temeljiti i na spremnosti ovih osoba na uzajamno priređivanje nekih prijatnih iznenađenja koja potpomažu osvežavanje ljubavnog odnosa u onim periodima kada postoji opasnost da se ljubavni odnos pretvori u neku vrstu navike. Međutim, ono što ponekad ovom ljubavnom paru može nedostajati je strast u ljubavnom odnosu usled čega ove osobe mogu imati određenih problema kada je u pitanju slaganje na čulnom tj seksualnom nivou.
Za Vodoliju i Blizance važi da su u ljubavi tolerantni i da ne vole da ograničavaju slobodu svojoj voljenoj osobi kao što isto tako umeju jako da cene i kada njihova voljena osoba ne pokušava da ograniči njihovu slobodu čime je pojava ljubomore kod ovog ljubavnog para uglavnom svedena na vrlo malu dozu tzv. "normalne" ljubomore koja ne ugrožava njihov ljubavni odnos tj ljubavnu vezu. Međutim, za Blizance i Vodoliju važi i da nisu preterano sentimentalni u ljubavi tako da kod ovog ljubavnog para može biti naglašena opasnost od učestalijeg javljanja indiferentnijeg ponašanja kada je u pitanju razmena nežnosti i kada je u pitanju ispoljavanje pozitivnih osećanja u ljubavnoj vezi.
Ovaj ljubavni par, dakle, može nakon određenog vremena provedenog zajedno dospeti do tačke kada će tražiti razlog za ostanak u takvoj ljubavnoj vezi jer i Blizanci i Vodolija sami po sebi nisu skloni olakom dubljem vezivanju u ljubavi. Naročito je potrebno Vodoliji da oseti kako je Blizanac nešto posebno za nju kako bi svoje misli usmerila u pravcu pravljenja daljih planova za ostvarenje trajnije ljubavne veze i na duže staze.
- MrH
- 22 bez glave

Hvala Remzy
Ma samo da nisu djevice.
Djevice su ublehe i pacenice
Ma samo da nisu djevice.
Djevice su ublehe i pacenice
11/11/22
- Zana
- Gospođetina

Mal ne rekoh nešto
Ma jok, nije djevica za tebe. Veseli, razigrani blizanac jeste
- MrH
- 22 bez glave

- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25238 times
- Been thanked: 6629 times
MrH wrote: 22 Apr 2020, 11:04 Vodenjak
Teško je precizno odgonetnuti ove ekscentrike jer im svaki dan odgovara nešto drugo, no činjenica je kako imaju snažan libido koji se povećava s mentalnom stimulacijom i količinom zavođenja u odnosu, a s pravim partnerima rado će se prepustiti i onome što bi drugi nazvali perverzijama. Seksualno su najkompatibilniji s Blizancima, Ovnom, Lavom i Strijelcem
061 225 883![]()
...Behko, trazi sebi skorpiju!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25238 times
- Been thanked: 6629 times
...Space, sa muskom vagom mozes sve, ne cudi se! ...oprobat' si trebala! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Zana
- Gospođetina

Veca wrote: 22 Apr 2020, 23:33 ...Space, sa muskom vagom mozes sve, ne cudi se! ...oprobat' si trebala!![]()
Neeeeee, nooouuuuu
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)