Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Maja wrote:Lavlje, mislim da se na prste jedne ruke mogu nabrojati forumaši koje ti nisi uvrijedila. Malo poradi na sebi i promijenit će se i forumaši prema tebi.
Maja wrote:Kako posiješ, tako ćeš i požnjeti. Tako kažu. Ne možeš se prema drugima ponašati bezveze, pa očekivati da ti niko neće uzvratiti. Ti od kako si došla ovdje samo se nešto žališ i buniš.
Kolika puta sam svojim očima vidjela kako pišeš fino na chatu i onda bez ikakvog razloga uvrijediš sagovornika.
Kolika puta sam primila pp vezan za tebe od nekih 7-8-9 forumaša i uvijek je odgovor bio hajde neka...još je relativno nova, dajmo joj vremena.
Nurudin mi je drag od prvog do danasnjeg dana. IM_ex ne pise cesto, ali kad naidjem na njen ozbiljan post sa zanimanjem ga procitam jer je pametna zena.Eto sad su ti najbolji nurudin i imex, do juče si pisala ja, burek i klara, a sutra ćeš nurudina i imex zamijeniti s nekim drugim i sve tako dok ne budeš imala više koga spomenuti (iz razloga što ćeš na kraju svima nešto zamjeriti).
Poznato ti je to je jer sam to mozda negdje napisala, ali nisi usvojila tu informaciju. Ovo sto radis je patroniziranje korisnika, i ostalo sto sam vec navela. Ja tu ne zaradjujem kruh, ni za sta mi ne treba forum niti bilo sta u vezi s istim. Forumi jesu za druzenje, ali svrha foruma su diskusije. Najkvalitetniji i najjaci forumi zasnivaju se na tom principu. A uz to svaka prica ima dvije strane.Poznato mi je to "meni nisu šef ni babo naređivali, pa nećeš ni ti". Ja ne naređujem nikom.
Citiraj mi gdje sam dolijevala ulje na vatru, hvala.Ko je tu zbog druženja, lijepo mu je. Ko je navikao da sve bude po njegovom, nije mu lijepo.
Malo pratite ponašanje forumaša koji se nikad ne žale ili ako se žale to je nešto bitno i nešto što ima veze s njima, a ne ulijetanje u rasprave koje se njih ne tiču, samo kako bi dolili ulje na vatru.
I ovim odgovorom si puno rekla, ali ne o meni.Maja wrote:
Blentoblento59 wrote:koji bezobrazluk
nije dostojno ni djecijeg vrtica a kamoli vlasnika jednog foruma
Fakat!Dust wrote:Ja ne znam da bilo ko ovdje nekoga veze lancima pa da MORA da ostane
Bahro li Bahrobutterfly wrote:Ovako, adactu sam kao forumasa znala dugo,dugo ok je momak uvijek se slagali sve ok. Ali sto ga ovdje pojedini ozalise,neuzubila kao da je umro covjek a ne otisao sa foruma. To nekakve zalopojke,naricanja gluho bilo. A meni je presmjeno sto je to jedno najobicnije...preseravanje i pretjerivanje od strane pojedinaca.
UpravoPitanje je bilo ko se vise zalaze za forum a ne ko je bolji covjek.
Maja wrote:
Još da riješimo jednu stvar, pa da završimo s ovom pričom. Nisam bila tu, pa je blento iskoristio priliku da obriše tačno 110 postova u pdf download. Obrisao bi još ali je banovan je na 6 sati dok ja dođem, pa sam mu sad skinula ban ali i oduzela ovlasti u tom podforumu jer je kršio pravila. Blento izjasni se u vezi ovog. Ako hoćeš obrisat ću sve tvoje postove u pdf Download, ali nisam mogla dozvoliti da možda brišeš i tuđe postove. Možda ne bi ti to uradio, ali za svaki slučaj.
Tvoji su linkovi i imaš pravo da ih ukloniš, samo si se prije toga trebao dogovoriti sa mnom. Ovako ću ti ih ja obrisati ako inzistiraš na tome.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests