Sta si se ti uzivio, nisam kod tebe bila.Fuddo wrote: 19 May 2022, 15:44Nerealna si.
Kaze se thanks, a ne fejk ste.
Al dobro, osnovna kultura, oovo ono…

Moderators: spacebound, Duminjo
Sta si se ti uzivio, nisam kod tebe bila.Fuddo wrote: 19 May 2022, 15:44Nerealna si.
Al dobro, osnovna kultura, oovo ono…
Ma da si mogla ostat, ostala biLavlje_srce wrote: 19 May 2022, 15:58Sta si se ti uzivio, nisam kod tebe bila.Fuddo wrote: 19 May 2022, 15:44Nerealna si.
Al dobro, osnovna kultura, oovo ono…Ne svidja mi se Amerika i cao.
Nikad. Volim setati, lunjati, a vas zivot je - sjedi u auto pa u shopping centar. Shopping centre i ovdje mrzim, udjem kad moram na 5 minuta.
EjsLavlje_srce wrote: 19 May 2022, 16:02Nikad. Volim setati, lunjati, a vas zivot je - sjedi u auto pa u shopping centar. Shopping centre i ovdje mrzim, udjem kad moram na 5 minuta.
Mozes izvuci seljaka iz sela, ali selo iz seljaka nikada. Nek' si i ti zdrav i ziv.Fuddo wrote: 19 May 2022, 16:05EjsLavlje_srce wrote: 19 May 2022, 16:02
Nikad. Volim setati, lunjati, a vas zivot je - sjedi u auto pa u shopping centar. Shopping centre i ovdje mrzim, udjem kad moram na 5 minuta.
Stvarno nema parkova da lunjas do besvijesti?
Staza ko u prici
Hodaj ako ti se hoda
Ma nije, dosla si, kontala se udat, zajebala se
Nema veze
Nek si ziva i zdrava
Pa nemos meni prodavat lafinu,Lavlje_srce wrote: 19 May 2022, 16:08Mozes izvuci seljaka iz sela, ali selo iz seljaka nikada. Nek' si i ti zdrav i ziv.Fuddo wrote: 19 May 2022, 16:05
Ejs
Stvarno nema parkova da lunjas do besvijesti?
Staza ko u prici
Hodaj ako ti se hoda
Ma nije, dosla si, kontala se udat, zajebala se
Nema veze
Nek si ziva i zdrava
A zasto ti svakoga pokusavas svjesti na svoju mjeru? Ako smo rodjeni u istoj geografskoj regiji, ne znaci da smo isti. Ja razumijem kakav si ti, ali tebi nikako ne moze u glavu da neko moze biti drugaciji. Tu valjda lezi srz naseg nerazumijevanja.Fuddo wrote: 19 May 2022, 16:11Pa nemos meni prodavat lafinu,
Kad sam ja iz iste vukojebine ko i ti
Mi se rodimo lopovi
Ne znam sto sebi glumis neku eminenciju
Obicna nasa ZumrE koju zivot nije stedio
I nisam ja bona tebi nikakav enemy
A de, jesam li sta slago, izmislio?Lavlje_srce wrote: 19 May 2022, 16:22A zasto ti svakoga pokusavas svjesti na svoju mjeru? Ako smo rodjeni u istoj geografskoj regiji, ne znaci da smo isti. Ja razumijem kakav si ti, ali tebi nikako ne moze u glavu da neko moze biti drugaciji. Tu valjda lezi srz naseg nerazumijevanja.Fuddo wrote: 19 May 2022, 16:11Pa nemos meni prodavat lafinu,
Kad sam ja iz iste vukojebine ko i ti
Mi se rodimo lopovi
Ne znam sto sebi glumis neku eminenciju
Obicna nasa ZumrE koju zivot nije stedio
I nisam ja bona tebi nikakav enemy
Pa fino ti kazem da mi se ne svidja takav nacin zivota, a ti upro po svojim filmovima.
MA kako nije od pola 12h do sad 5 stranica ispisali
Da si mogla ostati, ti ne bi?Lavlje_srce wrote: 19 May 2022, 16:29Pa fino ti kazem da mi se ne svidja takav nacin zivota, a ti upro po svojim filmovima.
Covjek te samo moze pustiti da vrtis svoj film, sta ce ti?
Ne bih Boga mi. Itekako sam mogla ostati.
Ok
A zašto ne??
Kaze se hemoroide, ovi su pogrijesili iz hrvatskog lijecnickog zbora. Nisam ni ja znao. http://www.msd-prirucnici.placebo.hr/ms ... /hemeroidi
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests