Ko su bolji vozači-žene ili muškarci?
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20937 times
- Been thanked: 18886 times
- Status: Online
Re: Ko su bolji vozači-žene ili muškarci?
Ako ćemo iskreno, jedno četvrtina svih naših ulica nisu za veća auta. Ima dijelova kod nas u Tuzli po brdima kad ne može kraj tebe proći auto ako se ti ne skloniš negdje ljudima u avliju.
Još ako dva džipa idu jedan prema drugom ili dođe kamion da istovari šljunak i slično...
Još ako dva džipa idu jedan prema drugom ili dođe kamion da istovari šljunak i slično...
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25633 times
- Been thanked: 29439 times
- Status: Offline
Sve se da naučiti vožnjom
Danas jedna budaletina s onim smart skafetinom
Samo je stala u uličici i ne zna ostaviti prostor sam se ukopa, jebentishvabo pa se ti snalazi.
Uzmi veliki auto pa ti se svi michu
Lako u chas se navikneš ako te ide ako ne i biciklom ti je puno
Danas jedna budaletina s onim smart skafetinom
Samo je stala u uličici i ne zna ostaviti prostor sam se ukopa, jebentishvabo pa se ti snalazi.
Uzmi veliki auto pa ti se svi michu
Lako u chas se navikneš ako te ide ako ne i biciklom ti je puno
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46069 times
- Been thanked: 8244 times
I one sto su normalne su male. Ne mozes ti normalno vozit kad hajvan i magistralu sjece u kriviniMasamune wrote: 06 Aug 2024, 19:16 Ako ćemo iskreno, jedno četvrtina svih naših ulica nisu za veća auta. Ima dijelova kod nas u Tuzli po brdima kad ne može kraj tebe proći auto ako se ti ne skloniš negdje ljudima u avliju.

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1314 times
- Been thanked: 4483 times
Pa dobro ne bi ga ja ovdje ni vozila. Valjda su gore ljepse ceste 
Kad je coek bio dao mi da probam posto je automatik, kad sam preletila preko lezeceg kad se nije slagiro

Kad je coek bio dao mi da probam posto je automatik, kad sam preletila preko lezeceg kad se nije slagiro

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Meni kad dođe rodbina iz Amerike sve viču kako vi ovdje smijete voziti mi ne bismo smjeliElTriconi wrote: 06 Aug 2024, 19:25I one sto su normalne su male. Ne mozes ti normalno vozit kad hajvan i magistralu sjece u kriviniMasamune wrote: 06 Aug 2024, 19:16 Ako ćemo iskreno, jedno četvrtina svih naših ulica nisu za veća auta. Ima dijelova kod nas u Tuzli po brdima kad ne može kraj tebe proći auto ako se ti ne skloniš negdje ljudima u avliju.
Još ako dva džipa idu jedan prema drugom ili dođe kamion da istovari šljunak i slično...![]()

Kad uletiš u neke sokake i prečice hvataju se za sjedišta sve misle gotovo ode im život pred očima

- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9009 times
- Been thanked: 7782 times
Otiđi na neki veći parking i vježbaj ili na poligon ako ga imate u Zenici.Ledena wrote: 06 Aug 2024, 18:56Oj hljebe pa znam ja to sve raditElTriconi wrote: 06 Aug 2024, 18:50 Stvarno ti kazem za muziku, pusti koja ti odgovara. Tako ces se opustit. Ako ti je mrsko ruku izbacit kroz prozor onda mores il ljevom drzat volan a desnu drzat na mjenjacu (il sjedistu suvozaca) il desnom drzat volan a ljevu na butinama![]()
Meni je problem sirina auta.
Vozila sam punta mal, uzak, ured vidjela napolje tamo s desne strane.
A sad na vecem autu nemam orjentaciju tamo dosno kolko je siroko i sve kontam udarit cu u nesto
Treba ti malo vremena dok se opustiš.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Ko da smo u africi ucili vozit a i ceste su nam tu nedjeMasamune wrote: 06 Aug 2024, 19:48Meni kad dođe rodbina iz Amerike sve viču kako vi ovdje smijete voziti mi ne bismo smjeliElTriconi wrote: 06 Aug 2024, 19:25
I one sto su normalne su male. Ne mozes ti normalno vozit kad hajvan i magistralu sjece u krivini![]()
Kad uletiš u neke sokake i prečice hvataju se za sjedišta sve misle gotovo ode im život pred očima![]()

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Pametno velis zizi, more manje stete prouzrokovat takoZizi wrote: 06 Aug 2024, 19:53Otiđi na neki veći parking i vježbaj ili na poligon ako ga imate u Zenici.Ledena wrote: 06 Aug 2024, 18:56
Oj hljebe pa znam ja to sve radit
Meni je problem sirina auta.
Vozila sam punta mal, uzak, ured vidjela napolje tamo s desne strane.
A sad na vecem autu nemam orjentaciju tamo dosno kolko je siroko i sve kontam udarit cu u nesto
Treba ti malo vremena dok se opustiš.

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
E dobro si. Rođo jednom uzeo rent a car... zaboravio isključiti sporedne puteve kad je bio neĐe u Bosni. Uzeo najkraći putElTriconi wrote: 06 Aug 2024, 20:05Ko da smo u africi ucili vozit a i ceste su nam tu nedjeMasamune wrote: 06 Aug 2024, 19:48
Meni kad dođe rodbina iz Amerike sve viču kako vi ovdje smijete voziti mi ne bismo smjeli
Kad uletiš u neke sokake i prečice hvataju se za sjedišta sve misle gotovo ode im život pred očima![]()
![]()
Kae jbt uletio sam na livadu nečiju čojk me grabljama počeo ganjati

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Da vidis stranaca, unesu u mape da idu nedje u PC, idu najgorim putevima. Nadjes ih sa kolima od 50k+ idu makadamom dje ja ne bih iso nicim osim sluzbenim kolimaMasamune wrote: 06 Aug 2024, 20:21E dobro si. Rođo jednom uzeo rent a car... zaboravio isključiti sporedne puteve kad je bio neĐe u Bosni. Uzeo najkraći put
Kae jbt uletio sam na livadu nečiju čojk me grabljama počeo ganjati![]()

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ima garant puteva gdje idu i kojima samo šumski traktori prolazeElTriconi wrote: 06 Aug 2024, 20:25Da vidis stranaca, unesu u mape da idu nedje u PC, idu najgorim putevima. Nadjes ih sa kolima od 50k+ idu makadamom dje ja ne bih iso nicim osim sluzbenim kolimaMasamune wrote: 06 Aug 2024, 20:21
E dobro si. Rođo jednom uzeo rent a car... zaboravio isključiti sporedne puteve kad je bio neĐe u Bosni. Uzeo najkraći put
Kae jbt uletio sam na livadu nečiju čojk me grabljama počeo ganjati![]()
![]()

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Znas onu epizodu south parka kad penzioneri izljecu svudje? Taj rad pajdo moj. Garant imaju para cim im nije zao kola il su od firme, dao im sef da odu rodbini u bosnu

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Obiso sam sav konjic dje god ljudi zive il stalno il im je vikendica tu. Ima puteva kolko hoces, cim van semafora masis eto ti los put a sto dalje ides sve gori. Cak je u PC bolji makadamski put nego kod nas, tamo ga utegnu mozes vozit 50-60 ko od sale. U kalinoviku 90% auta golfovi dvice 

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Jest zato preko Blidinja top put do mora... nema gužvi nikako. A i ljepota je gore na vrhu samo vjetar i u po ljeta nosi sve pred sobom
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9499 times
- Been thanked: 15935 times
Moja sva zenska familija koja zivi u inostranstvu u Bosni ne voziMasamune wrote: 06 Aug 2024, 19:48Meni kad dođe rodbina iz Amerike sve viču kako vi ovdje smijete voziti mi ne bismo smjeliElTriconi wrote: 06 Aug 2024, 19:25
I one sto su normalne su male. Ne mozes ti normalno vozit kad hajvan i magistralu sjece u krivini![]()

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28684 times
- Been thanked: 26374 times
Valjda muskarci
Mada sam imala 3 udesa u zivotu, gde su bili muškarci krivi.
Mada sam imala 3 udesa u zivotu, gde su bili muškarci krivi.
- Skin
- Inventar foruma
- Has thanked: 2776 times
- Been thanked: 3079 times
znate da je u nekim zemljama auto osiguranje jeftinije za zene? pravila regulative.
koliko god da nisam za neka iskljuciva pravila za muskarce i zene, ovo mi je tako znak nekog zdravog drustva, koje je obzirno i mislece
koliko god da nisam za neka iskljuciva pravila za muskarce i zene, ovo mi je tako znak nekog zdravog drustva, koje je obzirno i mislece

- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28684 times
- Been thanked: 26374 times
Da razlikuju po
Godinama je totalno ok, ali po polu?
Meni je nefer
Godinama je totalno ok, ali po polu?
Meni je nefer
- Skin
- Inventar foruma
- Has thanked: 2776 times
- Been thanked: 3079 times
ljudi su statistiku, koja kaze da zene mnogo manje izazivaju saobracajne nesrece nego muskarci, ugradili u regulativu time sto su snizili cijenu osiguranja za zene. pa i nije nefer, nego pravednije - zasto da placas veliku cijenu osiguranja ako najvjerovatnije neces ni izazvati nesrecu, jer si obzirnija u voznji. i ova regulativa je i pametna, jer je bas pozitivna motivacija da budes jos obzirnija. naravno sigurna sam da ima i ekstremno drugacijih tumacenja
- Koraci_u_noci
- Penzioner
- Has thanked: 8905 times
- Been thanked: 9520 times
Definitivno manje ostecuju tudja vozila, jedino je njihovo nadrljalo
Pobjeci sad od svega zelim