Cim se forsira "arapska" meni je Kojovic ovdje veliko govno.
"Naša stranka"
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2504 times
- Been thanked: 7673 times
- Status: Online
Re: Kojović tvrdi da ga je danas kod SCC-a pretukao taksista jer se zauzeo za arapsku porodicu
Ne kontam zašto je javnost uopste morala znati da se neki politicar zauzeo za arapsku porodicu. Zašto se nije izaslo u javnost sa time da se zauzeo za porodicu? Ili mozda u prvom planu nije ni taksista ni batina vec zauzimanje politicara za arape? 
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2037 times
- Been thanked: 3680 times
Re: Kojović tvrdi da ga je danas kod SCC-a pretukao taksista jer se zauzeo za arapsku porodicu
E cuj tvom forumu
Ti si jos jedini koji tripuje da je ono tvoj forum

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Bobi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 684 times
- Been thanked: 1339 times
Nora Ibsenova wrote: 27 Jul 2024, 22:15E cuj tvom forumuBobi wrote: 27 Jul 2024, 18:37
Pitao ja na svom forumu, odgovori mi lik , citiram "Zbog ponašanja "
Ne ulazio ja u rasprave dalje
![]()
Ti si jos jedini koji tripuje da je ono tvoj forum![]()

- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma
- Has thanked: 3980 times
- Been thanked: 1956 times
- Status: Offline
Ne bi me cudilo da je Kojovic navukao na sebe gnjev taksista i sad ga nece vise niko primiti da ga vozi 
Ja se uvijek puno smijem s tobom, to je čudo nevidjeno.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3682 times
- Been thanked: 3405 times
Kojović: Budimo dobre komšije
Taksista:

Taksista:

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Anestzijaaa
- Inventar foruma
- Has thanked: 6136 times
- Been thanked: 4193 times
Placali mu zensku tarifu
Ovaj je grad,mali za nas...
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20486 times
- Been thanked: 18505 times
Baš mi to pade na pamet čitajući postove na prvoj stranici.Nora Ibsenova wrote: 27 Jul 2024, 22:05 da je nekim slucajem neki izetbegovic u pitanju, bio bi narodni heroj, ovako ne valja![]()
Smeta im što je u pitanju Peđa iz stranke koju je SANU podvalio i slične priče, ali da je neko iz SDA istu stvar rekao reakcije bi bile skroz drugačije. Odmah bi bilo nešto tipa je li vi znate koje nama pare donose Arapi, investicije itd. i oni neće da voze arapske majke i njihovu djecu pu pu malograđanština.
Možete vi pričati šta hoćete, ali Peđa je jedan od najkorektnijih političara na našoj sceni iako mu je stranka povremeno zabijala autogolove.
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3388 times
- Been thanked: 6282 times
Vidim, ovdje niko ne voli arape..
a kad ja nesto napisem o njihovom ponasanju,
istinu, onda ja sam desnicar i sta sve nisam..
a kad ja nesto napisem o njihovom ponasanju,
istinu, onda ja sam desnicar i sta sve nisam..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7243 times
- Been thanked: 16777 times
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7243 times
- Been thanked: 16777 times
Al kako nigdje nema gif kad ga je Rasim napao. Samo video.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2037 times
- Been thanked: 3680 times
Jedini covjek koji se voza tramvajemMasamune wrote: 28 Jul 2024, 12:15Baš mi to pade na pamet čitajući postove na prvoj stranici.Nora Ibsenova wrote: 27 Jul 2024, 22:05 da je nekim slucajem neki izetbegovic u pitanju, bio bi narodni heroj, ovako ne valja![]()
Smeta im što je u pitanju Peđa iz stranke koju je SANU podvalio i slične priče, ali da je neko iz SDA istu stvar rekao reakcije bi bile skroz drugačije. Odmah bi bilo nešto tipa je li vi znate koje nama pare donose Arapi, investicije itd. i oni neće da voze arapske majke i njihovu djecu pu pu malograđanština.
Možete vi pričati šta hoćete, ali Peđa je jedan od najkorektnijih političara na našoj sceni iako mu je stranka povremeno zabijala autogolove.
Odmah ima plus vise
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Liam
- Sitna buranija
- Mood:
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 62 times
Šta bolan ne liči, pa taksiste su najgora mraka u Sarajevu. Svakako ne trpam sve u isti koš, čast pojedinicima koji su objektivno malobrojni.Quds wrote: 27 Jul 2024, 10:40 Kojović... đubre. Kako god, ako je istina, ovo ne valja. Ipak, ovo je BiH. Uz sve svoje mane, ovo ipak ne liči na nas.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2504 times
- Been thanked: 7673 times
Kad ih slusas, coek bi reko da policija nikoga ne zaustavlja osim njih, da inspekcija nikoga ne kontrolise osim njih. Pa nekad dobijes osjecaj da oni voze iz nekoga sevapa, skoro besplatno i onda sebi daju znacaj kao da bi grad stao bez njih.Liam wrote: 28 Jul 2024, 19:31Šta bolan ne liči, pa taksiste su najgora mraka u Sarajevu. Svakako ne trpam sve u isti koš, čast pojedinicima koji su objektivno malobrojni.Quds wrote: 27 Jul 2024, 10:40 Kojović... đubre. Kako god, ako je istina, ovo ne valja. Ipak, ovo je BiH. Uz sve svoje mane, ovo ipak ne liči na nas.
Prva kiša, sve ode u kafanu
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2581 times
- Been thanked: 21450 times
Ja bi radje vidio kako rasimu neko kosti lomi.Muke pedju napast.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12071 times
- Been thanked: 12652 times
Jel se iko oglasio povodom ovog incidenta, vlasnik taxi firme, sef neko.....
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2207 times
- Been thanked: 827 times
Ma, nisam mislio na taksiste, nego narod generalno.Liam wrote: 28 Jul 2024, 19:31Šta bolan ne liči, pa taksiste su najgora mraka u Sarajevu. Svakako ne trpam sve u isti koš, čast pojedinicima koji su objektivno malobrojni.Quds wrote: 27 Jul 2024, 10:40 Kojović... đubre. Kako god, ako je istina, ovo ne valja. Ipak, ovo je BiH. Uz sve svoje mane, ovo ipak ne liči na nas.
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 21631 times
- Been thanked: 9256 times
Ponešto načujem, ali nije toliko strašno da im ne bi taksista stao, ali vjerujem da u gradovima gdje su oni turisti u većem broju imate više primjera

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 8959 times
- Been thanked: 10622 times
Re: "Naša stranka"
Šta reći?
Nije nikakvo čudo, što se to dešava na Nenadovoj televiziji
Predsjednik Naše stranke Edin Forto objavio je danas nakon katastrofalnih poplava i više poginulih u Jablanici i Fojnici da "Naša stranka otkazuje sve predizborne aktivnosti i svoje ljudske i materijalne potencijale stavlja na raspolaganje područjima pogođenim poplavama".
Međutim, samo osam sati kasnije, Edin Forto i Naša stranka prekršili su svoje obećanje.
Već večeras sa svojim partijskim kolegama Draganom Miokovićem (predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta FBiH) i Nihadom Ukom (premijer Kantona Sarajevo), Forto se pojavio u studiju sarajevske televizije Face u zakupljenom terminu povodom lokalnih izbora.
Pola sata ova vrhuška Naše stranke u studiju se samopromovirala tvrdeći, naprimjer, što je posebno licemjerno u ovom danu, kako je upravo zahvaljujući mjerama Vlade danas na području Kantona Sarajevo izbjegnuta veća katastrofa.
Dok se obraćaju građanima ove zemlje koji tuguju za poginulim mještanima Jablanice i Fojnice, njihove slike sa mjesta poplava i klizišta se smjenjuju na velikom studijskom ekranu Face televizije.
Za razliku od domaćina u studiju, Mioković je priznao da "razumijevanje" prema njima nisu danas imali mještani u Jablanici koji su ih verbalno napali. "Ja im halalim, jer su izgubili svoje najmilije", kazao je Mioković.
(SB)
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Jel vas neko obavijestio da navedeni obnasaju funkcije i duzni su tu biti? Da nisu bili bilo bi zemlja u karastrofi a vlade nigdjeKrokodil Behko wrote: 05 Oct 2024, 09:35 Šta reći?
Predsjednik Naše stranke Edin Forto objavio je danas nakon katastrofalnih poplava i više poginulih u Jablanici i Fojnici da "Naša stranka otkazuje sve predizborne aktivnosti i svoje ljudske i materijalne potencijale stavlja na raspolaganje područjima pogođenim poplavama".
Međutim, samo osam sati kasnije, Edin Forto i Naša stranka prekršili su svoje obećanje.
Već večeras sa svojim partijskim kolegama Draganom Miokovićem (predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta FBiH) i Nihadom Ukom (premijer Kantona Sarajevo), Forto se pojavio u studiju sarajevske televizije Face u zakupljenom terminu povodom lokalnih izbora.
Pola sata ova vrhuška Naše stranke u studiju se samopromovirala tvrdeći, naprimjer, što je posebno licemjerno u ovom danu, kako je upravo zahvaljujući mjerama Vlade danas na području Kantona Sarajevo izbjegnuta veća katastrofa.
Dok se obraćaju građanima ove zemlje koji tuguju za poginulim mještanima Jablanice i Fojnice, njihove slike sa mjesta poplava i klizišta se smjenjuju na velikom studijskom ekranu Face televizije.
Za razliku od domaćina u studiju, Mioković je priznao da "razumijevanje" prema njima nisu danas imali mještani u Jablanici koji su ih verbalno napali. "Ja im halalim, jer su izgubili svoje najmilije", kazao je Mioković.
(SB)
Gledajte sutra kako opet kupite mjestanca i sela a gradovi idu njima
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 8959 times
- Been thanked: 10622 times
bosnjakinja wrote: 05 Oct 2024, 13:38Jel vas neko obavijestio da navedeni obnasaju funkcije i duzni su tu biti? Da nisu bili bilo bi zemlja u karastrofi a vlade nigdjeKrokodil Behko wrote: 05 Oct 2024, 09:35 Šta reći?
A jel tebe neko obavijestio. da prvo treba pročitati vijest, pa onda komentarisati, tek toliko da ne ispadneš glupa na svakoj temi, kao što si upravo sada?
Već večeras sa svojim partijskim kolegama Draganom Miokovićem (predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta FBiH) i Nihadom Ukom (premijer Kantona Sarajevo), Forto se pojavio u studiju sarajevske televizije Face u zakupljenom terminu povodom lokalnih izbora