Moje, bježi odavde
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5281 times
- Been thanked: 7499 times
- Status: Offline
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6760 times
- Been thanked: 6111 times
Re: Moje, bježi odavde
Ovo je nesto najljepse od prve fotografije pa dalje.
Cestitke za diplomu. Vidi se I bez nje da znas o
cemu pricas I sta radis. Takav trud je za pohvale.
Isto tako storm.
Sve zbog I za svoj gust.
Bravo momci.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6760 times
- Been thanked: 6111 times
Ovo je nesto najljepse od prve fotografije pa dalje.
Cestitke za diplomu. Vidi se I bez nje da znas o
cemu pricas I sta radis. Takav trud je za pohvale.
Isto tako storm.
Sve zbog I za svoj gust.
Bravo momci.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3487 times
Neometani prolaz mi se posebno sviđa. 
A, meni sjećanja
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- toxic
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 1 time
Lepe su ti slike 
Od ovih crno belih varijanti naj mi je poslednja... Ove ostale, nekako mi prejak kontrast pa 'bode' oci.
Od ovih crno belih varijanti naj mi je poslednja... Ove ostale, nekako mi prejak kontrast pa 'bode' oci.
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
ja toliko volim jake kontraste da moram proći čitav niz bitaka sa samim sobom da odustanem od jakog kontrasta u korist tako nečega poput ove zadnje. 
doduše imam odrađeno i nekoliko drugih varijanti za svaki slučaj
tako da je i ova prošla prvo tu high contrast fazu ali me je mučilo što na njima snijeg ne izgleda ovako kao da je maltene rađeno infracrvenom kamerom nego je puno šuma. pa sam se ponovo vratio na ovu varijantu, i pokušavao iznova i iznova dok na kraju nisam progutao činjenicu da je ipak ovo verzija u koja treba ta fotka da bude.
doduše imam odrađeno i nekoliko drugih varijanti za svaki slučaj
tako da je i ova prošla prvo tu high contrast fazu ali me je mučilo što na njima snijeg ne izgleda ovako kao da je maltene rađeno infracrvenom kamerom nego je puno šuma. pa sam se ponovo vratio na ovu varijantu, i pokušavao iznova i iznova dok na kraju nisam progutao činjenicu da je ipak ovo verzija u koja treba ta fotka da bude.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
necropana ima vrh i još mesa iznad njega ali mi se ne sviđaju proporcije, a ovako sam uspio i banderu ispraviti.
mada je i meni to bila prva misao, no nakon testa sam vidio da nema uopšte uticaja na fotku, samo sam morao taj rub staviti da ga isti malo više otfikari.
mada je i meni to bila prva misao, no nakon testa sam vidio da nema uopšte uticaja na fotku, samo sam morao taj rub staviti da ga isti malo više otfikari.
:
- Vjetar
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 24 times
Ma ok, stvar ukusa manje-više. Meni recimo smeta što fali vrh, jer drvo igra ulogu u ovoj tvojoj kompoziciji, a ako ima takav značaj, onda ga se ne sakati, nimalo. Bar ja to tako doživljavam.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
Tebi fali ovo, meni ono... podsjeti me na naslov jednog predavanja "Everything in Photography is a Compromise". 
Uglavnom, meni to drvo i nije toliko značilo, (čak su ostale ekspozicije u originalu imale isto odsječeno, ali eto ova se potrefila da ga ima cijelog)
važnije mi je bilo da otkinem višak s lijeve strane
i da linija koja presjeca po horizontali fotku rubom bjeline snijega i po vrhovima tih krovova prvih zgradica koje samo vire iza bijelog žbunja i drveća dijeli u nekom ljepšem omjeru sliku na gornji i donji dio nego što je to u originalu. Iz tog razloga je drvo moralo da zaplati. I iako je u pitanju ista fotografija, osjećaj je, meni, drugačiji, kao da sam znatno niže i bliže vodi nego kada gledam ovu necropanu.
A i bandera je uspravna

oriđiđi

Kako god okrenem, drvo je (između bezbroj varijanti) imalo šansu da preživi sa heavy cropom s donje strane, kada definitivno dobija na značaju (Nešto poput ovoga ispod), al' onda to više nije ova fotka u pitanju.

Uglavnom, meni to drvo i nije toliko značilo, (čak su ostale ekspozicije u originalu imale isto odsječeno, ali eto ova se potrefila da ga ima cijelog)
važnije mi je bilo da otkinem višak s lijeve strane
i da linija koja presjeca po horizontali fotku rubom bjeline snijega i po vrhovima tih krovova prvih zgradica koje samo vire iza bijelog žbunja i drveća dijeli u nekom ljepšem omjeru sliku na gornji i donji dio nego što je to u originalu. Iz tog razloga je drvo moralo da zaplati. I iako je u pitanju ista fotografija, osjećaj je, meni, drugačiji, kao da sam znatno niže i bliže vodi nego kada gledam ovu necropanu.
A i bandera je uspravna

oriđiđi

Kako god okrenem, drvo je (između bezbroj varijanti) imalo šansu da preživi sa heavy cropom s donje strane, kada definitivno dobija na značaju (Nešto poput ovoga ispod), al' onda to više nije ova fotka u pitanju.

: