A one u stanovima? Imaju dugme za ves i dugme za sudje i cekaju te kad dodjes sa posla da ti uvale usisivac.Venera wrote: 22 Jun 2020, 10:12zene rade oko kuce, u basti, ciste dvorista , gdje je problemtuzlak1212 wrote: 22 Jun 2020, 10:09
More vala ako ce ona tockove zamjenit na sezonama, zavarit i ofarbat ogradu, a ja da dignem noge na sto i da gledam kako radi... Naravno oprat cu joj ves u kojem je radila![]()
![]()
zimi sigurno nemas pametnijeg posla osim cisnjea snijega vani
kuca je zajednicka sredina, i kao takva se moze zajedno odrzavati
Muškarci i kucni poslovi
Moderator: spacebound
- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 267 times
- Status: Offline
Re: Muškarci i kucni poslovi
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
pa da, nije isto ako on dodje sa posla, ili ako ona dodje sa poslaOdraz wrote: 22 Jun 2020, 10:54A one u stanovima? Imaju dugme za ves i dugme za sudje i cekaju te kad dodjes sa posla da ti uvale usisivac.Venera wrote: 22 Jun 2020, 10:12
zene rade oko kuce, u basti, ciste dvorista , gdje je problem![]()
zimi sigurno nemas pametnijeg posla osim cisnjea snijega vani
kuca je zajednicka sredina, i kao takva se moze zajedno odrzavati

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 5048 times
- Been thanked: 6988 times
Havana imaš i parove koji rade prilično isti broj sati ili slične poslove.
Šta mu fali u datom slučaju i da napravi jelo.. šta bilo i kako zna.. (ako supruga nije prisutna) i promijeniti i nahraniti dijete primjer.
Ili očistiti (opet kako zna) ako nešto zamackari a ne ostaviti da stoji dok se ona ne vrati.
Šta mu fali u datom slučaju i da napravi jelo.. šta bilo i kako zna.. (ako supruga nije prisutna) i promijeniti i nahraniti dijete primjer.
Ili očistiti (opet kako zna) ako nešto zamackari a ne ostaviti da stoji dok se ona ne vrati.
Svijest ima sidrište.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22068 times
- Been thanked: 20125 times
- Status: Online
Teško sa perfekctionistima. Oni uvijek rade za drugim jer im ne bude dovoljno dobro što je osoba prije njih odradila 

- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 5048 times
- Been thanked: 6988 times
Onda se tu opet vraćamo na "vještiju ruku" .
Neka poslije očisti kako joj paše i priliči ali nećeš ni ti valjda ostaviti da pliva po podu. U tome je poenta.
Neka poslije očisti kako joj paše i priliči ali nećeš ni ti valjda ostaviti da pliva po podu. U tome je poenta.
Svijest ima sidrište.
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2805 times
- Been thanked: 23183 times
Pa naravno da bi ali ja ti pisem da necu da je pitam i ne treba ona to da radi. Kao ni ja ovo drugo. I ona mene da pita nema sta ne bi uradio ako ona ne moze, nije mocna... Nista se ja nisam dogovorio. To je zivot i brak. Obaveze i vrijeme poslazu kockice kad, sta i kako... Ti predstavljas muskarca ko jebaca s peglom i kako renda krompir. A zenu zuljevitih ruku kako mijenja felgu na automobilu, udarila se kljucem sve jebe titu i drzavu. I moja mama je heroj, i moji su se rastavili, sve je sama izgurala... Ali to ne treba da je tako. Lijepo bi bilo da je bila muska ruka u kuci, lakse bi joj bilo. Sila zakon mijenja. Svi mi sve mozemo ali ljepse je i lakse u dvoje. Glupa mi ta prica, djeca citaju, postace im normalno da im se frajer depilira, pegla, kuha, da moze i njene pantole obuc a cekic nije ni na slici vidio. Sve naka prava zenska na svakom koraku a niko o obavezama. Sutra da mi cerka onakvog nadje i uslika se s ovom kantom jupola i hairlijom s peglom u pozadini, jebo bi joj mater. Koji je ovo qrac, musko postaje zensko a zensko musko. Od novina do tv, portala...Venera wrote: 22 Jun 2020, 10:51HAVANA ja sam rano ostala bez oca, moja mama je heroj , nema sto nije znala uraditi , znam o cemu pisemHAVANA wrote: 22 Jun 2020, 10:43
Evo upravo ga namjesto i dio pomijenio. Nadji ti na peljescu majstora da dodje i uradi a ostajes 2 dana. A i koji ce mi qrac, ne mijenjam krov. Nisam sakat. Ne mijesam ja nista. Odem ujutro u 8h a dodjem u 18.Hocu ba da jedem, hocu da je cisto, uredno... Necu samo ja, hoce i ona. Ona dosla u 14h.Sta je problem? Sta bi trebalo, ja kad dodjem u 18 ona sjedi, lakira nokte, umorila se kaze... Nema nista za pojesti, djeca skuhano i cisto na slici vidjela, tata skuha zacas, usisa... Al u qrcu mom. To moze kuci kod mame. Ja ne znam sta je sa ovim zenama danas, to bi nazor da je muskobanjasto a frajeri da zovu majstore za krova i cekic, a nose uske farmerkice, usisavaju kucu i brisu prasinu... Pogino bi za porodicu, uzivam u svakom trenu sa njima i nista mi nije tesko ali zna se ba ko kosi a ko vodu nosi.![]()
sve ovisi od zivotnih okolnosti i osobne snalazljivosti![]()
nisu svi muskraci poput tebe, univeralci, nisi lijen, pa si promjenio dio crijepa, ali da si pitao zenu da ti pomgne, znam da bi ti pomogla![]()
ai, sto ako se zivi iskljucivo u stanu, gdje su njegove obaveze , osimm kucnih poslova !?![]()
ti si se tako dogovrio sa zenom, to je tvoj brak , tako vama odgovara

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2805 times
- Been thanked: 23183 times
Sta ce mu falit, nista. Nikakav problem.ina wrote: 22 Jun 2020, 10:58 Havana imaš i parove koji rade prilično isti broj sati ili slične poslove.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
- Seksologinja
ne trebas ni ti raditi popravke, imas majstore i plati , stoga to nisu klasicne muske obavezeHAVANA wrote: 22 Jun 2020, 11:08Pa naravno da bi ali ja ti pisem da necu da je pitam i ne treba ona to da radi. Kao ni ja ovo drugo. I ona mene da pita nema sta ne bi uradio ako ona ne moze, nije mocna... Nista se ja nisam dogovorio. To je zivot i brak. Obaveze i vrijeme poslazu kockice kad, sta i kako... Ti predstavljas muskarca ko jebaca s peglom i kako renda krompir. A zenu zuljevitih ruku kako mijenja felgu na automobilu, udarila se kljucem sve jebe titu i drzavu. I moja mama je heroj, i moji su se rastavili, sve je sama izgurala... Ali to ne treba da je tako. Lijepo bi bilo da je bila muska ruka u kuci, lakse bi joj bilo. Sila zakon mijenja. Svi mi sve mozemo ali ljepse je i lakse u dvoje. Glupa mi ta prica, djeca citaju, postace im normalno da im se frajer depilira, pegla, kuha, da moze i njene pantole obuc a cekic nije ni na slici vidio. Sve naka prava zenska na svakom koraku a niko o obavezama. Sutra da mi cerka onakvog nadje i uslika se s ovom kantom jupola i hairlijom s peglom u pozadini, jebo bi joj mater. Koji je ovo qrac, musko postaje zensko a zensko musko. Od novina do tv, portala...Venera wrote: 22 Jun 2020, 10:51
HAVANA ja sam rano ostala bez oca, moja mama je heroj , nema sto nije znala uraditi , znam o cemu pisem![]()
sve ovisi od zivotnih okolnosti i osobne snalazljivosti![]()
nisu svi muskraci poput tebe, univeralci, nisi lijen, pa si promjenio dio crijepa, ali da si pitao zenu da ti pomgne, znam da bi ti pomogla![]()
ai, sto ako se zivi iskljucivo u stanu, gdje su njegove obaveze , osimm kucnih poslova !?![]()
ti si se tako dogovrio sa zenom, to je tvoj brak , tako vama odgovara![]()

ja koa zena platim majrstora i popravi
muskraci u braku isto to urade, zovnu majstora i popravi
ja pisem o podjeli svakdonevnih obaveza , ne o vanrednim situacijama
zasto je problem da muskraca pomogne sa peglanjem , jer pegla se zajednicki ves

- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Evo je plati, plati. Pa nista ako cemo sve placati onda cu placati i kurave one ne pametuju a danas Selma sutra Belma
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac
I naravno opet najpametnije ove sto nit su u braku niti zive sa nekim 
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
zaboga kakve podjele na m/ž poslove u domaćinstvu, ne razumijem te mentalne sklopove.
radiš ono za šta imaš sklonosti, volje, vremena...naravno da je razgovor i dogovor oko toga bitan...
radiš ono za šta imaš sklonosti, volje, vremena...naravno da je razgovor i dogovor oko toga bitan...
-
- Seksologinja
odjebaus insomniainsomnia wrote: 22 Jun 2020, 12:31 I naravno opet najpametnije ove sto nit su u braku niti zive sa nekim![]()
bila sma u braku
sve popravek u stanu su odradjene od strane managmenta zgrade
cak, i kad kupis stan, imas kompaniju, nek' popravlja
zasto je to dogovvornost muskarca
ti, nemas dovolj nonovaca da platis popravak ili ti je zao dati , jer nemas dovoljno za neke druge potrebe , da se ne lazemo

Normalno da ces platiti vodoinstalatera ako ti je npr. vodokotlic pokvaren, neces to sam popravljati dok npr. neces zvati elektricara da ti sijalicu zamjeni..
-
- Seksologinja
naravno, a tko ne zna zamjeniti sijalicuBlink♡Once wrote: 22 Jun 2020, 12:34 Normalno da ces platiti vodoinstalatera ako ti je npr. vodokotlic pokvaren, neces to sam popravljati dok npr. neces zvati elektricara da ti sijalicu zamjeni..

- insomnia
- Rđav kurac
Zasto neces sam popravljati vodokotlic?
- insomnia
- Rđav kurac
Venera wrote: 22 Jun 2020, 12:34odjebaus insomniainsomnia wrote: 22 Jun 2020, 12:31 I naravno opet najpametnije ove sto nit su u braku niti zive sa nekim![]()
bila sma u braku
sve popravek u stanu su odradjene od strane managmenta zgrade
cak, i kad kupis stan, imas kompaniju, nek' popravlja
zasto je to dogovvornost muskarca
ti, nemas dovolj nonovaca da platis popravak ili ti je zao dati , jer nemas dovoljno za neke druge potrebe , da se ne lazemo![]()
Sine ti ne znas dje si suplja, toliko si se zapetljala u svoje lazi i mastarije