fakin kontrol frikovi ...Dandy wrote: 07 Jun 2020, 12:11 Za sve je morao postojati plan i struktura, nikada nikakve spontanosti![]()

ima li sta dosadnije od njih....

Moderator: VIP
fakin kontrol frikovi ...Dandy wrote: 07 Jun 2020, 12:11 Za sve je morao postojati plan i struktura, nikada nikakve spontanosti![]()
A ja sam baš takva.Dandy wrote: 07 Jun 2020, 12:11 Za sve je morao postojati plan i struktura, nikada nikakve spontanosti![]()
ko moja sestra..Nora Ibsenova wrote: 07 Jun 2020, 13:08A ja sam baš takva.Dandy wrote: 07 Jun 2020, 12:11 Za sve je morao postojati plan i struktura, nikada nikakve spontanosti![]()
![]()
Mene iznervira kad mi kaže, haj vidjećemo, il dogovorićemo se, il... Nešto..
A ja sam kombinacija toga hajde vidjećemo i strukture...uhh, smorih i sebe i druge oko sebe...ništa im nije jasnoNora Ibsenova wrote: 07 Jun 2020, 13:13Mene iznervira kad mi kaže, haj vidjećemo, il dogovorićemo se, il... Nešto..
nikad nijesi sestru spominjala
Ista samNora Ibsenova wrote: 07 Jun 2020, 13:25 Eh, nervira me i što se ponaša ko žensko kakvo u butiku, samo što on to radi u Bingu.
Te pije mu se ledeni čaj, Al nema domaći ledeni a da je dobar, ima oaza breskvu Al to gazirano, kakav je gaziranu ledeni sok, dobra mu je Jana Al da je makar bosanska, radije će izabrati neki domaći, Al janu voli ona mu je super.
SAMO UZMI JEBENU JANU![]()
Znaci vec se naucio da ti nista konkretno ne obeca, da mu ne pijes krv na slamku dok ne bude tako kako si zamislilaNora Ibsenova wrote: 07 Jun 2020, 13:13Mene iznervira kad mi kaže, haj vidjećemo, il dogovorićemo se, il... Nešto..
meni je tako jedan bivsi fino skreso tj zabranio ..shatro zamolio da vise prestanem nositi farmerke kad s njim izlazim.Zizi505 wrote: 07 Jun 2020, 13:26 Kod jednog me nerviralo što je planiranje izlazaka prepuštao meni, kao ja sam kreativnija i sve mu je odgovaralo, a on će sve da plaća![]()
E neće da može![]()
I, šta si onda? Jesi li prestala?Sibila wrote: 07 Jun 2020, 13:34meni je tako jedan bivsi fino skreso tj zabranio ..shatro zamolio da vise prestanem nositi farmerke kad s njim izlazim.Zizi505 wrote: 07 Jun 2020, 13:26 Kod jednog me nerviralo što je planiranje izlazaka prepuštao meni, kao ja sam kreativnija i sve mu je odgovaralo, a on će sve da plaća![]()
E neće da može![]()
jel to normalno .molim te...
o izlascima ne bih...![]()
nije
Omg svastaa.. sto too???Sibila wrote: 07 Jun 2020, 13:34meni je tako jedan bivsi fino skreso tj zabranio ..shatro zamolio da vise prestanem nositi farmerke kad s njim izlazim.Zizi505 wrote: 07 Jun 2020, 13:26 Kod jednog me nerviralo što je planiranje izlazaka prepuštao meni, kao ja sam kreativnija i sve mu je odgovaralo, a on će sve da plaća![]()
E neće da može![]()
jel to normalno .molim te...
o izlascima ne bih...![]()
Users browsing this forum: Zanki and 6 guests