uvijek_kontra wrote:..
"Nasa" stavi i glavu na svoj jastuk. Bas k'o i ljudi.
.
Moderator: spacebound

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Sladak je,pitomo izgleda:)Sheval wrote:

Sheval wrote:Samo tako izgleda kad prosi hranu![]()
Prefrigani,namazani gad.

I meni.. Kad sam bila dole, tuga..gledam i plačemuvijek_kontra wrote:Gledam ove pse lutalice po Bosni pa se mislim, sta su bogu skrivili
pa nemaju ni doma, ni hrane, ni ruke da ih miluje.. zamalo da odem
s pameti kad vidjeh one jadne male slatkise kako grizu kruh kao da
je bog zna kakvo meso i leze na betonu.Tuzno, jako tuzno..
Ti ne mozes biti losa osoba.Nikako.Divlja_u_srcu wrote:Skoro sam na TV-u gledala na HRT neku emisiju o psima, kako sebi nabave psa, vole ga i paze a kad dođe vrijeme odmora, neznaju sta ce snjim i puste ih na ulicu![]()
Sama imam psa, evo vec 7 godina, na prste mogu prebrojati koliko sam puta na odmoru bila, jednostavno nemozes, nemaš ga gdje ostaviti. I sad treba da ga pustim na ulicu zbog to malo pišljivog odmora?![]()
Rado bih voljela povesti ga sa sobom, ali nemogu kad ova zemlja ima glupacke zakone.. Kad čitam sta ljudi pišu, jeza me prođe..
Nemogu nigdje snjim,,pa ni u Švedsku a kamoli drugdje..Jednom sam čitala da je jedan otišo sa psom u švedsku (zaboravio zakon, vakcine i to), uhvati ga policija kad se vraćao, ili plati 50.000kr ili moram ubiti psa. Nije imao toliko para i psa ubiju pred njegovim ocima. Sok!
A ti jadni psi? Sve nas čeka na onom svijetu, svi cemo odgovarati za svoja djela.
Ima i u Vodicama...Sheval wrote:I jos nesto...imas u Crikvenici plazu za pse...mogu i ljudi uci![]()
Tu idem dogodine.