Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
A ja se cudim sto se slabo pise
10 muskih clanova online
Cvrle igra covjece
Brams i inace tiha
Statebriga se skoncentrisala na konobaara i davanje "strucnih" misljenja o forumasima
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Ako je bol prisutna u donjem dijelu ledja (lumbo-sakralni dio) onda se ta bol najlakse rjesava simulacijom pokreta tijela slicnim kosenju trave.. Uzmes neku stolicu u ruke ili slicno i mases sa tim predmetom poluispruzenim rukama kao da kosis travu. Za 10-15 minuta sve prodje..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Ona vijest o nezdravim namirnicama koje svakodnevno konzumiramo me zaintrigirala.Odlucila sam to malo detaljnije istraziti i par dana sam skupljana informacije i korisne clanke citala, pretumbala par foruma.Zapanjila sam se kad sam shvatila koliko smeca pripremim i stavim na tanjire ispred mojih djecaka.Spisak za iducu i sve buduce kupovine jako ce se razlikovati od dosadasnjih.Okrecem novi list, ako Bog da.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.