Ama boli me qrac za tim njihovim kolonijama i svim frustracijama i nefrustracijama jednih i drugih.Konsultant wrote: 16 Nov 2019, 15:23Samo sam iznio cinjenice tj. neke moje utiske. To sto je nekom iz kolonije krivo sto mu je imperijalisticka sila satrala stosta, pa napravio solo prodor u sesnesterac, vise je uradio loseg po svoju zemlju porijekla & gradjane.Fuddo wrote: 16 Nov 2019, 15:11 Pa ti si iznio teze kojima opravdavas stav majmuna koji je na funkciji, a shiba se u koso.
Decenijama mrcvare tu zemlju, salju joj budalste emisare koji na ocigledni fasizam lokalnih majmuna dodju sa genijalnim planom, et dogovorite se.
Na kraju smisli jos genijalniji plan, eto vas tamo, ne dolazite nam, i to sve nakon slepera jebenih poglavlja.
Govna!
E sad tu bi trebalo nesto da zakrvimo jes tako nije tako vako je... mojne mene. Tu sam samo da vidim sta ce Mister sa onom svojom i kakva je rodbina u nje. A nije zgoreg pogledat joj u komsiluk.
On je mom caci naturio sistem da ga zabije u blato do vrata iz kojeg mu se sva pokoljenja ne mogu iscupat, a ti mi govoris kako u mojoj zemlji ima nekih migranata koji saraju njemu po francuskoj, i ko biva, zato on ima odnos prema Bosni kakav ima.
Tvoji utisci su ravni utiscima grabar kotarovicke, samo sto ih nevjesto pokusavas upakovati u celofan.
Besmislice covjece, pravdas otvoreni fasizam i ksenofobiju neboulozama i neistinama.