To sto etiketiras ljude bez ikakvog blama, govori iskljucivo o tebi. Medju tim "idiotima" postoje oni koje ti nikad neces sresti, jer nemas pristup takvima, tipa Nobelovaca, vrhunskih Profesora, ljudi sa vise doktorata itd. Ali samo ti budi ubijedjen da znas o cemu pricas.bosanski migrant wrote: 06 Jan 2022, 23:29Ako mi nešto nije humano ne znači da ništa od mjera nema smisla. Ima. I vakcine imaju smisla. Da štite 15% imaju smisla.
Antivakseri i "antivakseri" su uglavnom idioti, moje dosadašnje iskustvo a rado ću promijeniti mišljenje kad i ako budem imao razloge.
Na pravi paćenika od Noleta i ne razapinji ga na križu pobogu.
Novak Đoković - Nole
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
- Status: Offline
Re: Novak Đoković - Nole
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41211 times
- Been thanked: 27882 times
I nisam vakcinisan kao i nole
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
-
bosanski migrant
- Sitna buranija

- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 69 times
Ti bila s njima na kafi je li, dok vam je bilo dozvoljeno...Lavlje_srce wrote: 06 Jan 2022, 23:54To sto etiketiras ljude bez ikakvog blama, govori iskljucivo o tebi. Medju tim "idiotima" postoje oni koje ti nikad neces sresti, jer nemas pristup takvima, tipa Nobelovaca, vrhunskih Profesora, ljudi sa vise doktorata itd. Ali samo ti budi ubijedjen da znas o cemu pricas.bosanski migrant wrote: 06 Jan 2022, 23:29Ako mi nešto nije humano ne znači da ništa od mjera nema smisla. Ima. I vakcine imaju smisla. Da štite 15% imaju smisla.
Antivakseri i "antivakseri" su uglavnom idioti, moje dosadašnje iskustvo a rado ću promijeniti mišljenje kad i ako budem imao razloge.
Na pravi paćenika od Noleta i ne razapinji ga na križu pobogu.![]()
- Lavlje_srce
- Alienka

Pa vjeruj mi da mogu u svako drustvo, sumnjam da to mozes i ti s obzirom na ono sto pokazujes na forumu.bosanski migrant wrote: 06 Jan 2022, 23:57Ti bila s njima na kafi je li, dok vam je bilo dozvoljeno...Lavlje_srce wrote: 06 Jan 2022, 23:54To sto etiketiras ljude bez ikakvog blama, govori iskljucivo o tebi. Medju tim "idiotima" postoje oni koje ti nikad neces sresti, jer nemas pristup takvima, tipa Nobelovaca, vrhunskih Profesora, ljudi sa vise doktorata itd. Ali samo ti budi ubijedjen da znas o cemu pricas.
Memento Mori
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9863 times
- Been thanked: 11657 times
Koliko ja vidim, samo se bune ljudi iz čuvenih demokratskih naroda, Azije, ( u Africi još nisu čuli za koronu) , i Balkana, Ljudi koji su rođeni za totalitarizam, ništa drugo ne znaju, al znaju srati o demokratiji
Ponekad se stvarno upitam, jesu li Hegel, Marks i Engels, bili u pravu, glede nas
„Narodima bez istorije“ Hegel je negirao sposobnost državotvorstva. A među takve on je ubrojio cjelokupno stanovništvo Jugoistočne Evrope, koje je u njegovo doba bilo pod vlašću ili Habsburga ili Otomanskog carstva. Hegel je tako Bugare, Srbe i Albance naslovio „ispljuvkom varvarskih ostataka“ te „prelaznom formom između evropskog i azijatskog duha“. On je „slovensku naciju“ okarakterisao kao društvo zemljoradnika. A njegova predstava da „Sloveni“ mogu biti korisni isljučivo za zemljoradničke poslove je bila široko rasprostranjena među njemačkim državama i državicama XIX vijeka.
U jasnom oslanjanju na Hegela, Engels je 1848. paušalno presudio: „Narodi koji nikad nisu imali sopstvenu istoriju i koji od trenutka kada se uspinju na prvu, sirovu civilizacijsku stepenicu već padaju pod stranu vlast ili tek kroz strani jaram bivaju prisiljeni da se popnu na prvu stepenicu civilizacije, neće nikad moći doseći nikakvu samobitnost. I upravo to je sudbina habsburških Slovena“ (MEW 6: 275.)* Česima, Slovacima, Slovenima, Hrvatima, Srbima i Ukrajincima „nedostaju prvi istorijski, geografski, politički i industrijski uslovi za samobitnost i životnu sposobnost (MEW 6: 275). Kao „nosioci društvenog razvoja“, Njemci i Austrijanci osu vlašćeni da te „ruine od naroda“ podjarme.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
I necu nikad ne vjerujem u ove bajke
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Krokodil Behko wrote: 07 Jan 2022, 00:00![]()
![]()
Koliko ja vidim, samo se bune ljudi iz čuvenih demokratskih naroda, Azije, ( u Africi još nisu čuli za koronu) , i Balkana, Ljudi koji su rođeni za totalitarizam, ništa drugo ne znaju, al znaju srati o demokratiji
Ponekad se stvarno upitam, jesu li Hegel, Marks i Engels, bili u pravu, glede nas
„Narodima bez istorije“ Hegel je negirao sposobnost državotvorstva. A među takve on je ubrojio cjelokupno stanovništvo Jugoistočne Evrope, koje je u njegovo doba bilo pod vlašću ili Habsburga ili Otomanskog carstva. Hegel je tako Bugare, Srbe i Albance naslovio „ispljuvkom varvarskih ostataka“ te „prelaznom formom između evropskog i azijatskog duha“. On je „slovensku naciju“ okarakterisao kao društvo zemljoradnika. A njegova predstava da „Sloveni“ mogu biti korisni isljučivo za zemljoradničke poslove je bila široko rasprostranjena među njemačkim državama i državicama XIX vijeka.U jasnom oslanjanju na Hegela, Engels je 1848. paušalno presudio: „Narodi koji nikad nisu imali sopstvenu istoriju i koji od trenutka kada se uspinju na prvu, sirovu civilizacijsku stepenicu već padaju pod stranu vlast ili tek kroz strani jaram bivaju prisiljeni da se popnu na prvu stepenicu civilizacije, neće nikad moći doseći nikakvu samobitnost. I upravo to je sudbina habsburških Slovena“ (MEW 6: 275.)* Česima, Slovacima, Slovenima, Hrvatima, Srbima i Ukrajincima „nedostaju prvi istorijski, geografski, politički i industrijski uslovi za samobitnost i životnu sposobnost (MEW 6: 275). Kao „nosioci društvenog razvoja“, Njemci i Austrijanci osu vlašćeni da te „ruine od naroda“ podjarme.
U srž
Jašta su nego bili, pa vidi nas.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Zagorka

Ti se bodeš drugim iglama
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
-
bosanski migrant
- Sitna buranija

Šuplja priča, da si toliko pametna, elokventna i šta sve ne i da imaš toliko pametnih i sposobnih istomišljenika gledali bi te na TV-u ili na kakvim demonstracijama, ili barem na BalkanInfo. Eno Mirnes Ajanović, nije kakva pamet ali eto barem ima muda da javno nastupa.Lavlje_srce wrote: 06 Jan 2022, 23:59Pa vjeruj mi da mogu u svako drustvo, sumnjam da to mozes i ti s obzirom na ono sto pokazujes na forumu.bosanski migrant wrote: 06 Jan 2022, 23:57
Ti bila s njima na kafi je li, dok vam je bilo dozvoljeno...
- Zagorka

Mirnes Ajanović, Pernar i Sinčić su propaliteti koji seru nebuloze kako bi makar nešto avaxa glasalo za njih.
- Lavlje_srce
- Alienka

Najbolje je pljunuti samog sebe koristeci pritom Hegela.Krokodil Behko wrote: 07 Jan 2022, 00:00![]()
![]()
„Narodima bez istorije“ Hegel je negirao sposobnost državotvorstva. A među takve on je ubrojio cjelokupno stanovništvo Jugoistočne Evrope, koje je u njegovo doba bilo pod vlašću ili Habsburga ili Otomanskog carstva. Hegel je tako Bugare, Srbe i Albance naslovio „ispljuvkom varvarskih ostataka“ te „prelaznom formom između evropskog i azijatskog duha“. On je „slovensku naciju“ okarakterisao kao društvo zemljoradnika. A njegova predstava da „Sloveni“ mogu biti korisni isljučivo za zemljoradničke poslove je bila široko rasprostranjena među njemačkim državama i državicama XIX vijeka.U jasnom oslanjanju na Hegela, Engels je 1848. paušalno presudio: „Narodi koji nikad nisu imali sopstvenu istoriju i koji od trenutka kada se uspinju na prvu, sirovu civilizacijsku stepenicu već padaju pod stranu vlast ili tek kroz strani jaram bivaju prisiljeni da se popnu na prvu stepenicu civilizacije, neće nikad moći doseći nikakvu samobitnost. I upravo to je sudbina habsburških Slovena“ (MEW 6: 275.)* Česima, Slovacima, Slovenima, Hrvatima, Srbima i Ukrajincima „nedostaju prvi istorijski, geografski, politički i industrijski uslovi za samobitnost i životnu sposobnost (MEW 6: 275). Kao „nosioci društvenog razvoja“, Njemci i Austrijanci osu vlašćeni da te „ruine od naroda“ podjarme.
Francuska je na nogama minimum 6 mjeseci, Engleska isto, digla se i Austrija i Njemacka odavno, Belgija takodje. I u Italiji je bilo jakih protesta, Melbourne je na nogama takodje mjesecima. Samo treba se malo maknuti od zute stampe i MSM da bi se to spoznalo.
Nadoci ce to i kod nas. Za jedno 3-4 godine otprilike, toliko obicno kasnimo.
Memento Mori
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
S tobom prokleto je sveto, a mene to mami
Slobodno ugasi svjetlo kad ostanemo sami
Ne, ja nisam on, sve ovo bi dao da mi
I u tami tvoje tijelo sija kao na reklami
Prijaš mi k'o mantra
Al' opet mi se manta
K'o da medikamente
Sipam u svaki koktel
Previše markantna
Sve više galantna
Opet gledam ti oči
A on samo dekolte
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
bosanski migrant
- Sitna buranija

Nijedna od tih zemalja nije na nogama, opet širiš dezinformacije i imaš problema sa razumijevanjem. Protesti antivaksera u zemljama sa 60,70 miliona ljudi ne znači da se narod "budi"...
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Oči joj sijaju kô kristali, moj si sjaj u noći
Bolja si mi od njih trista, savršena kô zločin
Uvijek ostala si ista, kô mačka tamom kroči
Čekam te na starom mjestu, ja se nadam da ćeš doći
Daj da pričamo kroz šutnju, zaboravi na ljutnju
Daj da smirimo žudnju bar u ovom trenutku
Dok ja joj skidam suknju, čvrsto mi drži ruku
Ja ću te uvijek volit', on kô svaku drugu šutnut'
Va-va-varnica, nikad samo drugarica mi nisi
Starica ćeš postat', nećes znat' šta mi značila ti si
Najslabija karika, mi smo plus i minus
Mi smo voda i vatra, mi smo kamen i Sizif
Bolja si mi od njih trista, savršena kô zločin
Uvijek ostala si ista, kô mačka tamom kroči
Čekam te na starom mjestu, ja se nadam da ćeš doći
Daj da pričamo kroz šutnju, zaboravi na ljutnju
Daj da smirimo žudnju bar u ovom trenutku
Dok ja joj skidam suknju, čvrsto mi drži ruku
Ja ću te uvijek volit', on kô svaku drugu šutnut'
Va-va-varnica, nikad samo drugarica mi nisi
Starica ćeš postat', nećes znat' šta mi značila ti si
Najslabija karika, mi smo plus i minus
Mi smo voda i vatra, mi smo kamen i Sizif
- Lavlje_srce
- Alienka

Jesi se upitala nekad u kakvom ce ti svijetu zivjeti dijete za 20 godina?Zagorka wrote: 07 Jan 2022, 00:10 Mirnes Ajanović, Pernar i Sinčić su propaliteti koji seru nebuloze kako bi makar nešto avaxa glasalo za njih.
Vrijeme je da se upitas.
Memento Mori
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times
Pa digao je se i Nole na noge i glumio nešta pa na kraju prc 
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9863 times
- Been thanked: 11657 times
Lavlje_srce wrote: 07 Jan 2022, 00:11Najbolje je pljunuti samog sebe koristeci pritom Hegela.Krokodil Behko wrote: 07 Jan 2022, 00:00
![]()
![]()
![]()
Francuska je na nogama minimum 6 mjeseci, Engleska isto, digla se i Austrija i Njemacka odavno, Belgija takodje. I u Italiji je bilo jakih protesta, Melbourne je na nogama takodje mjesecima. Samo treba se malo maknuti od zute stampe i MSM da bi se to spoznalo.![]()
Nadoci ce to i kod nas. Za jedno 3-4 godine otprilike, toliko obicno kasnimo.![]()
Svi pobrojani, vakcinisani su i do 90%.
Onih 10% nikog ne zanima, mogli bi ih, što se mene tiče, komotno i porazbijati.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Lavlje_srce wrote: 07 Jan 2022, 00:25Jesi se upitala nekad u kakvom ce ti svijetu zivjeti dijete za 20 godina?Zagorka wrote: 07 Jan 2022, 00:10 Mirnes Ajanović, Pernar i Sinčić su propaliteti koji seru nebuloze kako bi makar nešto avaxa glasalo za njih.
Vrijeme je da se upitas.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2874 times
- Been thanked: 23789 times
- Status: Online
I jede crve.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.