POVRATAK U DOMOVINU
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
- Status: Offline
Re: POVRATAK U DOMOVINU
Veco to on namjerno glumi budalu i pravi sprdnju od sebeVeca wrote: 07 Feb 2020, 21:53 ...ja tebi ne bih dozvolila da budes ni u Sarajevu, sve dok ne naucis pravilno pricati, a kamo li da te pustim u drugu zemlju...cuj, stomatologi.............eeeeeee brate moj!
![]()
Ja se duboko nadam da je tako.

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
vila wrote: 07 Feb 2020, 16:39Sasvim je normalno da imas krize i da ti je teskoMerlin246 wrote: 06 Feb 2020, 13:05 Al eto uvijek me zanimaju i tudje price i iskustva..
Pa kao da hocu da mi netko potvrdi da sam dobro odlucilaJer svako malo imam krize neke da se vratim i dodje mi tesko
Al to je prolazno nadam se..![]()
Ali ako ces misljenje nekog tko je medicinar i tko se davnih dana odlucio vratiti u herc onda cu ti reci da si odlucila ispravno
Jednom kad prođes period ucenja jezika,nostrifikacija diploma i sve teske stvari koje sad prolazis imati ces puno "bolji" zivot nego ovdje
Kazem to zato sto znam kolike su ovdje place i to traje oduvjek i ovdje placa je taman dostatna za puko prezivljavanje
Med.sestra u njemackoj ima pristojnu placu!
Ja se ne slazem sa misljenjem da ljudi iz bih odlaze zbog nekih drugih razloga
Svi koje znam a znam ih mnogo su otisli samo zbog para
Da bukvaliziram
Mucis se par godina i onda steknes uvjete za normala zivot,normalan godisnji, normalno auto,normalan djeciji doplatak,normalan stan i na kraju normalnu mirovinu
Ovdje se konatantno samo "mučiš"
A onda opet imas moju drugu stranu koja ce ti reci :ako i nakon perioda privikavanja budes nesretna i srce te vuce nazad...odmah pakuj kufere i pravac na kamensko
Jer i ako se "mučimo" opet se i ovdje moze fino zivjeti
Na kraju dana,najgora je opcija kad si nezadovoljan i nesretan

Da. Najbitnije je da se osjecas lijepo, sigurno, mirno, ispunjeno.. da si sretan tu gdje jesi i s tim sto jesi.. a ostalo sve dodje na svoje.
Psihicko i dusevno stanje je najbitnije

- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 20960 times
- Been thanked: 5671 times
Merlin246 wrote: 07 Feb 2020, 23:29Veco to on namjerno glumi budalu i pravi sprdnju od sebeVeca wrote: 07 Feb 2020, 21:53 ...ja tebi ne bih dozvolila da budes ni u Sarajevu, sve dok ne naucis pravilno pricati, a kamo li da te pustim u drugu zemlju...cuj, stomatologi.............eeeeeee brate moj!
![]()
Ja se duboko nadam da je tako.![]()
...ma neka ga, bas me nasmija

...neki dan ja bila u bolnici na nekim pretragama i morala voditi razgovore sa jednom doktoricom, cini mi se da je Turkinja, a mlada pravo, mogu joj biti 2x mama

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
Ma to me i brine najvise.. da ne budem poput te prveVeca wrote: 07 Feb 2020, 23:46Merlin246 wrote: 07 Feb 2020, 23:29
Veco to on namjerno glumi budalu i pravi sprdnju od sebe
Ja se duboko nadam da je tako.![]()
...ma neka ga, bas me nasmija![]()
...neki dan ja bila u bolnici na nekim pretragama i morala voditi razgovore sa jednom doktoricom, cini mi se da je Turkinja, a mlada pravo, mogu joj biti 2x mama...prica ona dobro, vergla, ali sve ono tvrdo, skolski, Tite mi, pola ju nisam skuzila, samo vicem aha
...kad dodje druga doktorica, isto Turkinja i mlada, ali je sigurno ovdje rodjena i ovdje skolovana, joooooj razlike-drasticne, meni osvanulo
![]()

- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Merlin246 wrote: 07 Feb 2020, 23:50Ma to me i brine najvise.. da ne budem poput te prveVeca wrote: 07 Feb 2020, 23:46
...ma neka ga, bas me nasmija![]()
...neki dan ja bila u bolnici na nekim pretragama i morala voditi razgovore sa jednom doktoricom, cini mi se da je Turkinja, a mlada pravo, mogu joj biti 2x mama...prica ona dobro, vergla, ali sve ono tvrdo, skolski, Tite mi, pola ju nisam skuzila, samo vicem aha
...kad dodje druga doktorica, isto Turkinja i mlada, ali je sigurno ovdje rodjena i ovdje skolovana, joooooj razlike-drasticne, meni osvanulo
![]()
...ma neka, za par godina ces pricati original bayerski...ova je tek stigla
![]()
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Veca
- Uvijek slobodna!
uuufffffff, al' quotam 

- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
I kad naučiš bavarski ovi iz ostatka njemačke neće imat blage veze o čemu pričaš.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Veca
- Uvijek slobodna!
...tako sam ja mislila da, kada sam ovamo dosla, schwäbisch nikad necu skontat, al' jok ba, s vremenom udje u uho 

- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2585 times
- Been thanked: 21511 times
Da, ispunjeno i sretno tu gdje jesi, to ganjaj... Ja bi vako da se nisam vratioMerlin246 wrote: 07 Feb 2020, 23:33vila wrote: 07 Feb 2020, 16:39
Sasvim je normalno da imas krize i da ti je tesko
Ali ako ces misljenje nekog tko je medicinar i tko se davnih dana odlucio vratiti u herc onda cu ti reci da si odlucila ispravno
Jednom kad prođes period ucenja jezika,nostrifikacija diploma i sve teske stvari koje sad prolazis imati ces puno "bolji" zivot nego ovdje
Kazem to zato sto znam kolike su ovdje place i to traje oduvjek i ovdje placa je taman dostatna za puko prezivljavanje
Med.sestra u njemackoj ima pristojnu placu!
Ja se ne slazem sa misljenjem da ljudi iz bih odlaze zbog nekih drugih razloga
Svi koje znam a znam ih mnogo su otisli samo zbog para
Da bukvaliziram
Mucis se par godina i onda steknes uvjete za normala zivot,normalan godisnji, normalno auto,normalan djeciji doplatak,normalan stan i na kraju normalnu mirovinu
Ovdje se konatantno samo "mučiš"
A onda opet imas moju drugu stranu koja ce ti reci :ako i nakon perioda privikavanja budes nesretna i srce te vuce nazad...odmah pakuj kufere i pravac na kamensko
Jer i ako se "mučimo" opet se i ovdje moze fino zivjeti
Na kraju dana,najgora je opcija kad si nezadovoljan i nesretan![]()
![]()
Da. Najbitnije je da se osjecas lijepo, sigurno, mirno, ispunjeno.. da si sretan tu gdje jesi i s tim sto jesi.. a ostalo sve dodje na svoje.
Psihicko i dusevno stanje je najbitnije![]()

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Da, jer kad nemas mir u srcu i dusi nemas nigdje
i ne mozes da rastes i da napredujes 
A ta ti se slika ne vidi sto si postavio
A ta ti se slika ne vidi sto si postavio
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2585 times
- Been thanked: 21511 times
Kako ne vidi? Video, ja vidim i cujem...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Schwaebisch i bayerisch nisu se ni u hodniku sreli.Veca wrote: 08 Feb 2020, 01:26 ...tako sam ja mislila da, kada sam ovamo dosla, schwäbisch nikad necu skontat, al' jok ba, s vremenom udje u uho![]()
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.