Donalde, ovaj ispred se ispuho, nije Kemala!
AMERIKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13799 times
- Been thanked: 22709 times
- Status: Offline
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4293 times
- Been thanked: 3203 times
Re: AMERIKA
Ovaj lijevo, najnoviji Gebels modernog doba 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Teski manijak, izuzetno opasan po mir u svijetu.
Hajca najgori sljam i uziva u tome.
Dozvolite da se obratimo
- Melek
- Deer Hunter
Elon Musk je navodno razgovarao o uklanjanju Keira Starmera sa pozicije premijera Velike Britanije prije sljedećih izbora u ovoj državi, što je još jedno grubo miješanje milijardera u unutrašnje stvari evropskih država.
Američki tehnološki milijarder, koji će od ovog mjeseca imati važnu ulogu u administraciji Donalda Trumpa, jedan je od najoštrijih kritičara Starmera i laburističke vlade.
Musk je ove sedmice optužio premijera da je "duboko suučesnik" u skandalu s bandama koje napadaju djevojke i žene, ustvrdivši da bi trebao biti u zatvoru.
Nešto više od šest mjeseci nakon uvjerljive izborne pobjede Sir Keira, vlasnik Tesle također je pozvao na njegovu smjenu s mjesta vođe laburista ili na nove nacionalne izbore u Velikoj Britaniji.
Prema Financial Timesu, Musk, najbogatiji čovjek na svijetu, nedavno je vodio razgovore sa svojim saveznicima o izgledima da ga uklone s vlasti.
"Njegovo stajalište je da je sama zapadna civilizacija ugrožena", Novine su citirale izvor upućen u tu stvar koji je rekao.
Musk je sada objavio više od 200 objava na X, platformi društvenih medija koju je kupio 2022. godine, o skandalu s grupama koje su vršile napade.
Francuski izvor rekao je da će predsjednik ove države Emmanuel Macron "vjerovatno" razgovarati o Elonu Musku sa Keirom Starmerom tokom njihovog sastanka u četvrtak navečer u Checkersu nakon intervencionizma tehnološkog milijardera u britanskoj i evropskoj politici, piše Henry Samuel.
Ranije ove sedmice gospodin Macron je optužio gospodina Muska, koji će igrati ključnu ulogu u Trumpovoj administraciji, da "izravno" intervenira u izbore diljem svijeta, uključujući izbore u Njemačkoj sljedećeg mjeseca.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 886 times
Pa dobro kad bi nepristrasno gledali smjenjivanje bosanskog medjeda dodika i britanskog nema razlike kad su obojica izglasani
A mi opet se nadamo prvom a napadamo ovo drugo a nece se ni jedno dogoditi
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8790 times
- Been thanked: 5551 times
- Status: Online
Tebi i Rocku valja subvencionirat holivudske dive.Fuddo wrote: 09 Jan 2025, 19:41Plati drzavatuzlak1212 wrote: 09 Jan 2025, 19:40 vjerovatno je skoro sve osigurano nek se samo zive glave iscupaju, mada nezz kako ce ijedno osiguranje to podnijeti sad

The Dark Side Of The Forum...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Melek
- Deer Hunter
Eno, Danska saziva ekstra akutno skupšćinu. Dobro ih je retard štrecno 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 213 times
- Been thanked: 147 times
Plati fema on Evo to 20k al.prvo daj da nemas osiguranje u slucaju pozara
A vamo kuca 20 mil.
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2043 times
- Been thanked: 994 times
Hoces da kazes da je i karadzica birao narod.tuzlak1212 wrote: 09 Jan 2025, 19:54 Pa dobro kad bi nepristrasno gledali smjenjivanje bosanskog medjeda dodika i britanskog nema razlike kad su obojica izglasani
Ima razlike izmedju ona tvoja dva gore. Dodik krsi zakone drzave BiH ali drzi tuzilastvo i oni ne pokrecu postupke protiv njega dok za ovoga Engleza mozemo kostatovati da se licno ne svidja Musku ili njegovim pogledima na svijet.
Dva egomanijaka(Musk, Trump) ne mogu pod isti kisobran. Bice zanimljivo.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
Ni Amerika nije sto je bila.
Zamsli manijaka da prijeti silom Kanadi, Danskoj, Panami...kako ce im uzeti dio teritorije jer je vojna sila.
Kako se moze imati normalna komunikacija sa takvim tipovima? I da je sala bila bi neslana.
Sve mi se cini da ce ovi pokrenuti reset svijeta.
Zamsli manijaka da prijeti silom Kanadi, Danskoj, Panami...kako ce im uzeti dio teritorije jer je vojna sila.
Kako se moze imati normalna komunikacija sa takvim tipovima? I da je sala bila bi neslana.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Na prvu, totalna nebuloza.amidza idriz wrote: 09 Jan 2025, 21:12 Ni Amerika nije sto je bila.
Al kad procitas neke osbiljne stvari, priprema za opstu makljazu i odbranu od naleta huna. Ukopavanje i miniranje oko kuce.
Dozvolite da se obratimo
- Melek
- Deer Hunter
Plus još, to sve izvaljuje presudjeni seksualni prestupnik, utajivač poreza i napadač na ustavni poredak i Capitol Hill. A desni mu ekscentrični ludjak koji podržava ekstremnu desnicu i najbogatiji je na planeti. Ovo je podobra katastrofa. Biće baš gadno. Rusija ispada mala maca prema ovoj prijetnji.amidza idriz wrote: 09 Jan 2025, 21:12 Ni Amerika nije sto je bila.
Last edited by Melek on 09 Jan 2025, 21:24, edited 1 time in total.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
Moj Fudara, znam samo da nece na dobro a ko ce koga i kakvi ce se blokovi stvoriti mozemo vec sada nadzirati.
Gdje li ce tebe baciti ako znamo da te nece pitati. Bliski Istok, Tajvan, J.KOreja, Kanada ili Grenland...

Gdje li ce tebe baciti ako znamo da te nece pitati. Bliski Istok, Tajvan, J.KOreja, Kanada ili Grenland...

- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ne znamamidza idriz wrote: 09 Jan 2025, 21:23 Moj Fudara, znam samo da nece na dobro a ko ce koga i kakvi ce se blokovi stvoriti mozemo vec sada nadzirati.
Gdje li ce tebe baciti ako znamo da te nece pitati. Bliski Istok, Tajvan, J.KOreja, Kanada ili Grenland...![]()
![]()
Znam samo dje god da me bace, najebacu.
A stas
Dozvolite da se obratimo