"Naša stranka"

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2504 times
Been thanked: 7673 times
Status: Online

Re: Kojović tvrdi da ga je danas kod SCC-a pretukao taksista jer se zauzeo za arapsku porodicu

Post by Duminjo » 27 Jul 2024, 22:14

Ne kontam zašto je javnost uopste morala znati da se neki politicar zauzeo za arapsku porodicu. Zašto se nije izaslo u javnost sa time da se zauzeo za porodicu? Ili mozda u prvom planu nije ni taksista ni batina vec zauzimanje politicara za arape? 😁

Cim se forsira "arapska" meni je Kojovic ovdje veliko govno.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2037 times
Been thanked: 3680 times

Re: Kojović tvrdi da ga je danas kod SCC-a pretukao taksista jer se zauzeo za arapsku porodicu

Post by Nora Ibsenova » 27 Jul 2024, 22:15

Bobi wrote: 27 Jul 2024, 18:37
Nice wrote: 27 Jul 2024, 17:25 Baš me zanima što nisu htjeli da stanu ženi i curicama
Pitao ja na svom forumu :D, odgovori mi lik , citiram "Zbog ponašanja " :D. Ne ulazio ja u rasprave dalje :D.
E cuj tvom forumu
Ti si jos jedini koji tripuje da je ono tvoj forum :D.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Bobi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 684 times
Been thanked: 1339 times

Post by Bobi » 27 Jul 2024, 22:21

Nora Ibsenova wrote: 27 Jul 2024, 22:15
Bobi wrote: 27 Jul 2024, 18:37

Pitao ja na svom forumu :D, odgovori mi lik , citiram "Zbog ponašanja " :D. Ne ulazio ja u rasprave dalje :D.
E cuj tvom forumu
Ti si jos jedini koji tripuje da je ono tvoj forum :D.
:ble
:gitara

Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 3980 times
Been thanked: 1956 times
Status: Offline

Post by Koteljubi_kadnisamtu » 27 Jul 2024, 22:32

Ne bi me cudilo da je Kojovic navukao na sebe gnjev taksista i sad ga nece vise niko primiti da ga vozi 😂
Ja se uvijek puno smijem s tobom, to je čudo nevidjeno.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3682 times
Been thanked: 3405 times

Post by Naseef Mushroom » 28 Jul 2024, 01:04

Kojović: Budimo dobre komšije
Taksista:

Image
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Anestzijaaa
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 6136 times
Been thanked: 4193 times

Post by Anestzijaaa » 28 Jul 2024, 01:27

Placali mu zensku tarifu
Ovaj je grad,mali za nas...

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 20486 times
Been thanked: 18505 times

Post by Masamune » 28 Jul 2024, 12:15

Nora Ibsenova wrote: 27 Jul 2024, 22:05 da je nekim slucajem neki izetbegovic u pitanju, bio bi narodni heroj, ovako ne valja :D.
Baš mi to pade na pamet čitajući postove na prvoj stranici.

Smeta im što je u pitanju Peđa iz stranke koju je SANU podvalio i slične priče, ali da je neko iz SDA istu stvar rekao reakcije bi bile skroz drugačije. Odmah bi bilo nešto tipa je li vi znate koje nama pare donose Arapi, investicije itd. i oni neće da voze arapske majke i njihovu djecu pu pu malograđanština.

Možete vi pričati šta hoćete, ali Peđa je jedan od najkorektnijih političara na našoj sceni iako mu je stranka povremeno zabijala autogolove.

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3388 times
Been thanked: 6282 times

Post by Matan » 28 Jul 2024, 12:46

Vidim, ovdje niko ne voli arape..
a kad ja nesto napisem o njihovom ponasanju,
istinu, onda ja sam desnicar i sta sve nisam..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7243 times
Been thanked: 16777 times

Post by Maja » 28 Jul 2024, 17:15

Jesi, jesi Matane

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7243 times
Been thanked: 16777 times

Post by Maja » 28 Jul 2024, 17:26

Al kako nigdje nema gif kad ga je Rasim napao. Samo video.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2037 times
Been thanked: 3680 times

Post by Nora Ibsenova » 28 Jul 2024, 17:37

Masamune wrote: 28 Jul 2024, 12:15
Nora Ibsenova wrote: 27 Jul 2024, 22:05 da je nekim slucajem neki izetbegovic u pitanju, bio bi narodni heroj, ovako ne valja :D.
Baš mi to pade na pamet čitajući postove na prvoj stranici.

Smeta im što je u pitanju Peđa iz stranke koju je SANU podvalio i slične priče, ali da je neko iz SDA istu stvar rekao reakcije bi bile skroz drugačije. Odmah bi bilo nešto tipa je li vi znate koje nama pare donose Arapi, investicije itd. i oni neće da voze arapske majke i njihovu djecu pu pu malograđanština.

Možete vi pričati šta hoćete, ali Peđa je jedan od najkorektnijih političara na našoj sceni iako mu je stranka povremeno zabijala autogolove.
Jedini covjek koji se voza tramvajem
Odmah ima plus vise
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Liam
Sitna buranija
Sitna buranija
Mood:
Has thanked: 27 times
Been thanked: 62 times

Post by Liam » 28 Jul 2024, 19:31

Quds wrote: 27 Jul 2024, 10:40 Kojović... đubre. Kako god, ako je istina, ovo ne valja. Ipak, ovo je BiH. Uz sve svoje mane, ovo ipak ne liči na nas.
Šta bolan ne liči, pa taksiste su najgora mraka u Sarajevu. Svakako ne trpam sve u isti koš, čast pojedinicima koji su objektivno malobrojni.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2504 times
Been thanked: 7673 times

Post by Duminjo » 28 Jul 2024, 21:01

Liam wrote: 28 Jul 2024, 19:31
Quds wrote: 27 Jul 2024, 10:40 Kojović... đubre. Kako god, ako je istina, ovo ne valja. Ipak, ovo je BiH. Uz sve svoje mane, ovo ipak ne liči na nas.
Šta bolan ne liči, pa taksiste su najgora mraka u Sarajevu. Svakako ne trpam sve u isti koš, čast pojedinicima koji su objektivno malobrojni.
Kad ih slusas, coek bi reko da policija nikoga ne zaustavlja osim njih, da inspekcija nikoga ne kontrolise osim njih. Pa nekad dobijes osjecaj da oni voze iz nekoga sevapa, skoro besplatno i onda sebi daju znacaj kao da bi grad stao bez njih.

Prva kiša, sve ode u kafanu

HAVANA
Pituljica
Pituljica
Has thanked: 2581 times
Been thanked: 21450 times

Post by HAVANA » 28 Jul 2024, 21:57

Maja wrote: 28 Jul 2024, 17:26 Al kako nigdje nema gif kad ga je Rasim napao. Samo video.
Ja bi radje vidio kako rasimu neko kosti lomi.Muke pedju napast.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

immuno
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 12071 times
Been thanked: 12652 times

Post by immuno » 28 Jul 2024, 22:00

Jel se iko oglasio povodom ovog incidenta, vlasnik taxi firme, sef neko.....

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 2207 times
Been thanked: 827 times

Post by Quds » 29 Jul 2024, 19:42

Liam wrote: 28 Jul 2024, 19:31
Ma, nisam mislio na taksiste, nego narod generalno.

Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 21631 times
Been thanked: 9256 times

Post by Nice » 29 Jul 2024, 20:26

Zana wrote: 27 Jul 2024, 21:06
Nice wrote: 27 Jul 2024, 17:25 Baš me zanima što nisu htjeli da stanu ženi i curicama

Zato śto im je glava u torbi kad njih prime. Deru se, skaču u autu, haos naprave
Ja sam mislila da je ovo ponašanje arapa opštepoznato
Ponešto načujem, ali nije toliko strašno da im ne bi taksista stao, ali vjerujem da u gradovima gdje su oni turisti u većem broju imate više primjera :ok

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 8959 times
Been thanked: 10622 times

Re: "Naša stranka"

Post by Krokodil Behko » 05 Oct 2024, 09:35

Šta reći?
Nije nikakvo čudo, što se to dešava na Nenadovoj televiziji

Predsjednik Naše stranke Edin Forto objavio je danas nakon katastrofalnih poplava i više poginulih u Jablanici i Fojnici da "Naša stranka otkazuje sve predizborne aktivnosti i svoje ljudske i materijalne potencijale stavlja na raspolaganje područjima pogođenim poplavama".

Image

Međutim, samo osam sati kasnije, Edin Forto i Naša stranka prekršili su svoje obećanje.

Već večeras sa svojim partijskim kolegama Draganom Miokovićem (predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta FBiH) i Nihadom Ukom (premijer Kantona Sarajevo), Forto se pojavio u studiju sarajevske televizije Face u zakupljenom terminu povodom lokalnih izbora.

Pola sata ova vrhuška Naše stranke u studiju se samopromovirala tvrdeći, naprimjer, što je posebno licemjerno u ovom danu, kako je upravo zahvaljujući mjerama Vlade danas na području Kantona Sarajevo izbjegnuta veća katastrofa.

Dok se obraćaju građanima ove zemlje koji tuguju za poginulim mještanima Jablanice i Fojnice, njihove slike sa mjesta poplava i klizišta se smjenjuju na velikom studijskom ekranu Face televizije.

Za razliku od domaćina u studiju, Mioković je priznao da "razumijevanje" prema njima nisu danas imali mještani u Jablanici koji su ih verbalno napali. "Ja im halalim, jer su izgubili svoje najmilije", kazao je Mioković.

(SB)

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja » 05 Oct 2024, 13:38

Krokodil Behko wrote: 05 Oct 2024, 09:35 Šta reći?

Predsjednik Naše stranke Edin Forto objavio je danas nakon katastrofalnih poplava i više poginulih u Jablanici i Fojnici da "Naša stranka otkazuje sve predizborne aktivnosti i svoje ljudske i materijalne potencijale stavlja na raspolaganje područjima pogođenim poplavama".

Image

Međutim, samo osam sati kasnije, Edin Forto i Naša stranka prekršili su svoje obećanje.

Već večeras sa svojim partijskim kolegama Draganom Miokovićem (predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta FBiH) i Nihadom Ukom (premijer Kantona Sarajevo), Forto se pojavio u studiju sarajevske televizije Face u zakupljenom terminu povodom lokalnih izbora.

Pola sata ova vrhuška Naše stranke u studiju se samopromovirala tvrdeći, naprimjer, što je posebno licemjerno u ovom danu, kako je upravo zahvaljujući mjerama Vlade danas na području Kantona Sarajevo izbjegnuta veća katastrofa.

Dok se obraćaju građanima ove zemlje koji tuguju za poginulim mještanima Jablanice i Fojnice, njihove slike sa mjesta poplava i klizišta se smjenjuju na velikom studijskom ekranu Face televizije.

Za razliku od domaćina u studiju, Mioković je priznao da "razumijevanje" prema njima nisu danas imali mještani u Jablanici koji su ih verbalno napali. "Ja im halalim, jer su izgubili svoje najmilije", kazao je Mioković.

(SB)
Jel vas neko obavijestio da navedeni obnasaju funkcije i duzni su tu biti? Da nisu bili bilo bi zemlja u karastrofi a vlade nigdje

Gledajte sutra kako opet kupite mjestanca i sela a gradovi idu njima😎

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 8959 times
Been thanked: 10622 times

Post by Krokodil Behko » 05 Oct 2024, 14:00

bosnjakinja wrote: 05 Oct 2024, 13:38
Krokodil Behko wrote: 05 Oct 2024, 09:35 Šta reći?

Jel vas neko obavijestio da navedeni obnasaju funkcije i duzni su tu biti? Da nisu bili bilo bi zemlja u karastrofi a vlade nigdje

A jel tebe neko obavijestio. da prvo treba pročitati vijest, pa onda komentarisati, tek toliko da ne ispadneš glupa na svakoj temi, kao što si upravo sada?

Već večeras sa svojim partijskim kolegama Draganom Miokovićem (predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta FBiH) i Nihadom Ukom (premijer Kantona Sarajevo), Forto se pojavio u studiju sarajevske televizije Face u zakupljenom terminu povodom lokalnih izbora

Post Reply

Return to “Politika u BiH”