Jel' to Bošnjacima ne treba izrazavat' sucut?
TROSJED
Moderator: VIP
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Načelnik Novog Grada Semir Efendić usmrtio pješaka
. . . . . . . . .
Evo ga drugi koji politizira
Moja iskrena sućut a.r. pjesaku i obitelji...
Habibti, ya nour el - ain... 
- Socrates
- Forum [Bot]
A i ti Pasha samo unosis nesporazum.
Evo, najbosnjackiji od svih Bosnjaka izrazav'o sućut 2012-e. Jedino ako se nesto nije promjenilo od 2012-e, pa je izražavanje sućuti neustavno.
Predsjedatelj Izetbegović uputio brzojav sućuti turskom predsjedniku
6.9.2012
U povodu tragične eksplozije u skladištu municije u turskoj pokrajini Afyonkarahisar, u kojoj je poginulo dvadeset pet pripadnika turske vojske, a ranjena su četiri, predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović uputio je brzojav sućuti predsjedniku Republike Turske Abdullahu Gülu.
“Poštovani predsjedniče Gül,
Snažno me potresla vijest o tragičnoj nesreći u pokrajini Afyonkarahisar, u kojoj je poginulo dvadeset pet vojnika turske vojske.
Vama, predsjedniče Gül i bratskom narodu Turske, u ime građana Bosne i Hercegovine i u svoje osobno ime, upućujem izraze najiskrenije sućuti.
Molim Vas da riječi utjehe prenesete obiteljima poginulih vojnika i njihovim prijateljima,
Molim Uzvišenog Boga da im u ovim teškim trenucima podari strpljenje, a povrijeđenima želim što brži i uspješniji oporavak”.
Bakir I. Licno i Personalno
Evo, najbosnjackiji od svih Bosnjaka izrazav'o sućut 2012-e. Jedino ako se nesto nije promjenilo od 2012-e, pa je izražavanje sućuti neustavno.
6.9.2012
U povodu tragične eksplozije u skladištu municije u turskoj pokrajini Afyonkarahisar, u kojoj je poginulo dvadeset pet pripadnika turske vojske, a ranjena su četiri, predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović uputio je brzojav sućuti predsjedniku Republike Turske Abdullahu Gülu.
Snažno me potresla vijest o tragičnoj nesreći u pokrajini Afyonkarahisar, u kojoj je poginulo dvadeset pet vojnika turske vojske.
Vama, predsjedniče Gül i bratskom narodu Turske, u ime građana Bosne i Hercegovine i u svoje osobno ime, upućujem izraze najiskrenije sućuti.
Molim Vas da riječi utjehe prenesete obiteljima poginulih vojnika i njihovim prijateljima,
Molim Uzvišenog Boga da im u ovim teškim trenucima podari strpljenje, a povrijeđenima želim što brži i uspješniji oporavak”.
. . . . . . . . .
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
tako ...
pisite malo .....

pisite malo .....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Socrates
- Forum [Bot]
Navedenog dana u 19 sati, slobode je lišen vozač E. S, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 336. stav 4., a u vezi sa članom 332. KZ F BiH (Teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa). Isti je predat u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS", dodaje se u saopćenju.
. . . . . . . . .
Ja se neugodno osjećam, pošto nije izdano PRIopćenjeSocrates wrote: 18 Mar 2018, 06:41 Navedenog dana u 19 sati, slobode je lišen vozač E. S, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 336. stav 4., a u vezi sa članom 332. KZ F BiH (Teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa). Isti je predat u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS", dodaje se u saopćenju.
Habibti, ya nour el - ain... 
- Socrates
- Forum [Bot]
Nek' Crvena konacno zaposli prevodioce na sve jezike regiona. Šta se stisla sa lovom od torti? Ovo se 'vako ne mere durat', a i protivustavno je. 
. . . . . . . . .
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
... veca joj je marka od rusije ....cuj...ona da da ....Socrates wrote: 18 Mar 2018, 06:46 Nek' Crvena konacno zaposli prevodioce na sve jezike regiona. Šta se stisla sa lovom od torti? Ovo se 'vako ne mere durat', a i protivustavno je.![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Moli Boga da te ne iskusa. Sve moze...i kad vozis 20km/h moze se neko najednom nac na haubi.
Ne daj Bože nikome, strašno. Sabura porodici nastradalog. Šta drugo reći, težak usud i za jednu i za drugu stranu.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41468 times
- Been thanked: 28260 times
basum sagosum
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Koje sprdanje Bože sačuvaj ... 
Nesreća, nezgoda ili nešto slično se vama ne može desiti? Blago vama.
Žao mi je stradalog, a vozač bio - ne bio kriv, snosit će zakonsku odgovornost kao i imati na savjesti jedan ljudski život.
Nesreća, nezgoda ili nešto slično se vama ne može desiti? Blago vama.
Žao mi je stradalog, a vozač bio - ne bio kriv, snosit će zakonsku odgovornost kao i imati na savjesti jedan ljudski život.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
stari sinoc kad je doso kuci reko staroj jesil cula sta je semir sad uradio, zena za malo srcani dobila kontala ja aaaa
🐽
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9976 times
- Been thanked: 11845 times
- Status: Online
OGLASIO SE SEMIR EFENDIĆ: "Saosjećam sa porodicom; spreman sam na svaku odgovornost koja se utvrdi"

Njegovo obraćanje u nastavku prenosimo u cjelosti:
- Imam potrebu da se obratim u povodu saobraćajne nesreće koja se dogodila jučer, u kojoj sam učestvovao. Ovo je teška situacija za mene, ali puno teža za porodicu čovjeka koji je preminuo i sa kojom se iskreno suosjećam. Kretao sam se vozilom u jednoj od sporednih ulica na Grbavici, padala je kiša i nisam vozio brzo, manje od 30 na sat. Nisam bio pod dejstvom alkohola ili nešto slično.
U sekundi u kojoj sam čuo udar, vidio sam i pješaka sa desne strane vozila koji je nakon toga pao. Pokušali smo pomoći povrijeđenom dok nije stigla hitna pomoć, ali kasnije su nam javili da je čovjek, nažalost, u bolnici preminuo.
U narednom periodu vodit će se postupak koji će utvrditi sve okolnosti događaja, a ja sam spreman na svaku odgovornost koja se utvrdi. Nakon procedura uviđaja i davanja izjave, napustio sam policijsku stanicu.

O cemu li ti pises!?Socrates wrote: 18 Mar 2018, 06:31 A i ti Pasha samo unosis nesporazum.![]()
6.9.2012
Pametni uce i od budala, budale ni od pametnih
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41468 times
- Been thanked: 28260 times
Snimku na kojoj atletičarka navlači preuske hlače pogledalo je 12.000 ljudi, jasno je zašto...
Foto: Instagram
MLADA ruska atletičarka Ljubov Tkač možda nije najpoznatija po svojim sportskim uspjesima, ali definitivno je dosta poznata po svojim provokativnim objavama na Instagramu.
Ljubov se posebno ponosi svojom savršenom guzom koju mnogi nazivaju najboljom među ruskim sportašicama pa je tako jednom prilikom počastila pratitelje snimkom na kojoj navlači (pre)uske hlače. Vjerojatno vas neće iznenaditi podatak da je snimka pregledana skoro 12 tisuća puta.
Osim tijekom navlačenja hlačica, 25-godišnjakinja se često fotografira i u mnogim drugim seksi pozama, a njene fotografije najbolje da pogledate sami...
MLADA ruska atletičarka Ljubov Tkač možda nije najpoznatija po svojim sportskim uspjesima, ali definitivno je dosta poznata po svojim provokativnim objavama na Instagramu.
Ljubov se posebno ponosi svojom savršenom guzom koju mnogi nazivaju najboljom među ruskim sportašicama pa je tako jednom prilikom počastila pratitelje snimkom na kojoj navlači (pre)uske hlače. Vjerojatno vas neće iznenaditi podatak da je snimka pregledana skoro 12 tisuća puta.
Osim tijekom navlačenja hlačica, 25-godišnjakinja se često fotografira i u mnogim drugim seksi pozama, a njene fotografije najbolje da pogledate sami...
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Re: Snimku na kojoj atletičarka navlači preuske hlače pogledalo je 12.000 ljudi, jasno je zašto...
Jeste, jasno mi je. Ja bih dobila 15 miliona lajkova kako jedem chocolate ganache golim rukama.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.