Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
greeneyes wrote: 10 Feb 2021, 12:10
Ma napio se cojek i nije znao dje je ostavio auto. Tako je i moj rodjo kombija, jos zvao policiju i is'o prijavio kradju. I kako je isao od mupa dol' ka bulevaru ugleda svog kombija na parkingu, ondje kod gimnazije
Moj tetak dosao kuci s posla pjeske, kaze tetka - Gdje je auto?
-Kakvo auto?
-Pa nase, autom si otis'o na pos'o
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
jarane kolko puta sam na fordu zaboravio zatvoriti prozor, sutradan fino izluftirano auto sve na svom mjestu, niko ga nece cak ni cigani
u alfi možeš i ključeve ostavit
Jebo te imam jednog psihopatu ispred zgrade ima lik alfu 156-icu to auto nikad nije prljavo, vazda ga lik nesto glanca trlja ljubi mazi, a najjace mi kod tog lika nazad Savina zimska a naprijed Michelin
Jebo te imam jednog psihopatu ispred zgrade ima lik alfu 156-icu to auto nikad nije prljavo, vazda ga lik nesto glanca trlja ljubi mazi, a najjace mi kod tog lika nazad Savina zimska a naprijed Michelin
kod mene komšija ima isto 156-icu, novu je uzeo, auto je ko novo
S mojim sinom ide u razred jedan ciji je otac prije manje od dvije godine polozio. Kupio golfa 2, bijelog, nesto ga "napucav'o", folije na stakla stavio, evo skoro ga prefarbao, to se golfic sjaji, nikad packe na njemu, a P nece da stavi
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
S mojim sinom ide u razred jedan ciji je otac prije manje od dvije godine polozio. Kupio golfa 2, bijelog, nesto ga "napucav'o", folije na stakla stavio, evo skoro ga prefarbao, to se golfic sjaji, nikad packe na njemu, a P nece da stavi
ne kontam takve likove, tako isto komsija s prizemlja nedvno uzeo auto i mora ga parkirat na isto mjesto ispod rasvjete, znaci ako mu auto parkirano 2 mjesta pored tog on ce ga preparkirat cim mu se ukaze prilika, ja ga tako poceo jednom podjebavat dolaizm ja na parking a on krenuo da preparikra na to mjesto i ja tu uletim, kaze on meni haj da ja tu uletim, rekoh ja njemu ma haj nema veze mogu ja tu ostat ne smeta mi
greeneyes wrote: 10 Feb 2021, 12:10
Ma napio se cojek i nije znao dje je ostavio auto. Tako je i moj rodjo kombija, jos zvao policiju i is'o prijavio kradju. I kako je isao od mupa dol' ka bulevaru ugleda svog kombija na parkingu, ondje kod gimnazije
Moj tetak dosao kuci s posla pjeske, kaze tetka - Gdje je auto?
-Kakvo auto?
-Pa nase, autom si otis'o na pos'o
Moj adzo je dovezao zenu i kcerku da se opreme i popio kafu i otisao kuci bez njih
Dobro, i ja sam tako mater i sestru zaboravio, ali necemo sad o tome