a to je pogresnodadojović wrote: 26 Oct 2019, 17:46Ma nekako riječ uspjeh više vežem za poslovnu karijeru, posao općenito, stambenu zabrinutost i slične pojmove.
U tom smjeru je išla primjedba.

Moderator: spacebound
a to je pogresnodadojović wrote: 26 Oct 2019, 17:46Ma nekako riječ uspjeh više vežem za poslovnu karijeru, posao općenito, stambenu zabrinutost i slične pojmove.
U tom smjeru je išla primjedba.
otvori jenavika wrote: 26 Oct 2019, 17:50 Nekoc sam imala zelju da otvorim temu koja bi nosila naslov - sta je za vas uspjeh.
A nesretna ljubav bi opet sve zakomplicirala.statebriga wrote: 26 Oct 2019, 17:48a to je pogresnodadojović wrote: 26 Oct 2019, 17:46
Ma nekako riječ uspjeh više vežem za poslovnu karijeru, posao općenito, stambenu zabrinutost i slične pojmove.
U tom smjeru je išla primjedba.sretna ljubav jeste uspjesna ljubav
![]()
![]()
bark je kompleksan, ne ovisi iskljucivo od ljubavi
Ako se ja, kao nepopravljiv romantičar, koji želi vjerovati da je ljubav jedino bitna, slažem s ovom izjavom onda je ona apsolutno točna
Iskustvo mi govori da bi svaka nova ozbiljna tema mogla biti poligon za svadju s neistomisljenicima ili za trolanje.statebriga wrote: 26 Oct 2019, 17:52otvori jenavika wrote: 26 Oct 2019, 17:50 Nekoc sam imala zelju da otvorim temu koja bi nosila naslov - sta je za vas uspjeh.![]()
pa mogu ja otvoriti , pa svako ima individualna stav o vlastitom uspjehunavika wrote: 26 Oct 2019, 18:09Iskustvo mi govori da bi svaka nova ozbiljna tema mogla biti poligon za svadju s neistomisljenicima ili za trolanje.
Vjerojatno si u pravu, ali uz to sve navedeno napisati će se i nešto pametno i zrelo.navika wrote: 26 Oct 2019, 18:09Iskustvo mi govori da bi svaka nova ozbiljna tema mogla biti poligon za svadju s neistomisljenicima ili za trolanje.
Treba ih drzati u strahu, da misle da li ih volis ili neČarobni wrote: 26 Oct 2019, 15:34Ovo je zapravo tačno, nije njegovo da verbalizuje svoja osjećanja, i sva ona srcad i mede i izljevi emocija...Mutevelija wrote: 28 Jul 2019, 16:55 Nazad na temu kazu da muskarac kad kaze zeni da je voli da se zajebe.
Muškarac koji ispravno postupa, svoja osjećanja pokazuje upravo postupcima, a žena, pored takvog muškarca, nije na ledu, zna ona vrlo dobro je li voljena ili ne.
I opet će ti, k'o pravo žensko, tražit' da svoja osjećanja iskažeš riječima k'o kakva curica.![]()
Slobodno.statebriga wrote: 26 Oct 2019, 18:10pa mogu ja otvoriti , pa svako ima individualna stav o vlastitom uspjehunavika wrote: 26 Oct 2019, 18:09
Iskustvo mi govori da bi svaka nova ozbiljna tema mogla biti poligon za svadju s neistomisljenicima ili za trolanje.![]()
viewtopic.php?f=6&t=27966navika wrote: 26 Oct 2019, 18:33Slobodno.statebriga wrote: 26 Oct 2019, 18:10
pa mogu ja otvoriti , pa svako ima individualna stav o vlastitom uspjehu![]()
A ja vec odoh razmisliti sta je za mene uspjeh.
Ljubav je i bolstatebriga wrote: 26 Oct 2019, 17:33ljubav nije iskljucivo emocijadadojović wrote: 26 Oct 2019, 17:30 Ljubav je ovdje definirana kao uspjeh.
Pomalo nezgrapno i nespretno.
Ljubav je emocija.
Najljepša.![]()
.....a opet ljubav diže libido kod žene....ljubav ženu tjera da mu pravi palačinke u 11 uveče....ljubav drži ženu odanom...ljubav je pokretač svega.....govorim iz ugla žene.....REMB wrote: 26 Oct 2019, 21:30 Puno je faktora...jedan od vaznijih faktora je redovan i dobar sex u braku...
a situacija van spavace sobeREMB wrote: 26 Oct 2019, 21:30 Puno je faktora...jedan od vaznijih faktora je redovan i dobar sex u braku...
Hehe, nije to baš strah, ali za uspješnu vezu njoj moraš predstavljat' svojevrsni izazov. Daš li se kao na pladnju, samo klimaš glavom, gubiš inicijativu, postaješ dosadan, nisi nikakav izazov, ne ostavljaš joj prostor za osvajanje i tu je kraj.Mutevelija wrote: 26 Oct 2019, 18:14Treba ih drzati u strahu, da misle da li ih volis ili neČarobni wrote: 26 Oct 2019, 15:34
Ovo je zapravo tačno, nije njegovo da verbalizuje svoja osjećanja, i sva ona srcad i mede i izljevi emocija...
Muškarac koji ispravno postupa, svoja osjećanja pokazuje upravo postupcima, a žena, pored takvog muškarca, nije na ledu, zna ona vrlo dobro je li voljena ili ne.
I opet će ti, k'o pravo žensko, tražit' da svoja osjećanja iskažeš riječima k'o kakva curica.![]()
na neizvijesnosti.
To ti je zakon spojenih posuda. Kad fercera u spavacoj otprilike je takvo stanje i van nje. (Lose financije opet znaju sve poremetit - treba bit iskren i u tome)statebriga wrote: 26 Oct 2019, 23:58a situacija van spavace sobeREMB wrote: 26 Oct 2019, 21:30 Puno je faktora...jedan od vaznijih faktora je redovan i dobar sex u braku...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests