...i susjedov prolazni.
Pozdravila sam se sa susjedom i rekla da se vidimo tamo iza oktobra.

Moderator: spacebound

MimiiiDuminjo wrote: 06 Jun 2020, 21:36 Meni se posrecilo da je skoro sav namjestaj za bacit i mijenjat. Mogu grebati kolko hocemoram samo na kuhinju paziti
![]()

Vidim sad srca i razmišljam, wtf. Kad ono, sjetim se ima i Aja tu.Mala_Mu wrote: 07 Jun 2020, 21:40 Kontra tacno ne znam koju bih ti reakciju dala, trebala si ih odvojeno postaviti
![]()

Pa onda bolje ovo nego da ti je Maja došlauvijek_kontra wrote: 07 Jun 2020, 21:38 Nije vala, ne pricamo.
Ma sad se vise i ne bojim zbog mene več idem s Ajom setat pa udje u one velike trave... ne znam sta bih da je ujede.![]()

Bit ce to super. Malo ih spricom hranite ako ne znaju jos sami jesti.Duminjo wrote: 06 Jun 2020, 05:56 Gotovo.. Donio ih sinoc oko 20:00
Lego u 2, usto u pola 6
Zivi, zdravo.. Igraju se, jedu, piske. Malo je bilo nategnuto oko upoznavanja i dok su se opustili. Evo sad dobri

Nista flasica.. Jedu, grickaju, lizu.. Dobri ko da su muski a ne zenespacebound wrote: 08 Jun 2020, 08:15Bit ce to super. Malo ih spricom hranite ako ne znaju jos sami jesti.Duminjo wrote: 06 Jun 2020, 05:56 Gotovo.. Donio ih sinoc oko 20:00
Lego u 2, usto u pola 6
Zivi, zdravo.. Igraju se, jedu, piske. Malo je bilo nategnuto oko upoznavanja i dok su se opustili. Evo sad dobri
Tako mali su bili Panto i Duskica kad smo ih nasli.
Duskica bila tvrdoglava i nedokazna. Piskila kud stigne, kakila pod kauc, nikako je se nije moglo naucit, dok je Panto odmah shvatio. Ali izdeveralo se. Odrasli.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Joj kad se pocnu pentrat uz storeDuminjo wrote: 08 Jun 2020, 10:32Nista flasica.. Jedu, grickaju, lizu.. Dobri ko da su muski a ne zenespacebound wrote: 08 Jun 2020, 08:15
Bit ce to super. Malo ih spricom hranite ako ne znaju jos sami jesti.
Tako mali su bili Panto i Duskica kad smo ih nasli.
Duskica bila tvrdoglava i nedokazna. Piskila kud stigne, kakila pod kauc, nikako je se nije moglo naucit, dok je Panto odmah shvatio. Ali izdeveralo se. Odrasli.
Samo sam ih Malo prva dva Dana pustio da rade sta hoce. Mislim da su me vec poceli iskoristavati. Danas cu Malo galamit![]()

Jbo store. Manja se voli pentrat uz nogu a meni ono ko drago i pustim joj.. Hajd Malo pecka.. Kad Sam se kasnije otišo kupat, pece ko Vragspacebound wrote: 08 Jun 2020, 10:51Joj kad se pocnu pentrat uz storeDuminjo wrote: 08 Jun 2020, 10:32
Nista flasica.. Jedu, grickaju, lizu.. Dobri ko da su muski a ne zene
Samo sam ih Malo prva dva Dana pustio da rade sta hoce. Mislim da su me vec poceli iskoristavati. Danas cu Malo galamit![]()
![]()

Uzele su te pod svoje. Gotov siDuminjo wrote: 08 Jun 2020, 10:55Jbo store. Manja se voli pentrat uz nogu a meni ono ko drago i pustim joj.. Hajd Malo pecka.. Kad Sam se kasnije otišo kupat, pece ko Vrag![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)