Samo da kažem.......

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Samo da kažem.......

Post by STrendzer »

bubica wrote:E jesam se naspavala. Do 10 sahati sam se izlezavala. A dan je takav da bi opet pidjamu obukla i nastavila. Kisha i oblacno :bua
ti spavala a ja se naradio,evo doso kuci,dan je super i to jedan od onih kao stvorenih za samoubistvo.. :D.
i to iz zasjede.. :oo
bubica
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by bubica »

burek67 wrote:
BlackHawk wrote:Bice neke druge prilike.. a valjda bude kakvo zanimljivo drustvo, pa da ne bude dosadno.. ako ne bude prespavat heheh :)
zato sjedim veceras da se izmorim :)

jarane,nema nista bolje od voznje autobusom,primakni se blizu kakve dobre i nece ti nikako bit dosadno...meni tako svaki puta kad sam isao busom,uvijek inetersantno ;)..mada evo 8-9 godina nisam sjeo u bus...
jos ako bus nije skroz pun a uspijes dobit zadnje mjesto samo za tebe i "tvoju" saputnicu..a noc dodje joooj :mah
:plavi eee bureke bureke, kada si se ti vozao busOm su bila druga vremena, sada se sve modernizovalo. Dvd, svijetla komocija.(tako kazu) , ja nisam od 1997 se vozila u busu.
siromah nema sta a bogatas nema kad
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14634 times
Been thanked: 10132 times

Post by Julia-Klara »

bus :grana ali makar su ove godine zabranili pusenje,pa makar nema onog smrada vise
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Major »

bubica wrote:
burek67 wrote:
BlackHawk wrote:Bice neke druge prilike.. a valjda bude kakvo zanimljivo drustvo, pa da ne bude dosadno.. ako ne bude prespavat heheh :)

jarane,nema nista bolje od voznje autobusom,primakni se blizu kakve dobre i nece ti nikako bit dosadno...meni tako svaki puta kad sam isao busom,uvijek inetersantno ;)..mada evo 8-9 godina nisam sjeo u bus...
jos ako bus nije skroz pun a uspijes dobit zadnje mjesto samo za tebe i "tvoju" saputnicu..a noc dodje joooj :mah
:plavi eee bureke bureke, kada si se ti vozao busOm su bila druga vremena, sada se sve modernizovalo. Dvd, svijetla komocija.(tako kazu) , ja nisam od 1997 se vozila u busu.
Pa vala autom se pored modernih autobusa i cijena benzina i ne isplati putovati.
Shvabska_Tuzla, tamo i vamo, ode ti konvertabilna hiljadarka...puno brate.
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer »

bubica wrote:
burek67 wrote:

mah isti kao i sad bili moderni,al kad nastupi noc ono poslije 23h vecina raje zaspi a sofer ugasi svjetlo,tek spolja dopire malo svjetlosti od auta uz suprota koliko je potrebno da bi se izmamila pomisao na "romantiku" ;)..hahaha
rekoh,neki spavaju a neki "radi-radio" ;)
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer »

Major wrote:
Pa vala autom se pored modernih autobusa i cijena benzina i ne isplati putovati.
Shvabska_Tuzla, tamo i vamo, ode ti konvertabilna hiljadarka...puno brate.
e ovo je tacno,poceo sam cak razmisljat busom polagano do Bosne,ne mislim,pamet na ispasu,nabavim pijacu dobru i polagano...
zbilja je puno,dobro si reko,oko 500 € je to otprilike a bus samo mozda 150-200€..
plus nema dosade u busu ;)
bubica
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by bubica »

Sta ja pricam,ja se nikada nisam vozila u autobusu tako daleko. U BiH one lokalne linije i to je to.
Major, za jednu osobu se ne isplati, a ako ide vise osoba onda je ok. Povratna karta Stuttgart-Tuzla 110€

dizel ca 120€
vinjete slo / Austr ca 25€
Karavanke tunel 6,50
Cestarina Zg/Zupanja ca15,00
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by bubica »

Burek, ima i solucija letenja. Germanwings nudi jeftine letove do Zagreba , u Zagrebu uzmes renta-car sto takodje nije mnogo, za neki dobar komforan auto trebas ca 200€ za deset dana.
Mi nemamo problema sa voznjom, vozimo kako ko i koliko moze. A akobogda na godinu ce moci i sin dio puta preuzeti da mama i babo mogu malo nazad noge ispruziti :hihi
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

Bec-Brcko povratna karta 45 ili 50 eura :) 7-8 sati voznje...milina :kafa
bubica
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by bubica »

E treba stici i do Bec-a Juli, nije ni to djaba.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

meni je povratna do Beca 16 eura :)
bubica
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by bubica »

:D. meni bi trebalo vise do Beca nego do Bosne. Ludi su ovi ovdje sto se voznje tice. Ovdje gdje stanujem i bus do carsije koja je 2,5km udaljena kosta 2€ u jednom pravcu.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

drugaciji je standard, bubice ... ovdje je isto karta koja vazi sat vremena 25 kruna (1 euro)... Bec isto jedan pravac 2 eura, smao sto je sa ovom agencijom put do Beca jeftina , a Bec nam je nekih 120 km, nije ni daleko, za sat i po sam tamo
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer »

bubica wrote:Burek, ima i solucija letenja. Germanwings nudi jeftine letove do Zagreba , u Zagrebu uzmes renta-car sto takodje nije mnogo, za neki dobar komforan auto trebas ca 200€ za deset dana.
Mi nemamo problema sa voznjom, vozimo kako ko i koliko moze. A akobogda na godinu ce moci i sin dio puta preuzeti da mama i babo mogu malo nazad noge ispruziti :hihi
ma kakav Zagreb,ne isplati se ni to toliko,ako vec autom onda mojim(navika) ili busom...kod mene je uvijek samo ja vozim :(...ni na koga se oslonit u zivotu...ova moja se plasi vozit,jedva nekad namolim koji kilometar da vozi a ima vozacku duze od mene..al sta to meni vrijedi kad ja unatoc tome ipak moram vozit..
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

vjerovatno joj,kao i svaki muskarac, zvocas sto vozi kako treba, a ne jurca autobahnom ko ti ... naravno da ne zeli voziti
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer »

Julia-Klara wrote:vjerovatno joj,kao i svaki muskarac, zvocas sto vozi kako treba, a ne jurca autobahnom ko ti ... naravno da ne zeli voziti
ne svidja mi se kako vozi ,to stoji ali joj bas i ne zvocam,jesam prije sad vise ne,dozvoli da je pretekne autobus ili kamion :(...samo je nesigurna ba julija,prepadne se iako vozi sporo...ja bih da zaspim a ona mi neda,nesigurna a hoec da joj govorim kuda treba da vozi iako navi sve kaze do u zadnju tancinu..dva puta zamalo sto nije udes napravila bez razloga,jednostavno ne gleda ogledalo kad mijenja pravac a to je smrtna greska na autoputu najcesce..
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

kupi joj mali auto koji nije jak ko tvoj neka vjezba...dokle god se ima na koga osloniti u autu trzice pomoc...najlakse je reci "ne znam ja, ne mogu"
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 7 times

Post by Heidi »

germanwings - najskuplja povratna 130€, najjeftinija 39,90€ :ples kako kad ufatim :oo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
bubica
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by bubica »

To nije dobro. Burek ima jako mnogo zena koje se boje voziti. Imam prijateljicu prije deset godina ma nije htjela cuti da vozi na autoput, a sada, kada je bila primorana dijecu 3x sedmicno na trening voziti i to bas autoputom onda je jednostavno prestalo biti strah. Dokle god ti svoju suprugu vozis i imas vremena ona nece promjeniti tu naviku. kao sto Juli kaze, kupi joj mali autic i neka kucira tamo amo. ja obozavam voziti, sto moja sestra kaze : ti bi i u tenk sjela.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

bubica wrote:To nije dobro. Burek ima jako mnogo zena koje se boje voziti. Imam prijateljicu prije deset godina ma nije htjela cuti da vozi na autoput, a sada, kada je bila primorana dijecu 3x sedmicno na trening voziti i to bas autoputom onda je jednostavno prestalo biti strah. Dokle god ti svoju suprugu vozis i imas vremena ona nece promjeniti tu naviku. kao sto Juli kaze, kupi joj mali autic i neka kucira tamo amo. ja obozavam voziti, sto moja sestra kaze : ti bi i u tenk sjela.
ista sam ti :respekt
Post Reply

Return to “Pričaona”