spacebound wrote: 20 Nov 2019, 09:57 Eh i to mi je smijesno, odjednom svi vole bdsm, a prije tog filma nisu ni znali sta znaci![]()
Ja nisam znao dok nisam pročitao ovaj članak

Moderators: spacebound, Duminjo
spacebound wrote: 20 Nov 2019, 09:57 Eh i to mi je smijesno, odjednom svi vole bdsm, a prije tog filma nisu ni znali sta znaci![]()
OldtajmeruKrokodil Behko wrote: 20 Nov 2019, 10:03spacebound wrote: 20 Nov 2019, 09:57 Eh i to mi je smijesno, odjednom svi vole bdsm, a prije tog filma nisu ni znali sta znaci![]()
Ja nisam znao dok nisam pročitao ovaj članak![]()
Ja volem bogami samo plehnut po gujci, gricnut i to je to .... a ovo pripinjanje, davljenje, lomljenje ruku ..... jok jaspacebound wrote: 20 Nov 2019, 09:57 Eh i to mi je smijesno, odjednom svi vole bdsm, a prije tog filma nisu ni znali sta znaci![]()
Najobičnija ''ljubav na seoski način''
Bolje Daj Samo Meni...spacebound wrote: 20 Nov 2019, 09:57 Eh i to mi je smijesno, odjednom svi vole bdsm, a prije tog filma nisu ni znali sta znaci![]()
spacebound wrote: 20 Nov 2019, 09:38 Je li moguce da praktikujes BDSM s nekim koga tek upoznas, i nista o njemu ne znas![]()
Koliko moras bit rahat od pameti da se uopste seksas, ides bilo gdje nasamo sa osobom koju uopste ne poznajes, pa tek da toj osobi dozvolis da te potpuno imobilise i sta sve neuvijek_kontra wrote: 20 Nov 2019, 19:03spacebound wrote: 20 Nov 2019, 09:38 Je li moguce da praktikujes BDSM s nekim koga tek upoznas, i nista o njemu ne znas![]()
+ dodaj alkohol.
Ja bih rekla natur selekcija. Kad mozes bit toliko neodgovoran i glup..![]()
Kada nisi učio pa nisi odlikaš...Podrinjac wrote: 20 Nov 2019, 20:41 Yebem ti sunce. Ne mogu do običnog seksa da dođem, a ovi se prangijaju 6u1.