Podržao je Sebiju
Šta je seksizam?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20947 times
- Been thanked: 18901 times
- Status: Online
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 24158 times
- Been thanked: 26218 times
- Status: Offline
Re: Zbog optužbi za seksualno uznemiravanje UNICEF suspendovao angažman s Rambom Amadeusom
Duh wrote: 15 Mar 2023, 14:53pa stojimShadow wrote: 15 Mar 2023, 14:23
Cudi me da ti kao nepopravljiv dzentlmen ne stojis na strani zene. Pa cak i one lazno uznemirene.
Ali volim tvoj sarkazam, cesto upakovan i u moguce realno.
O pameti ne bih. On je ocigledno ima, cim opstaje u toj svojoj umjetnosti![]()
Meni je dovoljno njeno kukanje na instagramu. Bitno da se to poletilo objelodanit, nebitno sto plaho uznemirenom covjeku nije do objava. Valjda. Ali ok, shvatam da treba spasit svijet.onda se situacija zakomplicira. moras
podje se pisati svasta...
i onda i ja...
sta da radim drugo, nego da i ja podjem svasta pisati.
![]()
svasta...Duh wrote: 15 Mar 2023, 11:46 a jeb, sa maramom, u minicu, u dimijama...ko ce svima ugoditi.
ja kad tako vidim neke guzove dobre, ja samo gledam u cipele i ponekad pogledam u oko.
ako u oku cunu vidim, ohrabrim se malo.
pogledam malo u guzove...
onda se prepadnem i opet u cipele.
kad poznam u oku istinu-jbg..ta cuna nije moja, ja se odmaknem.
napijem se, padnem sa stolice pod sank...
iznese me van uplakanog.
podjem se derat-hocuuuuu i ja jebat.
tezak je zivot nas dzentlmena.
ne padam ja sa stolice.
![]()

E cuj. Ali onda se sjetis da ne mozes ni ovo ... bez emocije jelte. Pa se jos vise ubedacis.
Bjezi bola' razvut ce se ova prica.
Past sa stolice u pijanstvu je normalno. Nisi se napio ako nikad nisi grohnuo.
Nemoj nikad zbog nekih ociju.
Acta non Verba
- Duh
- Inventar foruma
- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
Re: Zbog optužbi za seksualno uznemiravanje UNICEF suspendovao angažman s Rambom Amadeusom
kazu da je branio prije rata curi da nosi minicu.
a i ovo procita:
a i ovo procita:
"Rambo Amadeus je proizvod crnogorskog patrijarhata"
"Uopće nisam iznenađena reakcijom Ramba Amadeusa, on je je inteligentan rocker koji nas je sve omađijao svojim super cool rap-inteligentnim revolucionarnim muzičkim idejama - antikapitalizam, prosocijalizam, satira, parodija klerikalizma, Smrt popa Mila Jovovića itd. I loved it, plesala sam na to kao luda tinejdžerica", govori Bogojević na početku.
"Ali avangardni Rambo je, koliko god inteligentan u svom otporu komercijalizmu i kapitalističkom diskursu, ipak proizvod crnogorskog patrijarhata, koji u kombinaciji sa srpsko-ruskim patrijarhatom beogradske politike Aleksandra Vučića eskalira do ovog slučaja jasnog napada na ženu. To jest, vraća se u ekstremni patrijarhat, koji diktiraju regionalne političke strukture s podizanjem tenzija, usponom nacionalizma i klerikalizma i što onda dobijete? Dobijete 'super cool' patrijarhalnog repera, zalutalog u magli militantnog backlasha protiv ono malo osvojenih ženskih prava u regiji", smatra
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 22277 times
- Been thanked: 9559 times
Čuj, branio da nosi minić 

- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3595 times
- Been thanked: 6575 times
Dobro je prosla..
mogao joj je razbiti pogacu na glavi..
mogao joj je razbiti pogacu na glavi..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Nice
- Forum [Bot]
Kod njih je bio taj strašni običaj. Sva se naježim
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3595 times
- Been thanked: 6575 times
Ja za preljub mislim..
cekicom po glavi..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Stizemo temu na klixu po broju stranica 
- Nice
- Forum [Bot]
Ma znam
Ono je tamo, da ti se zamanta

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3734 times
- Been thanked: 3460 times
General War wrote: 15 Mar 2023, 11:07PA eto i tvoj se rahmetli preCednik slikao sa Cassius Clayom, koji je pricao da su svi bjelci demoni...trebam li ja sad izvlaciti zakljucke iz toga za Alju?Naseef Mushroom wrote: 15 Mar 2023, 08:23
Naravno da je za tebe to tačno kada ignorišeš postavljeno za njegovog prijatelja Glogovca šta dokazuje da je glupost to što je izjavio.![]()

Ono kad ne znaš šta ćeš pa izvučeš to iz naftalina.
Da nisi malo prestar i geografski na pogrešnom mjestu za te woke gluposti? Dobro jutro, ovo je Balkan, mi imamo dovoljno problema i diskriminacije vezano za, između ostalog, nacionalnost i religiju, šta mene briga šta Casius (pošto vidim, ne da ti se Muhamed napisati) misli o bijelom čovjeku?

Ili si i ti jedan od onih što kleče za George Floyda dok nekoliko kilometara dalje tvoji sopstveni sugrađani nekaju osnovna ljudska prava
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3734 times
- Been thanked: 3460 times
Pa uvijek se može naći izgovor za nacionalizam, Amerikanci će navesti razlog te woke gluposti, Nijemci jer je Merkel dovela tolike Sirijce, Austrijanac jer su mu se ukrajinske izbjeglice sa svojim pravima popeoe na onu stvar, kod dobrostojećih Balkanaca Jugonostalgičara će jedni mrziti Bošnjake jer su poturčeni Srbi, onaj drugi će mrziti sve Rome samo jer mu je jedanput ukraden novčanik a onaj treći Hrvate zbog traktorijade.Chan wrote: 15 Mar 2023, 10:33 Kakve veze zapad ima sa našom situacijom i nacionalizmima na ovom području? Desničari širom svijeta jačaju ne zbog nacionalizma, već zbog ljevičarskog aktivizma, woke i cancel kulture, agresivnog djelovanja LGBT udruženja, radikalnog feminizma i slično. To je kod nas tek u tragovima.
Naša situacija s tim nema nikakve veze. Kod nas su ljudi nacionalizmom, mržnjom i ostalim drastično manje opterećeni i stavljaju to u skroz drugi plan ako štima u svim drugim segmentima života. Dovoljno je upoznati jedan broj situiranih ljudi na svim stranama da vidiš da je to stvarno tako. Ne tvrdim da im sad zbog toga treba skidati gaće i nešto slično.
Uostalom nacionalizam ubija u pojam skoro pa 4 decenije i ljudi su generalno umorni od toga, a woke i cancel kultura u ovom smislu nisu bile prisutne 4 decenije (kao ni sve ostalo što je uveliko ekstremno kod današnje američke verzije ljevice), već je tek aktuelno zadnjih par godina i otuda je i donekle interesantna pojava.
Ovi poslije SFRJ će kriviti političare jer ih zavađa iako su to možda inteligentni ljudi sa više fakulteta.
Ukratko, ne pije vodu to da je nacionalizam tena samo kod onih sa manjim primanjem.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ništa, tu ćemo se i zaustaviti. Ne da mi se dalje.
- Duh
- Inventar foruma
Bome će Vucic iskorjenjiti nacionalizam, pravcem ka 1000 eura.
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times

Vragolasto..

- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 21825 times
- Been thanked: 5852 times
...pa, spominj'o me nesto gore!

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39884 times
- Been thanked: 25918 times
rAMBO Popusi nam
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9016 times
- Been thanked: 7790 times
- Duh
- Inventar foruma
sjabt ce ga na 300 eura i postat ce nacionalista.
- Duh
- Inventar foruma
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Spoj primitivca i tehnologije