Lokalni izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Kandidatkinja u Starom Gradu: Unuka Alije Izetbegovića ulazi u politiku
I očekuješ da svako živ to radi?
. . . . . . . . .
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11698 times
- Status: Online
Re: Lokalni izbori u BiH
DAJTE ŠANSU MLADIM I NEISKVARENIM KADROVIMA: Na izbore u Modriči izlazi fatalna SAŠKA KOVAČEVIĆ koja je osuđena zbog ucjenjivanja fratra I.K. snimcima navodnog seksa!
"Uz mlade, obrazovane i odgovorne ljude Modriču UČINIMO BOLJOM radom ljubavlju i voljom". Ovim poletnim, mobilizirajućim stihom Demokratski narodni savez građane nastoji ubijediti hrađane Modriče da na predstojećim lokalnim izborima svoj glas povjere kandidatima ove stranke. Jedan od aduta SNS-a je Saška Kovačević kojoj je na izbornoj listi za odbornike u Skupštini opštine Moriča pripalo visoko, peto mjesto.

Fatalna Saška je sa dvojicom svojih prijatelja, ili bivših momaka Aleksandrom Vasiljevićem i Milom Joksimovićem uhapšena pod sumnjom da su od župnika ucjenom izvukli skoro 250 hiljada maraka, prijeteći mu da će ukoliko ne dadne novac objaviti vidieosnimke njegovog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom S. Saška je priznala krivnju i nagodila se sa tužiteljtvom na godinu dana zatvora.
"Uz mlade, obrazovane i odgovorne ljude Modriču UČINIMO BOLJOM radom ljubavlju i voljom". Ovim poletnim, mobilizirajućim stihom Demokratski narodni savez građane nastoji ubijediti hrađane Modriče da na predstojećim lokalnim izborima svoj glas povjere kandidatima ove stranke. Jedan od aduta SNS-a je Saška Kovačević kojoj je na izbornoj listi za odbornike u Skupštini opštine Moriča pripalo visoko, peto mjesto.

Fatalna Saška je sa dvojicom svojih prijatelja, ili bivših momaka Aleksandrom Vasiljevićem i Milom Joksimovićem uhapšena pod sumnjom da su od župnika ucjenom izvukli skoro 250 hiljada maraka, prijeteći mu da će ukoliko ne dadne novac objaviti vidieosnimke njegovog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom S. Saška je priznala krivnju i nagodila se sa tužiteljtvom na godinu dana zatvora.
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Nije joj trebalo dugo. 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
Pa cura nije kriva nista..
svi bi mi na njenom mjestu isto uradili..
nije ona birala djeda..
svi bi mi na njenom mjestu isto uradili..
nije ona birala djeda..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
Daj na liste mlade, lijepe, sa zvučnim imenima, nema veze zbog čega to ime odjekuje 
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Polako s kampanjomDemonika wrote: 16 Aug 2020, 03:46 lokalni izboru jednako fuj! ako isti ostanu gdje jesu ne zaslužujemo bolje
i onda treba državu zapalit
zajedno s gllasačima
fuj!
25 godina glasam za bolje a isti se vrte u krug
fuj svima koji glasate za ove spodobe
Mah, ja se ne nadam nikakvim promjenama, niti me više išta iznenađuje.
Odavde samo treba ići i ne osvrtati se...ili bar djeci okretati glavu prema zapadu.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

A ona kaže:
"Rođena sam i odrasla u Starom Gradu. Tu i danas živim sa svojom porodicom, a tu se nalazi i Muzej Alija Izetbegović, čija sam direktorica. Također, tu se nalazi šehidsko mezarje Kovači na kojem je sahranjen moj rahmetli dedo. Vezana sam za ovaj dio grada i želim da uradim sve što mogu da se ova izuzetno vrijedna kulturna i historijska jezgra očuva i zaštiti", priča nam Nađa.
Nadalje kaže da godinama prati politiku i glasa na izborima, ali da će "ovaj put iskoristiti svoje aktivno biračko pravo kao kandidat na listi Stranke demokratske akcije".
"Vjerujem da ću dobiti povjerenje mojih prijatelja, poznanika, komšija i sugrađana i da ću dobiti priliku biti njihov glas i zastupnik u vijeću. Naš kandidat za načelnika i nosilac liste su dokazana, provjerena i poznata imena ne samo građanima Sarajeva već i u Bosni i Hercegovini i šire. Vjerujem da ove godine imamo pobjedničku listu i kandidate kojima se vjeruje, te smatram da možemo ostvariti izbornu pobjedu", veli Berberović-Dizdarević.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Ostalo je cutanje.
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
"Šta vam novo nudim? Nudim vam Aliju i SDA."
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Na žalost, daNice try wrote: 21 Aug 2020, 08:59Polako s kampanjomDemonika wrote: 16 Aug 2020, 03:46 lokalni izboru jednako fuj! ako isti ostanu gdje jesu ne zaslužujemo bolje
i onda treba državu zapalit
zajedno s gllasačima
fuj!
25 godina glasam za bolje a isti se vrte u krug
fuj svima koji glasate za ove spodobe![]()
Odavde samo treba ići i ne osvrtati se...ili bar djeci okretati glavu prema zapadu.
ja i kampanja, tu bi bilo svega, ja nisam za oratora, al' mogu se tuć'
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Demonika wrote: 22 Aug 2020, 01:14Na žalost, daNice try wrote: 21 Aug 2020, 08:59
Polako s kampanjom![]()
ja i kampanja, tu bi bilo svega, ja nisam za oratora, al' mogu se tuć'![]()
Uvijek možeš donirati pare, omiljenoj stranci i na taj način, samopotkovati se malo.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Jel' ima ograničenja na donacije političkim strankama u BIH?
. . . . . . . . .
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Zato kažem, polakoDemonika wrote: 22 Aug 2020, 01:14Na žalost, daNice try wrote: 21 Aug 2020, 08:59
Polako s kampanjom![]()
ja i kampanja, tu bi bilo svega, ja nisam za oratora, al' mogu se tuć'![]()
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Ovaj gif je tako i istinit i smiješan i prikazuje tako vjerno neke stvari
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vise-od ... /200902068
Prema podacima Ministarstva vanjskih poslova BiH rekordan je broj prijavljenih za glasanje iz inostranstva na predstojećim izborima. Više od 100.000 građana se prijavilo i imat će pravo glasa.
Prema podacima Ministarstva vanjskih poslova BiH rekordan je broj prijavljenih za glasanje iz inostranstva na predstojećim izborima. Više od 100.000 građana se prijavilo i imat će pravo glasa.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times