Pa ostavio bi da se dogovorite.
Ako ste mijenjali Knin za Posavinu podrzavam.
Naravno Brcko ostaje u sklopu BiH.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Pa ostavio bi da se dogovorite.

Sta to sad treba da znaci?

Ma pitam u vezi vakcinacije.

Ma ne znam, haos je svukud. Ali u nas se politika umiješala pa izgleda gore nego što jeste. Ni tam ni vam.. Eno i u Mostaru umre po 50 na dan, bez blokada...Pasaga wrote: 12 Apr 2021, 17:24 Da pitam....et...nako
ovaj haos sa koronom u SA,jel ovo slucajno.,il smo napadnuti,vec?

suhveli mi sve ovoMelek wrote: 12 Apr 2021, 17:27Ma ne znam, haos je svukud. Ali u nas se politika umiješala pa izgleda gore nego što jeste. Ni tam ni vam.. Eno i u Mostaru umre po 50 na dan, bez blokada...Pasaga wrote: 12 Apr 2021, 17:24 Da pitam....et...nako
ovaj haos sa koronom u SA,jel ovo slucajno.,il smo napadnuti,vec?

Fazon je u suštini što je Baketova supruga tamo gdje jeste pa se sve to sad ekstra eksploatiše zarad lijevih interesa. Pogodno tlo premda perfidno.Pasaga wrote: 12 Apr 2021, 17:31suhveli mi sve ovoMelek wrote: 12 Apr 2021, 17:27
Ma ne znam, haos je svukud. Ali u nas se politika umiješala pa izgleda gore nego što jeste. Ni tam ni vam.. Eno i u Mostaru umre po 50 na dan, bez blokada...
zrtvuju se i svoji sunarodnici,ali ...blokiraj
dodas jos politiku,i pokojeg pehlivana
i....drzava nemoguca

Dje treba potpisatiTaare wrote: 12 Apr 2021, 14:55Reko sam da nema šanse. Ne znaš rastavit pušku, ne znaš bacit bombu, ne znaš šta je atomski s desnagreeneyes wrote: 12 Apr 2021, 13:38 E ybg, ja seljacko dijeet, pucam od snage, nemam zene, nemam djece i ti bi mene u kuhinjuhocu u prvi saf!
Samo bi bio topovsko meso, a to ne možemo dozvoliti.
Budući da si sa sela, dakle zdrav a možda i vrijedan, za tebe imamo posebnu ulogu.
Kad mobilišemo ove iz kladionica i šiša barova i pošaljemo ih na liniju tj put bez povratka () neko će se morat pobrinut za obnovu nacije. Helem, privjenčat ćemo ti četiri udovice pa pravi djecu.
![]()
Do tad sjedi u pozadini i viči mašala.

Mister No wrote: 12 Apr 2021, 16:35 Izlaz na more, Savu, Unu, Drinu, otete dijelove u CG, Sandzak i to bi bilo to.
Super rjesenje.

Nije bitno sta mislim ja no narod. Vidis dokle je doslo da se kod Vucica islo po vakcinuMister No wrote: 12 Apr 2021, 16:51 Imali bi je nabavljenu jer ne bi bilo ćirililara i laktasenka da opstruiraju nabavku.
Uostalom zar ti ne mislis da je vise stete nego koristi od nje?

ako se sekiras ....insomnia wrote: 12 Apr 2021, 17:45Nije bitno sta mislim ja no narod. Vidis dokle je doslo da se kod Vucica islo po vakcinuMister No wrote: 12 Apr 2021, 16:51 Imali bi je nabavljenu jer ne bi bilo ćirililara i laktasenka da opstruiraju nabavku.
Uostalom zar ti ne mislis da je vise stete nego koristi od nje?

MorningStar wrote: 12 Apr 2021, 17:46 Priznajem da sam iznenadjem brojem ljudi koji bi prihvatili da se Bosna dijeli - samo je upitno koliko ko da dobije.
Karadjicev naum ocito poprima finalne forme.Tj. "mozemo jedni pored drugih ali ne zajedno" to sada izgleda su sve strane "shvatile"
![]()