Ronaldo ode 1000% ako ne uspiju, a i ovako će otići kako stvari stoje.
Mister No wrote: 24 May 2021, 01:06 Pa malo je Atalanta cudno odigrala, al dobro je ispalo na kraju.
Za Napoli doduse nije.
BIce bolji nego u ovoj to je sigurno, sad koliko vidjet ce se.Krokodil Behko wrote: 24 May 2021, 18:22Mister No wrote: 24 May 2021, 01:06 Pa malo je Atalanta cudno odigrala, al dobro je ispalo na kraju.
Za Napoli doduse nije.
Mislim da će se agonija nastaviti i u sljedećoj sezoni.
Na žalost, Inter je sklopio tim koji će dominirati još dvije sezone.
Mister No wrote: 24 May 2021, 18:50BIce bolji nego u ovoj to je sigurno, sad koliko vidjet ce se.Krokodil Behko wrote: 24 May 2021, 18:22
Mislim da će se agonija nastaviti i u sljedećoj sezoni.
Na žalost, Inter je sklopio tim koji će dominirati još dvije sezone.
Ocekujem pad Atalante, a Milan ako se ne pojaca nece dalje od 4-tog dogurat.
Ostaje nepoznanica zvana Napoli i sta ce onaj idiot od njihovog predsjednika da uradi?
Gatusu je vec dao otkaz, iako je isti imao punu podrsku fudbalera sve vrijeme. Ako nastavi da ratuje sa igracima i njima je mrka kapa.
Ocekujem jako zanimljiv prelazni rok.
Mister No wrote: 24 May 2021, 19:19 U Juventusu su samo njih 8 sigurni da ostaju.
Sve ostalo je na ledu ukljucujuci i Pirla.
Bice "ćoranja".![]()
Gosens je prvi na listi zelja.Krokodil Behko wrote: 24 May 2021, 19:27Postari desni bekovi. Treba to podmladitiMister No wrote: 24 May 2021, 19:19 U Juventusu su samo njih 8 sigurni da ostaju.
Sve ostalo je na ledu ukljucujuci i Pirla.
Bice "ćoranja".![]()
Mister No wrote: 24 May 2021, 19:38Gosens je prvi na listi zelja.
Ostaje Danilo, a Sandro bi trebao frknut.
Problem je veci veza. Niko tu lopte ne zna igrat.
Ma dobri su oni, nego sve defanzivni vezni.Krokodil Behko wrote: 24 May 2021, 19:41Mister No wrote: 24 May 2021, 19:38
Gosens je prvi na listi zelja.
Ostaje Danilo, a Sandro bi trebao frknut.
Problem je veci veza. Niko tu lopte ne zna igrat.
Pa što su tako skupi, kad ne znaju lopte igrati?Msm Bentacur i rabiot.
Baš sam pogledao na transfermarkt. Ono, fali vamo u BVB makar jedan novi, za sredinu, ali ovi su preskupi.
BVB kupio onog malog (ako si upratio) Bellinghama, dijete razara loptu, a plaćen deset miliona.
Mister No wrote: 24 May 2021, 19:49Ma dobri su oni, nego sve defanzivni vezni.Krokodil Behko wrote: 24 May 2021, 19:41
Pa što su tako skupi, kad ne znaju lopte igrati?Msm Bentacur i rabiot.
Baš sam pogledao na transfermarkt. Ono, fali vamo u BVB makar jedan novi, za sredinu, ali ovi su preskupi.
BVB kupio onog malog (ako si upratio) Bellinghama, dijete razara loptu, a plaćen deset miliona.
Negdje bi se top uklopili.
Ramsy, Rabiot, Bentacour to je manje vise isti tip igraca.
Traze Auara, a od ove trojice mogla bi dvojica da odu.
Pa jebo te Bentacour ni jednu asistenciju nema.
Juce Scesnji napravi asistenciju Morati ovaj za sezonu ni jednu.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests