Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
oduzmi banjaluku 133 od 368 ostatka BiH...Onako, malo sam cifre usporedio. Valjda za BL loša sreća.
aa izvini, kontam prespavao 10ak dana.
ne mogu da se sjetim sa kolikim klasterom je u banjaluci pocelo, cini mi se troje. nama ce sad skakati uhf
Nešto kontam, kod ovog virusa pravo puno nelogičnosti. Vrlo su različite informacije kako, kada i na koji način se zarazi. Imam utisak da treba imati i sreće pa da izbjegneš infekciju.
Skin wrote: 31 Mar 2020, 00:35
valja noru zagrliti...i ja sam se tako sekirala za covjecanstvo, mislim i sad se sekiram ali se pravim da sam odrasla. ne brini...ali mozemo uvijek siriti svijest o tome, ne treba sutjeti na gubitsk ljudskih zivota. ako nas to ne zabrine, sta nas onda zabrine...ali treba i paziti koliko ti ljudske patnje moze pod kozu stati :*
Pa mozes da se brines, mozes i da ne spavas...lepo pricas lepo hodas.
Sve ce biti isto.
MunDZi wrote: 31 Mar 2020, 00:50
Kako li ce Indijci proci sa koronom.
Ima ih puno.
Ko ce ih uspjesno natjerati na izolaciju!
Cuj ko ce. Jesi vidjela drotova sa onim motkama. Ubise hljeb u sirotinji. Eno na klixu po devecu se izoluju nemaju soba u kuci
Samo sa njihovim higijenskim navikama i standardom ako je ovo cudo toliko infektivno koliko se u Evropi dize panika ima da ih podavi sve
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
MunDZi wrote: 31 Mar 2020, 00:50
Kako li ce Indijci proci sa koronom.
Ima ih puno.
Ko ce ih uspjesno natjerati na izolaciju!
Cuj ko ce. Jesi vidjela drotova sa onim motkama. Ubise hljeb u sirotinji. Eno na klixu po devecu se izoluju nemaju soba u kuci
Samo sa njihovim higijenskim navikama i standardom ako je ovo cudo toliko infektivno koliko se u Evropi dize panika ima da ih podavi sve
Ma citam da je lockdown doveo do velikih migracija.
A to sto ti kazes, ima jako puno sirotinje koja je fakticki bezkucna.
Gdje ce se oni izolovati. Nigdje.
Bolje ti je da uposliš prste trpanjem čizburgera niz grlo nego što ovakve ispljuvke pišeš.
Pa sta su bona ispljuvci?
Jel nije vako?
A ti sa nekim sjediš za stolom pa znaš šta jede i živiš nečiji život pa znaš koliki je njegov doprinos da spriječi da bar neko noćas ne zaspli gladan, pošto je l', ne može on sam nahranit djecu u Etiopiji?
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.